Slovenija

Poudarki

  • V poročilu patohistoloških preiskav zapisano, kakšno je bilo stanje organov
  • Pahor vztrajno podpira Pogačnika
Oražnova ulica
Napad treh bulmastifov se je zgodil prejšnji torek. SLS je Pogačnika k odstopu pozval še isti dan. Foto: MMC RTV SLO/Sabina Zonta
Bulmastif
Preiskave, ali so bili psi zlorabljeni, verjetno ni nihče sploh naročil, nam je še dejal tiskovni predstavnik Vursa. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Morebitne zlorabe psov, kot kaže, sploh niso ugotavljali

Ministrstvo ni upoštevalo sklepa okrajnega sodišča?
10. februar 2010 ob 18:54,
zadnji poseg: 10. februar 2010 ob 20:23
Ljubljana - MMC RTV SLO

Iz poročila patohistoloških preiskav ni razvidno, da bi bili trije bulmastifi zlorabljeni, je za MMC povedal tiskovni predstavnik Vursa Matjaž Emeršič.

Mnenja o tem, ali so bili psi zlorabljeni, v poročilu po Emeršičevih besedah sploh ni, zapisani so le rezultati raztelešenja, torej to, v kakšnem stanju so bili organi. Emeršiča smo zato vprašali, ali se je pri psih sploh ugotavljala zloraba. Odgovoril nam je: "Ne, očitno ne". Ponovil je, da je v poročilu zapisano stanje organov, in dodal, da tega mnenja verjetno ni nihče niti naročil, zato to po njegovem mnenju tudi ni navedeno.

Na vprašanje, ali bodo ti podatki tudi javno objavljeni, nam je Emeršič odgovoril, da ne more nič reči, ker spis še ni končan. Do takrat spisa ne morejo dajati v vpogled. "Dejansko pa noter ne piše niti nič takega, kar bi bilo za predstavljati, saj je zapisano stanje organov," je še pojasnil.

Psi bodo kremirani
V poročilu piše tako zgolj to, kako je bilo opravljeno raztelešenje in kakšno je bilo stanje organov, zapisani pa sta še ugotovitev o cepljenju proti steklini in vzrok smrti. Pse bodo zdaj kremirali.

Še pred to izjavo za MMC je direktorica Veterinarske uprave Vide Čadonič Špelič za oddajo Svet na Kanalu A dejala, da bodo izsledki obdukcije znani do konca tedna in pri tem ne bodo ničesar prikrili.

Pogačnik ignoriral sklep sodišča?
Sicer pa je prej omenjena komercialna televizija danes poročala, naj bi obstajal sklep ljubljanskega okrajnega sodišča, da sta psa nevarna in da se ne smeta vrniti lastniku. Ministrstvo za kmetijstvo odločbe naj ne bi upoštevalo, minister za kmetijstvo Milan Pogačnik pa naj bi to predsedniku vlade Borutu Pahorju v danes javno objavljenem poročilu zamolčal. Pahor je poročilo prejel v torek in dejal, da minister Pogačnik še naprej uživa njegovo podporo.

Danes objavljeno poročilo ministrstva
Ministrstvo za kmetijstvo je tako danes objavilo celotno poročilo in drugo dokumentacijo o postopkih odločanja o vrnitvi bulmastifov lastniku, ki jo je zahteval premier Borut Pahor. Na ministrstvu so tako povzeli in s prilogami odločb ter drugo predmetno dokumentacijo dopolnili dogajanje od napada na Stanislava Megliča marca 2006 do vrnitve bulmastifov lastniku, znanemu ljubljanskemu zdravniku Saši Baričeviču.

