EP v košarki 2017
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.7 od 46 glasov Ocenite to novico!
Luka Dončić
Luka Dončić je pred novim izzivom v karieri, saj bo prvič zaigral na velikem tekmovanju za svojo domovino. Foto: www.alesfevzer.com
Luka Dončić
Luka je bil izbran za najboljšega mladega igralca v Evroligi. Foto: EPA
Igor Kokoškov, Luka Dončić
Dončiću Real za priprave z reprezentanco ni postavil nobenih omejitev. Tako bo lahko normalno treniral in tudi igral na vseh pripravljalnih tekmah. Foto: BoBo
Anthony Randolph, Luka Dončić
Reprezentanci je letos prvič na voljo Realova naveza Luka Dončić-Anthony Randolph. Foto: EPA
VIDEO
Prvič na zboru Dončić, po...

Dodaj v

Dončić: Verjamem, da s to ekipo lahko pridemo zelo daleč

Igranje za reprezentanco nov korak v karieri
20. julij 2017 ob 07:27
Ljubljana - MMC RTV SLO

Na zboru reprezentance je bil v središču pozornosti razumljivo Luka Dončić, najboljši mladi košarkar v Evropi, ki je prvič član slovenske izbrane vrste.

18-letni biser evropske košarke je končno del slovenske reprezentance. Potem ko je o njegovem vpoklicu pred dvema letoma razmišljal že Jure Zdovc in zatem ko je lani odpovedal sodelovanje v kvalifikacijah, saj bi bil tako edini košarkar Reala, ki bi manjkal na uvodu priprav, kar se je glede na minulo sezono in vlogo, ki jo je odigral v dresu kraljevega kluba, izkazalo za dobro odločitev, je zdaj tu in pripravljen, da Sloveniji pomaga po najboljših močeh.

Pri starosti, ko se tako rekoč vsi šele spoznavajo s člansko košarko, Luka igra že na najvišji evropski ravni. Nosi dres devetkratnega evropskega prvaka Reala Madrid, ki ima vedno in povsod najvišje cilje. S takimi mladi Ljubljančan vstopa tudi v svojo prvo reprezentančno akcijo. "Moja osebna želja je medalja," je z nasmehom zatrdil na zboru.

Dončić je letos skozi celo sezono razkazoval svoj izjemni talent. Košarkarske privržence, ki so ga označili kar za čudežnega dečka, je navduševal z atraktivnimi potezami, obenem pa tudi z zelo učinkovitimi predstavami, saj je še nepolnoleten postal nosilec igre madridskega velikana. Štirikrat je bil najučinkovitejši posameznik kroga v Evroligi in bil izbran za najobetavnejšega košarkarja tekmovanja. Sposoben je igrati na več položajih, lahko kreira igro, domiselno prodira in podaja, ima izjemen pregled nad igro, zadeva tako rekoč z vseh položajev, zaradi višine in moči pa je sposoben igrati tudi s hrbtom proti obroču ter v obrambi pokrivati malodane vse pozicije od ena do tri. Ob vsem tem je dokazal tudi, da zna in si upa prevzeti odgovornost v ključnih trenutkih ter je sposoben tudi odločati tekme.

Igranje za reprezentanco nov korak v karieri
Prihod Dončića je res velika okrepitev za Slovenijo. Na parketu ob najstniški igrivosti izžareva tudi samozavest prekaljenega košarkarskega mačka. To samozaupanje je nedvomno okrepil s svojimi predstavami: "Ta sezona je bila res pomembna, ko začneš igrati več in prevzemati pomembnejšo vlogo. Samozavest je najpomembnejša in letos sem jo res okrepil." Dokazal se je v španski prestolnici na največjem evropskem odru, zdaj ga čaka, da se še v domovini in v slovenskem dresu. "Res sem vesel, da sem lahko tu. Že od začetka poletja razmišljam o reprezentanci in druženju s soigralci. Komaj čakam, da se vse skupaj začne. Igranje za reprezentanco pomeni nov korak ali pa kar nekaj korakov naprej v moji karieri. Upam, da bo dober in uspešen. Pred mano sta dva lepa meseca."

Po sezoni si je vzel nekaj oddiha, dopust pa je preživel v družbi prijateljev, kjer se je, kot pravi, dobro spočil in je zdaj pripravljen na trdo delo. Toda tudi na dopustu je vadil po posebnem programu, ki so mu ga dali v klubu: "Mislim, da sem dobro pripravljen. Po programu Reala sem delal pred pripravami, predvsem za fizično pripravljenost, zdaj pa bom treniral pod vodstvom zelo dobrega trenerja, tako da ni problemov."

