Primorje - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Primorje - Arhiv
Neurje na Obali: Velik del Izole pod vodo, zgorel del kampusa Močno neurje in dež sta v nedeljo zvečer povzročila velike težave na Obali. Najhuje je bilo v Izoli, ki je bila več ur pod vodo.
Nekdanja dekanka fakultete za humanistiko dobila še drugo bitko proti rektorju Marušiču Nekdanja dekanka koprske fakultete za humanistiko Vesna Mikolič je že drugič dobila sodno zadoščenje.
Začetek pripravljalnih del za rušenje Vile Virginia v Portorožu Vile Virginia, ki že leta sramotno propada sredi Portoroža, v kratkem ne bo več. Pogodbeni izvajalec inšpektorata za okolje in prostor je že začel pripravljalna dela za rušenje. Lastnik Damjan Kozjak
Prevzemna ponudba Postojnske jame za Certo je uspela Ponudba družbe Postojnska jama za prevzem cerkljanskega Certa Holdinga, ki se je iztekla v četrtek, je uspela.
Kdo ovira gradnjo novih vhodov v koprsko pristanišče? Kljub zagotovilom ministrstva za infrastrukturo, da za gradnjo dveh novih vhodov v koprsko pristanišče ni več ovir, dogovora še vedno ni.
Sebastjan Kokl po 13 letih ni več glavni študentski funkcionar v Kopru Sebastjan Kokl ni več direktor Študentske organizacije na Primorskem. Kot je potrdil, je s tega mesta odstopil. Zakaj konkretno je odstopil, nam ni uspelo izvedeti.
Rektorja Marušiča in odvetnika Cugmasa na sodišče privedla policija Po več neuspelih poskusih izvedbe naroka je sodišče naposled zagotovilo prisotnost obeh obtoženih, rektorja Primorske univerze Dragana Marušiča in odvetnika Velimirja Cugmasa.
Letina oliv bo odlična, a skromna Oljkarji slovenske Istre bodo že čez dober teden začeli obirati zgodnje sorte oljk, kot sta maurino in lečino. Obetajo si odlično, a zelo skromno letino.
Obsodba direktorja ŠOUP-a Kokla pravnomočna Višje sodišče je pred zastaranjem potrdilo obsodbo direktorja koprske študentske organizacije na 14 mesecev pogojne zaporne kazni zaradi ponarejanja listin.
Spletna prevara: združba prodaja "strunjanske" kakije Na spletnem oglasu neznani prodajalci ponujajo dostavo strunjanskega kakija na dom. Na prvi pogled nič posebnega, če ne bi šlo za očitno prevaro.
Vodo iz dveh lokalnih vodovodov v koprski občini je treba prekuhavati Mestna občina Koper uporabnike lokalnih vodovodov Olika in Dvori pri Movražu obvešča, da je voda iz lokalnih vodnih virov po zadnjih preiskavah ponovno ocenjena kot neprimerna za pitje, zato ...
Odkrivajte lepote Istre na Istrskem kolesarskem maratonu V soboto in nedeljo bo v Portorožu in okolici potekal največji kolesarski dogodek v Istri: Istrski kolesarski maraton.
Tomos se postavlja na noge, po dolgih letih bodo spet tudi zaposlovali V koprskem Tomosu optimistično gledajo v prihodnost, saj so le pridobili nujno potrebna finančna sredstva za vnovičen zagon proizvodnje. Po dolgih letih bodo tako v Tomosu tudi zaposlovali.
Po iztirjenju vagona pri Verdu tovorni promet stekel, potniški še ne Slovenske železnice še vedno odpravljajo posledice iztirjenja tovornega vagona pri Verdu.
V koprskem pristanišču se je odvezala velika tovorna ladja V koprskem pristanišču se je ponoči ob neurju odvezala velika tovorna ladja, ki se je nato zaletela v vlačilec in podrsala ob pomol.
Tisoči evrov za integracijsko hišo na Škofijah v zrak Integracijska hiša na Škofijah, kamor naj bi po prvotnih načrtih ministrstva za notranje zadeve namestili do 50 ljudi pod mednarodno zaščito, bo vzela slovo, še preden je odprla svoja vrata.
Bodo koprsko enoto Doma upokojencev Ptuj pridružili Obalnemu domu upokojencev? V septembru bosta sveta zavodov razpravljala o tem, da bi koprsko enoto Doma upokojencev Ptuj pridružili Obalnemu domu upokojencev Koper. Zamisel tli že nekaj let.
Koklovo ponarejanje statuta zastara čez mesec dni Skoraj desetletje po ponarejanju statuta Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), s pomočjo katerega se je Sebastjan Kokl zavihtel na direktorsko mesto, ta še vedno vztraja na svojem ...
Nadzorni svet Luke Koper "umirja žogico" ob rekordnih dobičkih Nadzorni svet Luke Koper se je na današnji seji seznanil z rekordnimi rezultati poslovanja, glede preostalih točk dnevnega reda pa je predsednik nadzornega sveta Rado Antolovič dejal, da je treba ...
Zaradi vplutja sedmih hrvaških ladij nov incident v Piranskem zalivu Slovenski policisti so morali okoli 16. ure znova opozarjati hrvaške ribiče v Piranskem zalivu, ko je tja priplulo pet hrvaških ribiških ladij in dve zasebni plovili.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri božičnem projektu
Delo bo potekalo v okviru projekta Trije zimski botri, s pomočjo ZPM Ljubljana Moste-Polje - zbirali bomo pisemca otroka in jih z vašo pomočjo vnašali v sistem. Veselo in ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 TV Transfrontaliera - TG regionale FVG

TV Maribor

11:45 Kino Fokus
11:55 NaGlas!, ponovitev

Radio Koper

11:45 Pesem in pol
12:30 Opoldnevnik

Radio Maribor

11:15 Tretji polčas
12:00 Točno opoldne
Kazalo