Naj spomnimo. Pretekli torek so trije bulmastifi napadli Baričeviča, ki je zaradi poškodb umrl. Prav za te pse si je Baričevič s pomočjo odvetnika Mira Senice tri leta prizadeval, da bi mu jih vrnili. Zaradi napada in domnev o (tudi političnih) vplivih na postopek se je že zamajal stolček kmetijskega ministra Milana Pogačnika, ki so ga v SLS-u k odstopu pozvali že na dan napada psov. Pozive je Pogačnik zavrnil, podprl ga je tudi predsednik vlade Borut Pahor, zato so se v SLS-u odločili za vložitev interpelacije. To naj bi se zgodilo še do konca tedna. Podporo so ljudski stranki napovedali tudi v drugih opozicijskih strankah.

Sabina Zonta
Prijavi napako
Komentarji
anny22
# 10.02.2010 ob 19:05
V tej državi gre takole: tudi, če ne bodo ničesar prikrili, ne bomo nič zvedeli.
Nagobčniki press.
AlexiusH
# 10.02.2010 ob 19:11
Ta Baričevič je bil res zblojen. Da moj pes napade človeka, ga sam dam uspavati.

Kdor mu je pomagal pri vrnitvi psov, je svinja od človeka.
yanker
# 10.02.2010 ob 19:30
hmmm... a mi lahko nekdo pojasni tale stavek "...je bil do zdaj opravljen prvi del patoloških preiskav, pri katerih so potrdili identiteto psov."

Kakšno identiteto so potrdili?
AlFe
# 10.02.2010 ob 19:35
"V tej državi gre takole: tudi, če ne bodo ničesar prikrili, ne bomo nič zvedeli."

No, zvedeli smo vse. Priznali pa resnično ne bodo nič. Saj ob tako zvestih volivcih jim tega niti treba ni.
asmas
# 10.02.2010 ob 19:13
vsa slovenska oblast si bo s Pahorjem na čelu vzela čas za premislek in tako vsej Sloveniji prodala meglo
prikrila bo prikrito-tipično Pahorjevsko
"imamo pa misleca" je povedala Sverlana Makarovič
in prav nič se ni zmotila
Kdaj bodo volitve??????
skrajni čas
šjor
# 10.02.2010 ob 20:03
mi pa zdaj vse to verjamemo. Dildo je bil tam slučajno, sam je prišel tja in tako naprej, naprej, naprej, naprej.............dokler se ne pozabi na vse.
banda izprijena!!!
mojca111
# 11.02.2010 ob 10:45
Kresalka! Takojšen odstop!
Kdo je dal befel, da se ne naredi obdukcija oz. da se ne preveri ali so bili psi zlorabljeni? Verjetno ta befel prihaja iz Kresalkinih vrst. Zakaj Gršek molči, zakaj Zalar molči? Zakaj Kresalka še vedno "smuča"? Zakaj iščejo policisti tistega, ki je slikal Baričeviča?
Od kar je Kresalka na ministrstvu za notranje zadeve se policijo že tako vidno zlorablja za politične namene, da to presega že vse meje. Preganjanje opozicije, celo vohunjenje po porokah. Kupovanje vodnega topa, hkrati pa policisti ne dobijo plače. Najem palače za fbijovce, najemodajalec je prijatelj Kresalke in Senice in nek poslovni partner. Kos kje si?
Achilies
# 10.02.2010 ob 23:26
Kličem na ZBOR DRŽAVLJANOV!!!

Dovolj dovolj dovolj

Nočem te povampirjene klike nenaravnih čustev in zlorab.

Združimo se pod praporom Resnice in Pravice. Čas je naklonjen malemu človeku. Stopimo skupaj za Slovenski narod za našo Državo, da imamo vsi možnosti uspeti in živeti v družbi LJUDI ne Vampirjev.