S to ekipo lahko dosežemo veliko
"Pripravljen sem in dal bom vse od sebe, da že na pripravljalnih tekmah pokažemo, kaj zmoremo, in upam ter verjamem, da bomo na EuroBasketu naredili dober rezultat. S to ekipo lahko dosežemo veliko. Če bo prava kemija, lahko pridemo zelo daleč. Veselim se igranja z vsemi novimi soigralci in sodelovanja z njimi na ter izven igrišča. O svoji vlogi nisem nič razmišljal. Verjamem, da dam lahko veliko reprezentanci in vem, da imamo dobro ekipo. Moram si izboriti svoje mesto. Kdor bo pokazal več in se bo izkazal, bo imel večjo vlogo. Čaka nas zahtevna skupina, kjer sta najmočnejši Francija in Grčija, a verjamem, da lahko marsikoga premagamo. Ključno bo pa v Carigradu, kjer te lahko ena tekma pošlje domov. Takrat moramo biti najboljši,"
je povedal Dončić.

Kot novinca ga v reprezentanci čaka krst. V preteklosti so novinci večkrat morali peti, na vprašanje, katero slovensko pesem zna najbolje, pa je odvrnil, da himno. Obenem je še enkrat zatrdil, da sploh ni bilo nobenih dvomov, ko so se v javnosti pojavile bojazni, da bi zaigral za katero drugo reprezentanco: "Sploh ni bilo ugibanj. Vedno sem bil odločen, da bom igral za Slovenijo. Vedno sem to tudi govoril. To je pomemben dan v moji karieri, da sem tu. Nov korak in to je velika čast, da lahko zastopam domovino."

Randolph nam bo v veliko pomoč
V reprezentanci bo imel tudi klubskega soigralca, saj je naturalizirano mesto zasedel Anthony Randolph. "Gre za izjemnega igralca, ki nam bo veliko dal in nam bo v veliko pomoč. Sploh nisem vedel, da se je dogovoril s KZS-jem. Nič mi ni rekel, sem pa potem videl na spletu in sva se malce pošalila. Sezono že igrava skupaj in se dobro poznava. Vesel je, da bo lahko igral za Slovenijo. Rekel mi je, da je že prej vedel veliko o Sloveniji, čeprav mu tega ne verjamem, verjamem pa, da mu bo tu všeč," je o ameriški okrepitvi slovenske izbrane vrste dejal Dončić in dodal, da tako kot vsi kletvice že pozna, ostale besede pa se bo Randolph zdaj že še naučil.

Kot je zatrdil, o Ligi NBA še ni veliko razmišljal, tudi o vseh napovedih za nabor prihodnje leto mu povedo prijatelji. Osredotočen je na Real Madrid, s katerim ima še štiriletno pogodbo, z zadnjo sezono pa sicer ni najbolj zadovoljen, saj je Real klonil v finalu španskega prvenstva, Final Four Evrolige pa je končal na četrtem mestu: "Sezona ni bila ravno najbolj uspešna, saj smo dobili le eno lovoriko. Lahko bi naredili več, a to je košarka, enkrat zmagaš, drugič izgubiš, a se lahko iz tega veliko naučiš. Real je trenutno zame najboljša opcija. Super se počutim v klubu in vsi lepo ravnajo z mano. Ne more biti boljše."

Tilen Jamnik
Prijavi napako
Komentarji
urle
# 20.07.2017 ob 07:45
LUKA, SREČNO ! komaj čakam september!
seba goričan
# 20.07.2017 ob 07:46
če se Lorbi prpravi , bomo prvaki...
Kekec99
# 20.07.2017 ob 07:37
Bomo hudi kot poper, komaj čakam na tekme.
odzajcatč
# 20.07.2017 ob 08:10
..rašo se je "skrčil" za 10 cm....
tomlin
# 20.07.2017 ob 07:50
Mali ima vse predispozicije da postane velik igralec. Upam da bo dodal nekaj k svoji tehniki, odpravil kakšno pomanjkljivost, ''prestavil'' - hitrost in eksplozivnost v prestavo višje in dobil dodatno samozavest, ki je malo pošla v zadnjem delu sezone. Mislim da mu bo novo okolje in ljudje samo koristilo , da to poletje napreduje , podobno, kot je prejšnje.
MiD
# 20.07.2017 ob 09:52
Luka me zelo spominja na Dejana Bodirogo.
Je relativno visok in lahko igra na vseh zunanjih položajih in ima izjemen občutek za igro, tako da je vedno na pravem mestu. To se kaže v statističnih indeksih.
In vse to doseže čeprav mu marsikaj manjka: ni pretirano hiter, ni eksploziven, niti ni izjemno natančen strelec. Celo po borbenosti nikakor ne izstopa...
To kar je njegova kvaliteta je dejstvo, da v ničemer ni najboljši je pa v vseh elementih zelo dober in predvsem izjemno inteligenten. Na nek način je pravo nasprotje bratov Dragić, ki sta zelo borbena, eksplozivna in dostikrat nepremišljena.
Prav zato verjamem, da bo kombinacija Goran - Luka lahko zelo posrečena in uspešna.

