Ljubljana - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Ljubljana - Arhiv
Hostel Celica: Janković ne bo sklical izredne seje mestnega sveta Po besedah ljubljanskega župana Zorana Jankovića imajo simboli prestolnice "prioriteto tako pred nabiranjem predvolilnih točk kot tudi pred praznim politikantstvom".
Znova podaljšali rok za prijavo na razpis za obnovo Cukrarne MOL je znova podaljšal rok za prijavo na razpis, s katerim išče izvajalca prenove nekdanje tovarne sladkorja Cukrarne. Najugodnejšega gradbinca na ljubljanski občini zdaj iščejo do 14. marca.
Po 65 letih slovo ikonične Kraševe prodajalne na Čopovi Polnih 65 let je prostore Čopove ulice 3 zasedala Kraševa prodajalna. S koncem meseca bo te zgodbe konec, Kraš se namreč seli na Slovensko, mnogi pa so razočarani nad izgubo ikonične prodajalnice.
Ali bo na Rakovi Jelši zaživela prva stanovanjska zadruga? Pilotni projekt stanovanjske zadruge, ki bi omogočila cenejšo rešitev stanovanjskega vprašanja, bi lahko zaživel leta 2020 na Rakovi Jelši v Ljubljani.
Posekali eno najznamenitejših lip v Ljubljani Pred cerkvijo svetega Jerneja v spodnji Šiški so pred dnevi posekali eno najbolj znamenitih lip v Ljubljani.
Prestolnici v sredo grozi prometni kolaps Šolski sindikat Sviz ob začetku stavke v sredo pripravlja velik shod, na katerem pričakujejo okoli 15.000 ljudi, zato ljubljanska občina opozarja, da bo promet močno povečan in na posameznih odsekih ...
Po polletnem mrku (in pritiskih Ljubljančanov) znova zasvetila Iskrina ura Ljubljanski Big Ben je ugasnil, je osrednji slovenski časopis 22. julija lani pospremil ugasnitev znamenitega rdečega digitalnega prikazovalnika ure, datuma in temperature na stolpnici TR3, nekdanji ...
Kakšna bo Ljubljana kot pametno mobilno mesto? Informacije, ki se zbirajo v oblaku, ne bodo spremenile le mobilnosti, ampak tudi mesta. To postajajo pametna mesta. Tako želi biti tudi Ljubljana, pravi ljubljanski podžupan prof. dr. Janez Koželj.
Ljubljanski svetniki podprli podaljšanje plačevanja parkirnin Ljubljanski mestni svetniki so predlogu občine, da na parkirnih prostorih ob vozišču podaljša čas, v katerem se plačuje parkirnina, prižgali zeleno luč.
Uprava za varno hrano zagotavlja, da so izdelki MDK-ja, ki so še na trgu, varni Direktorica inšpekcije za varno hrano Andreja Bizjak zagotavlja, da so izdelki, ki so na trg šli pred zaprtjem obrata Mesnin dežele Kranjske (MDK), v povprečju enako varni kot drugi izdelki na trgu.
KUD Sestava zahteva vstop v Celico in konkretne dogovore z MOL-om " Naša zahteva je, da se KUD-u Sestava takoj odprejo vrata Celice, hkrati pa pozivamo, da se situacija normalizira, " med drugim poudarja arhitekt in vodja kulturnega programa v hostlu Celica Janko ...
Obrat Mesnin dežele Kranjske v Ljubljani zaprli zaradi težav s higieno Proizvodnja v podjetju Mesnine dežele Kranjske v ljubljanskem Zalogu od ponedeljka stoji, saj je inšpekcija za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin obrat zaradi "ponavljajočih se težav z ...
Novi proizvodni obrat družbe Herz bo prinesel do 100 delovnih mest Družba Herz je v Šmartnem pri Litiji začela graditi nov obrat, v katerega bodo vložili štiri milijone evrov, prinesel pa bo do 100 novih delovnih mest.
S prodajo znamenite vile Samassa bi izselili številna društva Odločitev ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, da brez razpisa proda poslovne prostore v znameniti vili Samassa nad ljubljanskim predorom zasebniku, je razburila društva, ki delujejo v ...
Priključitve študentskega zdravstvenega doma k Zdravstvenemu domu Ljubljana očitno ne bo Z ministrstva za zdravje so sporočili, da bodo dogovor o povezovanju Zdravstvenega doma za študente na Aškerčevi z Zdravstvenim domom Ljubljana sklenili samo ob soglasju vseh sodelujočih.
Od družinske vile do hiše ustvarjalnosti: Pionirski dom obnovljen v novo leto Hiša ustvarjalnosti, umetnosti in drugih dejavnosti Pionirski dom – Center za kulturo mladih je od svoje zgraditve konec 19. stoletja do danes doživela več preobrazb, zadnja med njimi je bila ...
Se bosta projekta Emonika in Kolizej vendarle premaknila z mrtve točke? Družba Prime Kapital, ki sodeluje pri razvoju komercialnega dela Emonike, naj bi v projekt investirala skupaj z družbo Mas Real Estate.
Na Dolgem mostu kmalu novo železniško postajališče Ta mesec se začenja izvajanje 3,2 milijona evrov vrednega projekta ureditve sedmih obstoječih in gradnje treh novih železniških postajališč, večinoma v Ljubljani in okolici.
Zaostrovanje parkiranja v središču Ljubljane, obeta se nočna tarifa V središču Ljubljane nikoli ni bilo enostavno parkirati avtomobila, a po novem bo to še težje, saj na mestni občini napovedujejo zaostrovanje parkirnega režima. Med drugim naj bi uvedli nočno tarifo.
Avditorij Križank naj bi bil končno deležen rekonstrukcije in nadgradnje Potem ko je aprila 2016 snežna ujma poškodovala pomično streho Križank, so pri Festivalu Ljubljana zdaj napovedali, da naj bi se bo rekonstrukcija in nadgradnja avditorija začela ta mesec.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Joga za starejše v Lj. (Zalog)
V Dnevni center aktivnosti za starejše Zalog vabimo prostovolj-ca/-ko za vodenje joge v skupini aktivnih starejših. Joga bo potekala 1-krat ali 2-krat tedensko 60 minut ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
11:55 Pyeongchang 2018: Cerimonia di chiusura

TV Maribor

08:30 Dober dan, ponovitev
11:05 Omizje: Štajerski gospodarski forum, pogovorna oddaja TV Maribor, ponovitev

Radio Koper

08:45 Radijska kronika
09:10 Prireditve danes

Radio Maribor

09:00 Novice
09:30 V dobri družbi
Kazalo