Za narod in državo, naprej!
3tone
# 11.02.2010 ob 11:00
v tej hiši so se dogajale svinjarije na kvadrat...napad na Megliča, ...samomor..morda umor...ni bilo policijskega ogleda...le kako je to možno...pasje igrice....Kdo je kril hrbet Baričeviču pri vseh teh svinjarijah....
bad brains
# 11.02.2010 ob 00:21
Za pijačo dam novinarju, ki bo na kakšnem soočenju s slovenko leta postavil naslednji vprašanji: 1: Je bil g/ga. Baričevič vaš prijatelj ? 2: Kako to, da niste bili na pogrebu ampak raje na smučanju ( domnevno ). Res me zanima odgovor.
krosnjar
# 10.02.2010 ob 20:44
Torej nekoga ustrelim in v obdukciji bodo ugotavljali, zakaj je umrl. Ker ne bo(m) naročil ugotavljanja strelnih ran bodo ugotovili zastoj srca (tja sem ga počil). In če se naknadno nekdo najde, ki bo izjavil, da sem ga počil in me bo celo posnel, bova na sodišču z odvetnikom najprej ovrgla dokaz o strelni rani (v poročilu ni navedena, od tam jasno in nedvoumno izhaja, da gre za zastoj srca), posnetek pa je dobljen nezakonito (nisem bil obveščen o snemanju) in zato izločen iz dokaznega gradiva.
Z odvetnikom pokasirava še vrtoglave odškodnine za razžalitve, nezakonit pripor etc. in naprej vladava Sloveniastanu.
skoviik
# 10.02.2010 ob 19:59
ta z identiteto je smešna :)

"Iz poročila patohistoloških raziskav ni razvidno, da bi bili bulmastifi zlorabljeni"

upam, da jim je jasno, da dildo ne proizvaja semenčic...če mislijo na spolno zlorabo.
Če pa mislijo vse zlorabe, potem bi ITAK morali psa že davno uspavati glede na to da brez povoda napadajo vse okrog sebe
tokiotokio
# 11.02.2010 ob 10:58
Pogačnik bi moral odstopiti, a ne kot prvi, ampak kot drugi...
Prva bi morala odstopiti "slovenka leta"... vsa ta svinjarija je njeno maslo...
pogumno srce
# 11.02.2010 ob 09:50
Politično ozadje: perverzna afera Baričevič najbolj škoduje Katarini Kresal
Kljub glasnim zahtevah po odstopu ministra za kmetijstvo Milana Pogačnika (res ni jasno, zakaj profesor Pogačnik odstopa predsedniku vlade Borutu Pahorju vsaj ne ponudi, njegovo trmasto vztrajanje na ministrskem stolčku je namreč izrazito neevropska politična drža) se – po spletnih forumih in odzivu javnosti sodeč - afera Baričevič dobesedno lepi na LDS in Katarino Kresal.
To sploh ne preseneča; eden od glavnih akterjev pravno sporne (menda celo nezakonite) vrnitve psov pokojnemu Baričeviču je pač odvetnik Miro Senica, življenjski sopotnik ministrice za notranje zadeve in predsednice LDS Katarine Kresal. Odvetnik Senica v javnosti že tako ali tako spodbuja raznorazne občutke in očitke (njegov imidž, zasluženo ali ne, je medijsko razvpit z močno poudarjeno negativno konotacijo), Kresalova pa znotraj afere Baričevič nenavadno molči, čeprav sicer daje izjave za vsako malenkost in ob vsaki priložnosti.
Po drugi strani je v zadnjem času prišlo do tako imenovane "medijske zasičenosti" Katarine Kresal, predvsem po zaslugi rumenega tiska (ženskih revij), kar že povzroča kontra učinek. Po nenavadni seriji tabloidnih nagrad brez primere v slovenski politiki (Kresalova je v rekordnem času postala Obraz leta, Slovenka leta ... v režiji ljubljanskega založniškega podjetja Delo Revije, ki ga je lastnik in tranzicijski podjetnik Matej Raščan zapufal za okroglih 27 milijonov evrov, kar sproža namige, da Kresalovi in Senici ponuja medijske usluge za finančno sanacijo podjetja; in ljudje govorijo, da je Senica oba naslova Kresalovi enostavno – kupil) je medijsko pojavljanje Kresalove priplezalo do kritične točke, ko se je projekt enostavno obrnil navzdol. Zdaj, v aferi Baričevič, ko bi Kresalova, kot notranja ministrica, res morala nekaj tehtnega reči, pa menda smuča?!
Če je torej afera Baričevič za Kresalovo nekakšna Ultra (morda ji na kocki visi celo politična kariera), to še najbolj ustreza njenemu liberalnemu konkurentu – stranki Zares in Gregorju Golobiču. Pri aferi Baričevič njegovi Zaresovci molčijo kot grob (domžalska poslanka Cveta Zalokar Oražem, denimo, bi lahko kaj rekla), potihem pa se muzajo … kot še nekaj drugih slovenskih politikov.
Kar pa je tek na kratke proge. Tragično sporočilo afere Baričevič, kot ga razume povprečni slovenski državljan, ki ga vedno bolj sesuva ekonomska kriza, je namreč bolj ali manj jasno: slovenska elita ni samo skorumpirana, ampak tudi perverzna.
(Bojan Požar)
erru
# 10.02.2010 ob 23:14
Zakaj bi sploh delali obdukcijo psov, če ne zaradi ugotavljanja morebitne zlorabe le-teh... ja okej steklina - glede na to da se obdukcija dela na mrtvih, ki pač ne morejo več nikogar ugrizniti - je še to slab slab izgovor...
Še več peska prosim... Še raje mivke...