Letošnje evropsko prvenstvo bo prvi reprezentančni test Luke Dončiča. Žal nikoli ne bomo vedeli kaj bi naše reprezentance v mlajših kategorijah dosegle, če bi bil on zraven. Bomo pa vsaj videli ali bo res, kot vsi pričakujemo, dvignil kvaliteto članske reprezentance in ji pomagal do cilja, ki ga tudi sam napoveduje: medalje.
trolicnez
# 20.07.2017 ob 07:57
Preveč pričakujete od Luke. Sigurno ima potencial, da postane naš najboljši košarkar, ampak letos bi mu sam raje pripisal stransko vlogo, tukaj na tem forumu pa vsi pričakujete 20pik na tekmo. Star je 18 let in niti fizično še ni na ravni najboljših igralcev.
5tane
# 20.07.2017 ob 08:33
Če bo prava kemija pol bo.
MiD
# 20.07.2017 ob 09:55
Zame je največje pozitivno presenečenje med kandidati, ki so se zbrali na začetku priprav Erazem Lorbek! Tako "suh" in lahkoten se mi ni zdel niti pred poškodbo! Res se mi zdi verjetno, da mu lahko samo (Bog ne daj!) nova poškodba kolena prepreči udeležbo na EP!
rangerno1
# 20.07.2017 ob 09:04
Tudi jaz verjamem v to ekipo in morebiten uspeh.

Dejstvo pa je tudi, da individualno nismo na ravni Srbije, Španije in podobnih reprezentanc. Kar pa se da seveda nadoknaditi s tem, da fantje pustijo srce na igrišču, da vlagajo maksimalno energijo in da se seveda igra zelo trda obramba, kar pa je edina stvar, ki se je pri Kokoškovu bojim.

Jaz že komaj čakam prvenstvo, fantje pa naj na pripravah pazijo, da se slučajno ne bi kdo poškodoval. In pa še ena, naj prišarajo kakšen atom moči v pripravah in v skupinskem delu oz. naj tempirajo formo, kot to delajo vse velike reprezentance, če bo seveda prostor in priložnost za to!
vombat98
# 20.07.2017 ob 16:05
4_1
6-2
4-2
9-5
8-2
5-2
8-3
7-2
0-2
5-3
3-2
8-3
7-3
5-2
Fleaa, samo za tebe sem šel gledat statistiko od prepeliča v vseh lanskih 14. tekmah v reprezentanci in poglej, poglej met za tri je imel 81-32, kar pomeni, da je imel 39,5 procentni met, tudi metal ni tolikokrat kot navajaš - povprečno manj kot 6x na
tekmo, 2/10, 1/9, 2/12 tako slabo kot si ti napisal, ni metal niti na eni tekmi, zato ne piši kar nekaj na pamet. Vse to pa pišem zato, ker je prepelič igral lani izredno dobro, imel je tudi veliko skokov, tako da mislim da bo letos tudi zelo zelo koristen za našo reprezentanco.
Na pou Slovenc
# 20.07.2017 ob 11:30
Glede na to da Luka sploh ni vedel da bo Randolph skupaj z njim igral za Slovenijo zgleda da Randolph ni clovek besed ki veliko govori, bolj je clovek dejanj. Pogledal sem si par njegovih posnetkov in tudi na igriscu ne kaze pretiranih emocij po njegovih atraktivnih akcijah. Je bolj tih,priden, deloven-tko da ima tudi nekaj slovenskega značaja :) in kot sem ze reku bolj clovek dejanj! Mislim da nam bo zelo prav prisel!!!

V naši skupini predvidevam da bomo naso skupino koncali na drugem ali tretjem mestu. A kdo ve s katero skupino se srečamo po rednem delu?
mile952
# 20.07.2017 ob 10:19
@MiD

# 20.07.2017 ob 09:52
Luka me zelo spominja na Dejana Bodirogo.
Je relativno visok in lahko igra na vseh zunanjih položajih in ima izjemen občutek za igro, tako da je vedno na pravem mestu. To se kaže v statističnih indeksih.
In vse to doseže čeprav mu marsikaj manjka: ni pretirano hiter, ni eksploziven, niti ni izjemno natančen strelec. Celo po borbenosti nikakor ne izstopa...
To kar je njegova kvaliteta je dejstvo, da v ničemer ni najboljši je pa v vseh elementih zelo dober in predvsem izjemno inteligenten. Na nek način je pravo nasprotje bratov Dragić, ki sta zelo borbena, eksplozivna in dostikrat nepremišljena.
Prav zato verjamem, da bo kombinacija Goran - Luka lahko zelo posrečena in uspešna
.

Strinjam se , da je Dončič odličen in inteligenten igralec, seveda pa še zdaleč nista brata Dragič nepremišljena. A ti misliš, da bi v Miamiju, večkratnemu prvaku NBA, imeli za dirigenta nepremišljenega igralca? Goran Dragič ima fantastičen občutek za kolektivno igro, zato je tudi tam kjer je. On je vse kaj drugega kot nepremišljen. To da je morda najhitrejši bel igralec v NBA mu je samo v prid.
Seveda bosta z Dončičem odlična kombinacija. V to sploh ni treba dvomiti.
kewiin
# 20.07.2017 ob 12:59
nekdo je vprašal za pripravljalne tekme:

30.7. - Rusija (UNI) - ŠD Rogaška
4.8. - Madžarska - dvorana Tabor
6.8. - Češka - dvorana Tabor
12.8. - Hrvaška - Opatija
13.8. - Ukrajina - Opatija
18.8. - Izrael - Tel Aviv
19.8. - Turčija - Tel Aviv
24.8. - Hrvaška - Stožice
25.8. - Hrvaška - Stožice (zaprta tekma)
31.8. - začetek EP za naše
Vipavec
# 20.07.2017 ob 16:09
S srečo glede nepoškodb in tudi z Lorbovimi 5/6 pikami in 5/6 skoki se lahko v četrtfinalu prav vse zgodi.
Jasno pa bo moral biti Lorbek zelo konkurenčen in se najprej pošteno uvrstiti v ekipo.
Fs
# 20.07.2017 ob 11:36
Zlobni genij
Prevec upov polagamo nanj, na koncu bo pa, ko bo to najbolj pomembno, po slovensko zmrznil. :)

po hrvaško*
Roko5
# 20.07.2017 ob 16:16
vombat
kaj pomeni ta 0-2 da je dosegel dve trice iz nic metov ali je pa mogoce potem zadel vseh sest prostih metov...tako samo za informacijo.
fah-q
# 20.07.2017 ob 14:07
@zlobni genij
Prevec upov polagamo nanj, na koncu bo pa, ko bo to najbolj pomembno, po slovensko zmrznil. :)

luka "zmerzne" takrat ko je najmanj treba

to je njegov prvi met in prvi koš, ko je vstopil na tekmo na najvišjem nivoju...to je bil njegov "ognjeni krst"...igra za reprezentanco je po zadnji sezoni že rutina...
levak
# 20.07.2017 ob 12:13
K_ris
Upam, da bosta lahko Dragić in Dončić uspešno igrala skupaj. To je pri takšnih igralcih, kjer sta oba navajena imeti žogo v svojih rokah, vedno vprašanje. Idealno bi se mi zdelo, da Dragić prenaša žogo in poskuša s hitrimi akcijami, če to ne uspe, pa Dončić skrbi za organizacijo.
---
Je kar dobro, da sta na tem položaju dva, ki si lahko porazdelita to vlogo. Je za oba manj naporno. Kako se bosta pa ujela, bomo pa videli.
Rui
# 20.07.2017 ob 08:26
Očitno ima KSZ novega opremljevalca. No saj so že punce bile na EP....

