Primorje - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Primorje - Arhiv
Ali je Intereuropa spet na prodaj? Po objavi informacije o lanskem poslovanju Intereurope in namigih, da se večji lastniki pripravljajo na nov poskus prodaje, se zanimanje za logistični koncern spet krepi.
Sodni izvedenec: Koprski kriminalist ni ponaredil nobenega dokumenta Sodni izvedenec s seznama ministrstva za pravosodje za področje forenzično-kriminalističnih tehničnih preiskav rokopisov in podpisov, Bojan Regvar, je v svojem izvedenskem mnenju nesporno ugotovil, ...
Rektor Marušič nezakonito odpustil 12 profesorjev, zdaj jih mora vzeti nazaj Samovoljna čistka, ki si jo je septembra 2016 privoščil rektor Univerze na Primorskem (UP) Dragan Marušič, je dobila pravnomočen sodni epilog.
Oljke so razmeroma dobro prestale mraz Nizke temperature in veter so pustili posledice tudi na oljkah. Posebno na mladih, vendar je stanje mnogo boljše od pričakovanega. Potrebna pa bo dodatna previdnost pri rezi.
Pirančani želeli plavati od slovenske do hrvaške obale Štirje piranski plavalci so se tudi letos pripravljali na zimsko plavanje od slovenske do hrvaške obale.
Luka Koper bo dobila v najem zemljišča na tretjem pomolu Luka Koper bo od ministrstva za infrastrukturo prejela najemno pravico za del zemljišč na tretjem pomolu. Potrebuje jih za skladiščenje avtomobilov.
Gašpar Gašpar Mišič dokončno zapušča Popovičev kabinet Gašpar Gašpar Mišič ni več zaposlen na koprski občini kot svetovalec župana, saj je dal odpoved, je potrdil.
Policija ujela roparja hranilnice v Postojni Policisti so osumljencu že dan po ropu Hranilnice Vipava v Postojni odvzeli prostost, saj so pri njem našli večino ukradenega denarja.
Postojnski župan bo zaprosil za odložitev odvzema vozniškega dovoljenja Potem ko je župan Postojne Igor Marentič v petek prejel sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, bo zdaj zaprosil za odložitev njegovega odvzema.
"Nihče nam ni povedal, da je naša krajevna skupnost po arbitraži dobila nove meje." V zaledju koprske občine so krajani izvedeli, da se spreminjajo meje krajevne skupnosti Brezovica pri Gradinu. Krajanov ne občina ne država nista obvestili o tem, kaj to pomeni v praksi.
Postojnski župan je zaradi vožnje v vinjenem stanju izgubil vozniški izpit Postojnski župan Igor Marentič, ki so ga policisti zalotili pri vožnji pod vplivom alkohola, bo vendarle ostal brez vozniškega dovoljenja.
Začasni poslovni načrt Luke Koper: veliko o dobičku, nič o delavcih "luških gazd" Nadzorniki Luke Koper so po šestih urah seje sprejeli začasni poslovni načrt za letošnje leto, ta predvideva zaposlitev 203 delavcev.
Postojnski župan vozil pod vplivom alkohola Župana občine Postojna Igorja Marentiča so policisti kaznovali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Pijan je sedel za volan, potem ko se je kot župan udeležil prireditve. Napako obžaluje.
Krajinski park Sečovlje se je z arbitražo skrčil Če se Krajinski park danes razteza na 750 hektarjih, bo po sprejetju spremembe na vladi manjši, je povedal direktor družbe Soline Klavdij Godnič.
Svet delavcev Luke Koper odpoklical delavskega direktorja Svet delavcev Luke Koper namerava zamenjati delavskega direktorja. Stojana Čeparja naj bi tako zamenjal Vojko Rotar, zdaj zaposlen v koprskem komunalnem podjetju Marjetica.
Zaradi Cimosa se brezposelnost ne bo povečala Odpovedi je prejelo 40 zaposlenih. Na zavodu za zaposlovanje menijo, da bodo zlahka dobili drugo službo.
Protest v podporo sindikalistu Luke Koper Civilna fronta Vstala Primorska, vstani Slovenija je pred Luko Koper organizirala protestni shod v podporo sindikalistu Mladenu Jovičiču. Protesta se je udeležilo med 500 in tisoč ljudi.
Policija hrvaškim ribičem poslala prve kazni zaradi kršitev na morju Slovenska policija je hrvaškim ribičem odposlala prvih 14 plačilnih nalogov zaradi kršitev na morju, in sicer zaradi kršitev povezanih z nedovoljenim prestopom slovenske morske meje, so sporočili ...
Zaradi lažnega bombnega preplaha policisti pridržali 22-letnega Hrvata Koprski policisti so pridržali 22-letnega Hrvata zaradi lažnega bombnega preplaha na mejnem prehodu Dragonja.
Hrvaški ribiči za ribolov v slovenskih vodah (še) niso dobili nobene kazni Nihče izmed hrvaških ribičev ni dobil nobene kazni iz Slovenije, so hrvaškemu kmetijskemu ministru na torkovem srečanju v Umagu povedali hrvaški ribiči.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Urejanje in postavitev e-revije
Iščemo pomoč prostovoljca, ki je sposoben urediti E- revijo in jo postaviti na splet. Vsebino imamo pripravljeno. Vsebina e-revije vsebuje osnovne oznake, ki jih je postavil ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

18:40 Primorska kronika, oddaja TV Koper-Capodistria
19:00 Tuttoggi I

TV Maribor

18:40 Primorska kronika, oddaja TV Koper-Capodistria
19:00 Glasbeni videospoti

Radio Koper

18:00 S koncertnih prizorišč
18:55 Pesem tedna

Radio Maribor

18:00 Glasbeni četrtek
19:30 Glasbena sozvočja
Kazalo