Dej kaj je to zdaj? Zakaj potem sploh obdukcija na PSIH... Pa ne mi govort o nekih uniformiranih uradnih postopkih, ker če je tako, so ti POVRŠNI do obisti...

Ljudje bi radi kaj izvedeli... Če ne, bi se sami pobrigali za to, da bi prišli do odgovorov...

A je sposoben enkrat eden bit iskren v tej državi?
Nepomembnez
# 10.02.2010 ob 23:01
Jan1983
10. februar 2010 ob 22:26
Prijavi neprimerno vsebino
RTV

Ter zakaj niso preiskali monžnost zlorabe, če je policija v izjavi navedla da preiskuje to možnost? Naročila pa tega ni zakaj?
merimoja
# 10.02.2010 ob 22:55
Če je res, da psi sploh niso bili Baričevićevi, Senica pa je vse pravne zlorabe vodil v njegovem imenu, potem mora vlada Senici in njegovi družbi odvzeti licenco. Mislim, da so bulmastifi tudi začetek konca KK.
kaj_kaj?
# 10.02.2010 ob 22:43
Treba pa je temu zdravniku/zdarvnici priznati eno stvar. Končno je zaradi njegove norosti prišla na dan vsa zlobnost našega političnega vrha.

Ljudje, močni smo samo skupaj. To politično garnituro je treba zamenjati, saj je rok potekel najkasneje sredi 90. let. Namesto da se drkamo v glavo zaradi lastnih prepričanj, bi morali nastopiti složno z veliko mero tolerance do prepričanj, ki ne škodujejo nikomur, niti nam samom kaj šele drugim. Državo nam vodijo lopovi, hinavci, lenuhi ter izkoriščevalci. Proti tem se moramo boriti, vse ostalo je irelevantno, in se z konsenzom da premagati.
KanoN
# 10.02.2010 ob 20:11
A un stric, ki je ziher, da so bli psi zlorabljeni je še živ?
etul
# 10.02.2010 ob 20:00
Star pregovor pravi" bolj je študiran bolj je v glav faliran" in v tem primeru se je pokazalo da je to resnica.
bbq
# 10.02.2010 ob 19:16
Ničesar ne bomo prikrili - Yea right.
mattyy
# 10.02.2010 ob 23:01
Kje je zdaj tako glasni Kos, majster odkrivanja korupcij?
luxor
# 10.02.2010 ob 20:36
Mnenja o tem, ali so bili psi zlorabljeni, v poročilu po Emeršičevih besedah sploh ni, zapisani so le rezultati raztelešenja, torej, v kakšnem stanju so organi bili. Emeršiča smo zato vprašali, ali se je pri psih sploh ugotavljala zloraba. Odgovoril nam je: "Ne, očitno ne". Ponovil je, da je v poročilu zapisano stanje organov in dodal, da tega mnenja verjetno ni nihče niti naročal. Zatorej to po njegovem mnjenju tudi ni navedeno.