Samo da ne bo poškodb. Uživajmo dokler lahko lahko, škoda je edino le, da ko bo Luka na vrhuncu ne bo čez nekaj let imel s kom igrati v reprezentanci, žal.
optimusp
# 20.07.2017 ob 08:07
Men je pa v tem članku še nekaj zanimivo. Ravno včeraj sem se spraševal o Lukovi višini. S trenutno listanimi 201 cm (na Realu celo 198) bi v NBA kljub vsemu talentu težje prišel do dominatne igre, trenutne smernice v ligi in igri so pač take. Njemu bi bolj ustrezala NBA izpred 20 let :). No, na sliki pa vidim da ni dosti manjši od Rašota, ki je bil listan 212cm. Mogoče bo lahko Luka bolj v stilu kakšnega Kevina Lova (za katerega se sicer ve da ima zlagano višino), samo boljši.
Tine Maza
# 20.07.2017 ob 07:55
'Verjamem, da s to ekipo lahko pridemo zelo daleč.'

Jah, tudi navijači smo vedno večji optimisti. Ampak - a so trije top igralci res lahko dovolj za uspeh v košarki?

Bomo videli.
urhh
# 20.07.2017 ob 07:43
če je slučajno adidas naš novi opremljevalec dresov? sem kaj spregledal?
vombat98
# 20.07.2017 ob 16:37
ja sorri narobe sem napisal 2/0, metal je dvakrat, nič zadel, bo v redu? napisal pa sem statistiko metov za 3, zato je bluzenje o prostih metih odveč
seba goričan
# 20.07.2017 ob 08:27
kak je kej s treningi...so zaprti za javnost?
Xirz
# 20.07.2017 ob 18:42
LINK
Xirz
# 20.07.2017 ob 18:40
@Barbikat
Evo ti link , seveda razen če poznaš še kakšno močnejše tekmovanje v Evropi kot pa Euroligo.

Aja, pa to ti je 1. zadetek v googlu, če napišeš doncic best young player
Roko5
# 20.07.2017 ob 16:20
braun
# 20.07.2017 ob 14:16
zmrzuj po slovensk (h) al po hrvašk (slovenc) je zanimiv dovtip, kr tako se med seboj toplijo bratje in bratranci. Naj gre tako še po bosansk,italijansk, srbsk, črnogorsk, nemšk, madžarsk itd.
Bratje, bratranci, sosedi, prijatelji, dobri znanci, ... tako delujmo in funkcionerajmo.

Brez kančka tolerance pa nasuvat kriminalce, ki na tuj račun bogatijo, kradejo, lažejo in namerno netijo nacionalno in versko sovraštvo. Še najhuj pa je, da se izprijenci vedno znova spravljajo na Slovence in jim v Sloveniji podtikajo delitve, pa naši, pa vaši, pa to
caree
# 20.07.2017 ob 13:48
Če (če če če če) bi bil zoran dragič zdrav in lorbek čudežno v formi, bi bila moja top ekipa:

O: G.Dragič, (L.Dončić), A.Nikolič
B: K.Prepelič, J.Blažič , L.Dončič
K: Z.Dragič, E. Murič, V.Čančar (L.Dončič)
KC: E.Lorbek, A.Randolph
C: G.Vidmar, Ž.Dimec, (A. Randloph)

Zelo močna ekipa, kajne :)
sam-zee
# 20.07.2017 ob 10:02
Hja, stvari so se pa res malo spremenili, cilj mora biti vrh Evrope s tako ekipo, sploh če bo Lorbek res dovolj fizično pripravljen za te obremenitve. Glede vklopitve v koncept se sploh ne bojim, tak talent kot Erazem bo vedno znal zadeti in se prilagoditi soigralcem.

Luštno bo, mravljinci se že pripravljajo :)
Tomazzzinho
# 21.07.2017 ob 16:54
Medalja bo čudež, vendar če kombinacija Dragić-Randolph-Dončić zažge in potegne še koga s sabo, je vse mogoče.
xcw
# 20.07.2017 ob 20:43
@Barbikat
Pa še dva linka o Dončiču kot najbolj perspektivnem mladem košarkarju v Evropi:

European NBA Prospect Rankings

Eurohopes, Basketball Prospects
fiston
# 20.07.2017 ob 18:13
Heh, če ne prevladuješ tako kot Američani, potem je vse skupaj dosti loterije. Že za med 8 lahko dobiš dovolj močnega, da si ne smeš privoščiti slabega dne. Ključno pa je potem za med 4 ono izgubiš, pa ni več možnosti za medaljo, če zmagaš imaš potem še dve možnosti.

Zdaj kaj Dončić pričakuje ni relevantno, verjetno je pričakoval tudi zmago Reala na final 4. No ja ne more pa reči da pričakuje da ne bodo niti med 8 prišli, ker potem vprašanje kaj sploh dela v reprezentanci.

