Ljubljana - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Ljubljana - Arhiv
Na ljubljanske ulice bodo zapeljali hrvaški taksiji Cammeo V petek zjutraj bo na ljubljanske ulice zapeljalo prvih 60 vozil hrvaškega taksiprevoznika Cammeo, vožnjo pa bo mogoče naročiti tako prek klicnega centra kot aplikacije.
Ljubljana bo vendarle imela Džamijsko ulico Ljubljanski mestni svetniki so s 24 glasovi za in 9 proti podprli predlog občine, s katerim bo Ljubljana dobila Džamijsko u lico.
Po prestolnici bodo prehitre voznike "lovili" superradarji Ljubljansko mestno redarstvo bo hitrost vozil nadzorovalo s t. i. superradarji, samodejnimi merilnimi napravami v stacionarnih ohišjih.
Tobačna bi lahko postala novo manjše mestno jedro Ljubljane Projekt Tobačna mesto, za katerega stečajni upravitelj Grega Erman že zbira zavezujoče ponudbe, je po mnenju investicijske konference ena največjih nepremičninskih priložnosti v centru Ljubljane.
Na Gosposvetsko "lahko do sredine leta 2018 kar pozabimo" Če ste med tistimi, ki se vsak dan prebijate skozi gnečo v središču Ljubljane, in se morda sprašujete, kdaj bodo končana dela na Gosposvetski cesti, vam moramo povedati, da bo treba na to še nekaj ...
Mercator ne bo odstopil od naložbe v novi logistični center Mercator bo kljub težavam, s katerimi se spopada njegov lastnik Agrokor, zgradil logistični center v ljubljanskem BTC-ju. Naložba bo vredna okoli 100 milijonov evrov.
Balkanska kuhinja v ljubljanskih Mostah: od Daliborja z ljubeznijo Ljubljančan Dalibor Novaković že dobro leto obiskovalcem tržnice Moste kuha najrazličnejše jedi, skoraj vsi gostje so postali tudi prijatelji, ki si med sabo pomagajo.
Medvedka ob vznožju Šmarne gore ni nevarna, a kljub temu previdno Medvedka z mladičema, ki so jo te dni opazili ob vznožju Šmarne gore, ni nevarna, saj se ne približuje vasem ali ljudem, je zatrdil Ivan Bek iz Lovske družine Šmarna gora.
Intercontinental, edini hotel s petimi zvezdicami v Ljubljani, sprejel prve goste Danes prve goste sprejema nov, težko pričakovan ljubljanski hotel Intercontinental, edini hotel s petimi zvezdicami v prestolnici. Hotel bo popolnoma zaživel septembra.
MOP zavrnil pritožbo bodočega soseda Ikee Ministrstvo za okolje je zavrnilo pritožbo enega od bližnjih stanovalcev, ki živi v bližini prihodnjega središča Ikee, na okoljevarstveno soglasje za gradnjo omenjenega središča v BTC-ju. Stanovalec ...
Ljubljana: Drevo padlo na pločnik, ranjena starejša ženska Na Bregu, v središču Ljubljane ob Ljubljanici, se je okoli 19. ure na pločnik zrušilo drevo.
Ljubljanskim taksistom se obeta konkurenca iz Hrvaške Ljubljanskim taksistom se obeta konkurenca, saj namerava hrvaško taksistično podjetje Cammeo že septembra v Ljubljani delovati s stotimi vozili.
EU bo za prenovo ljubljanske kanalizacije prispeval skoraj 69 milijonov evrov Evropska komisija bo sofinancirala projekt posodobitve vodovodnega omrežja v Ljubljani, Medvodah in Vodicah.
Začela se je prenova Gosposvetske ceste, ki bo sledila videzu Slovenske Gosposvetska cesta v Ljubljani bo dobila novo podobo, prenova je že v teku, promet pa bo delno oviran vse do petka, so sporočili z Mestne občine Ljubljana (MOL).
V Ljubljani novi in zmogljivejši radarji, ki bodo delovali 24 ur dnevno Ljubljansko mestno redarstvo bo z začetkom šolskega leta začelo izvajati meritve hitrosti z novim radarjem, ki bo bistveno bolj zmogljiv od obstoječih stacionarnih radarjev in bo deloval 24 ur na ...
V ljubljanskem BTC-ju raste največji trampolinski park v Sloveniji Svetovno znani akrobati slovenskega rodu, Dunking Devils, gradijo velikanski park s trampolini. Gradbena dela že potekajo, obratovati pa bo začel decembra.
Gradnja novega potniškega centra v Ljubljani bi se lahko začela že prihodnje leto Slovenske železnice so tik pred podpisom pogodbe z novim potencialnim vlagateljem v ljubljanski potniški center, romunsko-južnoafriškim skladom Prime Capital.
Foto: Na Vrhniki sanirajo potok Tojnica Kemis je začel sanacijo v rhniškega potoka Tojnica, ki je bil onesnažen po požaru v podjetju za predelavo kemičnih odpadkov.
Nov rekord ljubljanske vzpenjače - v enem dnevu na Grad 3.168 potnikov S tirno vzpenjačo se je v ponedeljek na Ljubljanski grad povzpelo 3.168 obiskovalcev, kar je nov dnevni rekord. Dozdajšnjega z 10. decembra lani so presegli za 88 potnikov.
Kje v Ljubljani je najboljši sladoled in katera najboljša poletna aktivnost? V uredništvu mestnega vodnika In Your Pocket so tudi letos na podlagi mnenj bralcev izbrali najboljše, kar ponuja Ljubljana: najboljši sladoled, najlepšo teraso, najboljšo poletno dejavnost itd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Poučevanje slovenščine na domu
Potrebujemo pomoč pri učenju osnov slovenščine za dve mladi mamici z dojenčki iz Sirije. Pouk bi potekal na njunem domu v Mostah (LJ) med 9. in 13. uro, katerikoli dan v tednu ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

00:45 Infocanale
06:00 Infocanale

TV Maribor

22:55 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

05:00 Jutro na Radiu Koper
05:30 Prva jutranja kronika

Radio Maribor

00:00 Nočni program Radia Maribor
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo