Ljubljana - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Ljubljana - Arhiv
Kandidat Dobre države za ljubljanskega župana bo Smiljan Mekicar Predsednik sveta četrtne skupnosti Črnuče Smiljan Mekicar se bo na prihajajočih lokalnih volitvah kot kandidat Dobre države potegoval za mesto ljubljanskega župana.
Vrhniška občina se bo pritožila, saj želi sodelovati v postopku zoper Kemis Občina Vrhnika se bo pritožila na upravno sodišče, potem ko je gradbeni inšpektorat ponovno zavrnil njeno zahtevo, da bi bila stranka v postopku zoper Kemis.
Dan brez avtomobila v prestolnici Mesta po Sloveniji bodo evropski teden mobilnosti končala z dnevom brez avtomobila, ki predstavlja vrhunec prizadevanj za do človeka in okolja prijaznejše načine mobilnosti.
Pozvek: Domoljubje je pozitivno čustvo, ki ga je zlorabila politika "Domoljubja si ne more nihče prisvajati, to je notranji občutek slehernika, prav tako ga ne moreš zapovedati nikomur," je ob Svetovnem dnevu miru dejal veteran vojne za Slovenijo Anton Pozvek.
OVIRANtlon: Za gibalno ovirane je vsaka stopnica prepad "Stopnica lahko še vedno vztraja na poti do avtobusne postaje, pri pločniku pred javno ustanovo, ki rampo sicer ima, a ti do tja ne prideš, stopnica za nas predstavlja prepad," je za MMC dejal Nino ...
Janković se bo še četrtič poskusil zavihteti na stolček ljubljanskega župana Ljubljanski župan Zoran Janković je napovedal kandidaturo za župana Mestne občine Ljubljana (MOL). Za stolček se bo potegoval četrtič zapored.
Pod streho Cankarjevega doma med drugim Olimp, Maribor in seveda še naprej Ivan Cankar Ob že trajajočem festivalu Cankar o Cankarju bosta v tej sezoni svoje zavetje v Cankarjevem domu našla še festivala Maribor je naš in Na Olimpu ter seveda več že dodobra ugnezdenih vsebin, kot sta ...
"Nisem junak. Sem le voznik. Pomemben je samo nasmeh otrok!" Nisem junak, sem le navaden voznik avtobusa v LPP-ju – tako skromen ostaja Amir Abdaković, ki je skupaj s prijatelji in ZPMS-om letos omogočil brezplačen dan na morju 200 otrokom iz socialno ...
Janković ob odprtju Gosposvetske ceste: To je moj ponos V središču Ljubljane so po letu dni za ves promet znova odprli Gosposvetsko cesto in Dalmatinovo ulico. Prav tako je promet znova stekel po prenovljeni Karlovški cesti in skozi predor pod gradom.
Gledališče Gimnazije Poljane, kreativnost in estetika po meri mladih Premišljena prenova dvorane ljubljanske Gimnazije Poljane, namenjene šolskemu gledališču in prireditvam, je z umestitvijo posebnih svetil in sedišč ustvarila prostor, v katerega se lahko dijaki ...
Ljubljanski avtobusi znova vozijo po Slovenski cesti Gradbena dela na Slovenski cesti v Ljubljani so končana in po njej je spet stekel promet, ki bo potekal skladno z obstoječo prometno signalizacijo. Avtobusi po Slovenski cesti vozijo brez obvozov.
Foto: Zaradi prenove cest je Ljubljana postala veliko gradbišče Ljubljanska občina (MOL) se je poleti lotila prenov številnih cest in ulic tako v središču kot na obrobju mesta. MOL pa se med drugim pripravlja na obnovo Trubarjeve in Poljanske ceste.
Novi cestni zapori v Ljubljani: Karlovška cesta in predor pod Gradom Vrsti zapor cest v središču Ljubljane bodo danes dodali še eno. Za tri dni bodo namreč zaprli Karlovško cesto in predor pod gradom.
Osrednji del Slovenske ceste v Ljubljani bo nekaj dni zaprt Zaradi prenove vozišča bo od srede popoldne do petka Slovenska cesta v Ljubljani za ves promet zaprta na odseku med Dvoržakovo in Šubičevo ulico.
Začetek prodaje enotnih subvencioniranih vozovnic IJPP-ja za novo šolsko leto Upravičenci lahko od danes na Avtobusni postaji Ljubljana kupijo enotno subvencionirano vozovnico integriranega javnega potniškega prometa (IJPP) za šolsko leto 2018/2019.
Turizem v Ljubljani: "Izgublja se raznovrstnost njenih prebivalcev" Čeprav se Ljubljana po številu turistov ne more primerjati z Benetkami ali Barcelono, turizem že vpliva na življenje domačinov, ki se vse bolj umikajo iz mestnega jedra.
Med 11. in 15. avgustom zapora dostopa z vzhodne na južno ljubljansko obvoznico Zaradi zaključnih del na vzhodni ljubljanski obvoznici bo od 11. avgusta od 14. ure do 15. avgusta do 22. ure za ves promet zaprt krak, ki od predora Golovec vodi na južno obvoznico.
Doprsni kip "prve dame sveta" Eleanor Roosevelt v Ljubljani Amnesty International je danes Ljubljani predal doprsni kip Eleanor Roosevelt, ki naj bi po besedah direktorice AI Slovenija Nataše Posel in Laure Roosevelt, vnukinje " prve dame sveta" , služil kot ...
Do 15. septembra v Ljubljani popolna zapora dela Prešernove ceste Od 2. avgusta do predvidoma 15. septembra bo na odseku med Šubičevo ulico in Erjavčevo cesto popolnoma zaprta Prešernova cesta, linije 14, 18 in 18 L Ljubljanskega potniškega prometa bodo imele obvoz.
Zgodba o prodaji 49 nepremičnin na območju Tobačne še ni končana Potem ko se je v četrtek iztekel rok za uveljavitev predkupne pravice na nepremičninah v Tobačni, je predkupni upravičenec, ki ga zastopa odvetniška družba Zaman, sprejel ponudbo črnogorskega ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

21:00 A tambur battente show
22:00 Tuttoggi II

TV Maribor

21:45 Primorska kronika, oddaja TV Koper-Capodistria, ponovitev
22:05 Profil: Frank Stern, ponovitev

Radio Koper

21:00 Jazz in jaz
22:00 Zrcalo dneva, napovednik

Radio Maribor

21:00 Valovanje besed
05:00 Novice
Kazalo