Ljubljana - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Ljubljana - Arhiv
Za islamski kulturni center zmanjkalo 13 milijonov evrov Gradnja islamskega kulturnega centra v Ljubljani se je ustavila. Za dokončanje je potrebnih še 13 milijonov evrov, je ocenil mufti Nedžad Grabus.
Shrambe in parkirišča v Celovških dvorih na elektronsko dražbo Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) bo prek elektronske dražbe skušala prodati 21 shramb in tehničnih depojev ter 45 parkirnih mest v soseski Celovški dvori.
Hostlu Celica preti "sovražni prevzem" - ustvarjalci in umetniki opozarjajo, da se MOL obnaša kot zasebnik " Osnovna dejavnost mora podpirati tudi kulturno dejavnost v hostlu, " je med drugim prepričan Janko Rožič, vodja kulturnega programa v Hostlu Celica, ki ga tam več kot dve desetletji ustvarjajo v ...
Zbogom kariji in tapasi, vrača se "slovenski" Figovec Take gneče kot na sinočnjem odprtju na trgu na stičišču Gosposvetske in Slovenske že dolgo nismo videli.
V ljubljanski porodnišnici prenovili sobo 7 za tvegane porode Odprli so na novo opremljeno in obnovljeno porodno sobo za tvegane porode, ki so jo uredili z donacijami. V ljubljanski porodnišnici imajo sicer 11 porodnih sob.
Video: Prenova tovarne Rog se bo še nekaj časa dogajala zgolj na sodišču MOL je na svoji spletni strani objavil videopredstavitev projekta prenove tovarne Rog, medtem pa na ljubljanskem sodišču še vedno potekajo pravdni postopki med trenutnimi uporabniki Roga in MOL-om.
Ljubljanski študentje zbrali 12.000 podpisov, da ohranijo zdravstveni dom Ljubljanska študentska organizacija je v nekaj dneh zbrala več kot 12.000 podpisov za ohranitev Zdravstvenega doma za študente na Aškerčevi cesti v Ljubljani. Izročili so jih ministrstvu za zdravje.
Foto in video: Praznično razžarjena Ljubljana vstopila v veseli december S prižigom prazničnih luči in odprtjem prazničnega sejma se je v prestolnici začel veseli december, ki bo trajal vse do 7. januarja.
V Hostlu Celica ostro nasprotujejo njegovi prodaji Mestna občina Ljubljana (MOL) se je odločila na dražbi prodati Hostel Celica z izklicno ceno 2,34 milijona evrov. Odločitvi ostro nasprotujejo avtorji projekta in organizatorji programa v njem.
Janković miri študente: Zdravstvena oskrba študentov se ne bo poslabšala Ljubljanski župan Zoran Janković je na sestanku s predstavniki Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU LJ) zagotovil, da ob morebitni združitvi študentskega zdravstvenega doma z ...
Foto: Ljubljana z Ledeno fantazijo dobila eno večjih drsališč v Evropi Ljubljana bo v času prazničnega konca leta bogatejša za več drsališč, ki bodo namenjena tako začetnikom kot bolj veščim drsalcem.
Foto: V Intercontinentalovi B-restavraciji, najvišji restavraciji v mestu V Intercontinentalu, ki je svoja vrata po ekspresno hitri gradnji odprl konec avgusta, vam že pri vhodu dajo naglo vedeti, da vstopate v posvečen prostor, edini petzvezdični hotel v Ljubljani in ...
Plečnikov stadion: ministrstvo odpravilo okoljevarstveno soglasje Ministrstvo za okolje in prostor je odpravilo okoljevarstveno soglasje za gradnjo bežigrajskega športnega parka in zadevo vrnilo Agenciji RS za okolje (Arso) v ponovno odločanje.
Video: Zmanjkalo denarja za dokončanje objektov džamije Ljubljana je že dobila Džamijsko ulico, bolj negotova pa je usoda džamije in Islamskega kulturnega centra.
Džamijska ulica bo romala pred ustavne sodnike Dober mesec po tem, ko so ljubljanski mestni svetniki potrdili ime Džamijska ulica, bo o novem poimenovanju odločalo ustavno sodišče. Pobudo za presojo so pripravili tamkajšnji prebivalci.
Ljubljanska občina z rebalansom znižala pričakovane prihodke in odhodke Ljubljanski mestni svetniki so potrdili rebalans proračuna za letos in spremembe proračuna za leto 2018. Svetniki so brez glasu proti potrdili tudi osnutek sprememb prostorskega načrta.
Na ljubljanske ulice bodo zapeljali hrvaški taksiji Cammeo V petek zjutraj bo na ljubljanske ulice zapeljalo prvih 60 vozil hrvaškega taksiprevoznika Cammeo, vožnjo pa bo mogoče naročiti tako prek klicnega centra kot aplikacije.
Ljubljana bo vendarle imela Džamijsko ulico Ljubljanski mestni svetniki so s 24 glasovi za in 9 proti podprli predlog občine, s katerim bo Ljubljana dobila Džamijsko u lico.
Po prestolnici bodo prehitre voznike "lovili" superradarji Ljubljansko mestno redarstvo bo hitrost vozil nadzorovalo s t. i. superradarji, samodejnimi merilnimi napravami v stacionarnih ohišjih.
Tobačna bi lahko postala novo manjše mestno jedro Ljubljane Projekt Tobačna mesto, za katerega stečajni upravitelj Grega Erman že zbira zavezujoče ponudbe, je po mnenju investicijske konference ena največjih nepremičninskih priložnosti v centru Ljubljane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Postani del ekipe Društva za psihološko svetovanje Kameleon
Si želiš postati del dinamične mlade ekipe, ki z brezplačnim psihološkim svetovanjem preko interneta (www.svetovalnicakameleon.si) že 7let pomaga ljudem v stiski? Si kreativna ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

15:00 Spezzoni d' archivio
15:50 Artevisione Magazine: Roberto Budicin

TV Maribor

13:40 Spomini: Majda Šlajmer-Japelj in Igor Japelj, dokumentarna oddaja, ponovitev
15:20 Tele M, aktualno–informativna oddaja TV Maribor, ponovitev

Radio Koper

15:00 Pesem tedna
15:30 Dogodki in odmevi

Radio Maribor

14:30 Do popoldneva
17:00 Aktualno, regionalno
Kazalo