znova in znova nas imajo za norca!!! kdaj bomo "neelita" to sprevrženo bando vrgli s prestola???
Jon Travolta
# 10.02.2010 ob 22:41
"Ok, meni je v zvezi s tem primerom vse jasno. Zanima me samo še to, kdaj gremo na ulice in strmoglavimo to pokvarjeno perverzno bando. Sporočite datum in uro."

Se pridružujem. To je poden od podna ta vlada.
solis
# 10.02.2010 ob 22:27
Ok, meni je v zvezi s tem primerom vse jasno. Zanima me samo še to, kdaj gremo na ulice in strmoglavimo to pokvarjeno perverzno bando. Sporočite datum in uro.
bostjan234
# 10.02.2010 ob 20:09
1.
Iz poročila patohistoloških preiskav ni razvidno, da bi bili trije bulmastifi zlorabljeni, je za MMC povedal tiskovni predstavnik Vursa Matjaž Erzetič.
2.
Vide Čadonič Špelič za oddajo Svet na Kanalu A dejala, da bodo izsledki obdukcije znani do konca tedna

ČE že grejo nekaj prikrivati naj se vsaj uskladijo.
Drugače o mrtvih vse dobro, ampak če je res počel stvari, ki so jih omenjali policisti si tak človek spoštovanja ne zasluži pa naj bo zaradi mene zdravnik stoletja.
pikam_dopust
# 11.02.2010 ob 09:14
"Elita" se je dobro znašla!

Očitno bi bila preočitna laž, če bi napisali, da niso bili zlorabljeni, pa so raje napisali, da "ne vedo, ker jim ni nihče rekel, da se to dela pri obdukciji".

Tu se pa vidi talent velikih odvetniških pisarn!

Drugače je pa ta izgovor "da ni bilo naročeno" zelo za lase privlečen. Ker zelo dvomim, da je bilo naročilo obdukcije napisano v smislu "poglej lev uhelj, poglej desen uhelj, poglej levo ledvico, prereži levo ledvico, poglej desno ledvico, prereži desno ledvico,"....

Mislim da se da na osnovi te "obdukcije" (ker to pa res ni bila resna obdukcija) pa tudi težnje oblastnikov, da se trupla kremira preden bi se kdo spomnil z izrecno dopolnitvijo seznama s "poglej danko", dovolj jasno sklepati, da se slovenska "elita" zabava z natepanjavem psov, da to med sabo vsi vedo in da jih ni strah zaobiti tudi zakone, da zadovoljijo svoje sprevržene nagone, pa četudi s tem v nevarnost spravijo ostale državljane, za katere se baje "po vseh močeh trudijo, da bi živeli v blaginji" (kot pravi prisega za ministre in predsednike). Hvala lepa za tako "blaginjo"!
martuljek
# 11.02.2010 ob 00:59
Ali bo 571 novinarjev, ki so leta 2007 podpisali peticijo proti Janši sedaj imelo toliko jajc, da bodo nepristransko in v javnih medijih razkrili politične svinjarije sedanje koalicije? Najbrž ne, ker to delajo "naši"!
BALOH
# 11.02.2010 ob 00:24
neki stvari mi ni jasnih, mi jih lahko kdo pojasni:
- kako je možno, da je Senica zastopal nekoga, ki sploh ni lastnik psov? Od kje mu pravno pooblastilo?
- kako je možno, da gre odvetnik potem mirno smučat?
- kako to, da o tej zadevi molči Jeličič, ki ima o vsem vedno kej za povedat?
- kako to, da molči Janša, ki bi iz tega lahko delal politični kapital? Ne mi rečt, da je tako moralen, da iz pietetnih razlogov molči...
- kako bo Kresalova pojasnila vlogo svojega strica v komisiji?
- kako je možno, da obdukcija ni obravnavala eventuelne zadrogiranosti in zlorabe?
nas imajo res vse za popolne kretene? sram me je, da živim v takšni državi.
stoychi
# 10.02.2010 ob 23:08
dildoistična farsa politične oblasti bo s prikrivanjem dejstev
dosegla ravno obratni namen kot ga je hotela.
Zanimivo, da je požar točno napovedal, da se bo prikrivanje dejstev zlorabe psov zgodilo,
vendar sem prepričan, da se baričevičeva zgodba v dildolandiji zagotovo ne bo s tem prikrivanjem končala.
Nekdopac
# 10.02.2010 ob 23:00
A tako?!? Sedaj bodo priredili neko pomanjkljivo poročilo iz katere sploh ne bo razvidno, ali so pse zlorabili ali ne, potem jih bodo pa po hitrem postopku kremirali, da nikoli ne bomo izvedeli resnice?!?

Pa saj to je neverjetno, kako deluje ta naš aktualni politični vrh ... in to kar tako javno pred našimi očmi :(
Penzic
# 10.02.2010 ob 22:42
A je še kdo dobil občutek da neki ni blo ok med oddajo? Zatikanja, tresoč glas, zadržanost, tudi gost je bil samo eden........
podjetnik
# 10.02.2010 ob 22:36
Rosvita sploh ne upa nič vprašat direktno. Očitno so nvinarjem hudo grozili in so se prestrašil kot cucki, ko so videli kdo vse je tukaj zadaj...
Ribiič
# 10.02.2010 ob 21:45
Kdaj se bo oglasila Slovenka leta?!?
-mikos-
# 10.02.2010 ob 20:08
Psi, ubogi psi so zdaj tako mrtvi.

Zlorabljeni vsekakor so in tudi mi, narod, ki naj VAM VERJAME,

mi smo zlorabljeni od vseh, laž na laž.

A kanal je utemeljiv resnico in postavil ministra na laž,

kdo in komu naj torej mi zlorabljeni verjamemo,

ultra lažnivcem ???
daysleeper2
# 10.02.2010 ob 19:11
S e v e d a
Caetano
# 11.02.2010 ob 11:17
Mislim, da je iz te zadeve očitno, kakšno moč ima še vedno udba v Sloveniji. Zora Roter je bila sestra od udbovca Zdenka Roterja.
tesar
# 11.02.2010 ob 10:53
Narobe svet,visoko izobraženi idioti delajo sramoto,nam ne šolanim.
stepovsek
# 11.02.2010 ob 09:47
Takoj po tragičnem dogodku, ko so bulmastifi Atlas, Atos in Joy 2. februarja na domačem dvorišču raztrgali lastnika Sašo Baričeviča, so se pojavili namigi, da so bile živali spolno zlorabljene. Po neuradnih informacijah naj bi prvi izvidi patoanatomske preiskave, opravljene na Nacionalnem veterinarskem inštitutu, res kazali na spremembe na anusih vseh treh bulmastifov, pri Atosu naj bi bil anus celo odprt.
vir:Dnevnik.si

A ni to dovolj dober razlog , da se preveri če so bili al ne ????
Jon Travolta
# 11.02.2010 ob 08:34
Nesposbna Goršek in Čadonička odstopita. Niti ene obdukcije, nista znala, oziroma hotela, izpeljati tako kot je treba!
Wodan
# 11.02.2010 ob 08:23
saj človek sploh nima več volje se pritoževat če pa je naš glas manj kot nič. cela slovenija čaka kaj je bilo z zlorabljanjem psov (in to bi bilo lahko tudi vodilo pri pripravi zakonodaje), v obdukciji pa se tega sploh ni ugotavljalo. pa ne mi rečt dani niti eden dvignil repa in pogledal kaj je s to stvarjo. če bi hoteli pokojnico oprati (glede na to koliko kolegov ima v levih voditeljih) bi (seveda če bi bila nedolžna) najprej naročili pregled anusov, kar bi bilo precej preprosto z vsemi tistimi botri na položajih. ampak ne, oni pregledajo prav vse razen tega. vsak komentar je tu odveč...
Nepomembnez
# 10.02.2010 ob 23:03
^^ , zato ker je to praksa pri nas ce si priviligiran....spomnite se tiste nesrece ki jo je povzrocil policaj, ko se je vracal z novoletne zabave. Njemu tudi niso vzeli krvi...
JackJackson
# 10.02.2010 ob 22:50
Pa kdo vodi to, sicer najlepšo, ampak od pasjefukov vodeno državo????!!!!
johc
# 10.02.2010 ob 21:03
Kresalova (po naročilu Senice) je ukazala Goršku, da se ne naredi preiskave zlorabe psov
in bodo ti kremirani brez, da bi se dokazalo to sramotno dejanje...
VURS pa tako ne naredi nič kar mu ni naročeno..
to je to...
jbzt
# 10.02.2010 ob 20:34
hehehe....Psi s takšnim pedigrejem ...njihov kinolog stric od ministrice,veterinar verjetno kar poslanec Sajovic,mogoče so imeli svojega psihologa,najverjetneje Zihrla,pa odvetnika,da so brez problema napadali mimoidoče...ne kje pa...niso bili zlorabljeni...Vladne butale...
ps.Kar se tiče raznih stricev...ne sigurno ni korupcije in klientalizma...Kos verjetno glumi Stewieja Wonderja...
Merlot
# 10.02.2010 ob 20:10
A so ga psi najprej slekli do golega in pol poklali? Pač zdej bojo prikrili dokaze, da človeku ohranijo ugled, čeprav je bil en navaden zblojenec in se mi njegovi psi smilijo. Le dobil je kar je iskal. Se pa strinjam, da bi bilo trebe te pse uspavati že po prvem napadu. Omenjeni osebek jih je na žalost naredil zverine in tega se ne da popraviti. Rad imam pse, a če pes napade človeka ga je treba uspavati in pika.
krosnjar
# 10.02.2010 ob 20:07
Torej je Senica že napisal poročilo, vurs pa se je podpisal? Sedaj še pravobranilca zamenjati, pa spisati ovadbe za vse, ki so namigovali na zlorabo psov. Odškodnine gredo za nove volitve na katerih bodo ustoličili Markizo de Kresal za predsednico vlade. Tik pred volitvami pa se še Pahorja znebijo. Svoje je copatarski mislec odigral.
Seveda lahko pričakujemo še test vodnega topa, če medijska cenzura ne bo delovala 100%. Napake storjene tokrat, ko se jim je izmuznil Požar, ne bodo več storili. Pa čeprav zmanjka elektrike za cel mesec.
Welcome to South Korea, dobropozhalovat v Belorusiji.
kazenx
# 10.02.2010 ob 20:03
A je kdo opazil, da se je stran ordinacija.net skorajda popolnoma spremenila v dveh dneh. Prej so na veliko propagandirali podjatje Baričevića Barosos in s sliko in imenom prikazali doktorje s katerimi sodeluje.Podjetje na googlu skorajda ne obstaja. Mreža je preplavila internet in strogo cenzuro.Le kdo ima takšno moč? Želimo si odgovore!!!!
Petrasa
# 10.02.2010 ob 19:44
v glavnem že vse vemo (tuji mediji) tako, da ni česa prikrivati.
zarjam
# 11.02.2010 ob 11:29
Slovenka leta je očitno bila odspredaj!
Kazalo