Pač je še premlad in ni ravno neki igralec. Verjetno ko nam bo šlo, lahko nasuje 30 pik, bo lepo zadeval. Ko nam ne bo šlo, pa lahko ne bo nič zadel, takrat ko je treba.

No se je videlo kako je Real pogorel na final 4, pa imeli bomo dva igralca iz tega kluba, tako da lahko samo upam, da se ne bo ponovilo tudi v reprezentanci.

V tem primeru lahko Goran Dragić drži reprezentanco nad vodo mogoče, Dončić je sigurno ne more.
Vipavec
# 20.07.2017 ob 16:10
Prav zelo pozitivno je bolelo ko sem slišal tisto močno željo po nastopu v dresu Reprezentance s strani Lorbka.
Kje je pa trenutno Domen?
timoti
# 20.07.2017 ob 14:44
@DaBears,

Koliko ti ponuja najboljša stavnica ? Jaz ti ponudim 10% več.
_50centy_
# 20.07.2017 ob 11:14
ali lahko kdo napiše kje in kdaj bodo pripravljalne tekme?
meho1a
# 27.07.2017 ob 14:38
Za 300Eur na glavo prideš že čez atlantik. Samo vam ne bo treba daleč, prvenstvo je samo čez mejo.
as_kgarnett
# 21.07.2017 ob 14:53
Dončič ima občutek, da bojo dobili medaljo, ko bi jo vsaj, ker je genij za svoja leta, tudi jaz verjamem, da bojo naši blizu medalje.
DAbears
# 20.07.2017 ob 19:28
timoti

Lol vse lepo in prav sam a mas par miljonckov da mi nakazes ce nasi postanejo prvaki
moj komentar
# 20.07.2017 ob 15:27
Jaz ostajam na realnih tleh in bom z mnenjem raje počakal do prvih pripravljalnih tekem. Takole na oko bi rekel, da imamo solidno reprezentanco, za večji uspeh pa morajo vsi igralci ponuditi najboljše kar znajo in zmorejo. Premagati bodo morali same sebe.
Zlobni genij
# 20.07.2017 ob 15:06
@fah-q: Iz tvojih ust v Furtunina usesa. ;)
borut-blas
# 20.07.2017 ob 14:42
nič se ne upam komttirati, nič napovedovati, ko berem imena v drugih raprezentancah sem tudi impresioniran ..edino kar lahko napišem je ... zanimivo !
zelo zanimivo i... n upajmo da ostane zanimivo vse do zlate medalje
Zlobni genij
# 20.07.2017 ob 13:58
Pardon, moral bi reci, da po slovensko lahko zmrzne samo Hrvat, po hrvasko pa Slovenec. ;)
fah-q
# 20.07.2017 ob 13:55
@OPTIMUSP
Men je pa v tem članku še nekaj zanimivo. Ravno včeraj sem se spraševal o Lukovi višini. S trenutno listanimi 201 cm (na Realu celo 198) bi v NBA kljub vsemu talentu težje prišel do dominatne igre, trenutne smernice v ligi in igri so pač take. Njemu bi bolj ustrezala NBA izpred 20 let :). No, na sliki pa vidim da ni dosti manjši od Rašota, ki je bil listan 212cm. Mogoče bo lahko Luka bolj v stilu kakšnega Kevina Lova (za katerega se sicer ve da ima zlagano višino), samo boljši.

kolkor vem merijo v nba višino v športnih copatih, ne bosi-tako da ma luka še kaka 2-3 cm več pr njih.
caree
# 20.07.2017 ob 13:50
Tako bo pa namesto Dragiča igral Hrovat, namesto Lorbka pa Zagorac
Fleaa
# 20.07.2017 ob 12:54
Verjamem, da s to ekipo lahko pridemo zelo daleč

saj greste daleč fant, saj greste na Finsko ... pol pa domu pa vsak na svoj konc...

se pa že veselim strelskih vaj Klemna "the Snajper" Prepelića 2/10.... 1/9 .....2/12 ..... pa ena 5/8
Zlobni genij
# 20.07.2017 ob 11:46
@Fs: Po hrvasko lahko zmrzne samo Hrvat, po slovensko pa lahko zmrzne samo Slovenec, kajne? :)
Henry
# 20.07.2017 ob 10:46
Dončić: Verjamem, da s to ekipo lahko pridemo zelo daleč

Jah no, glede na zadnji blesteči rezultat bo morebitno četrtfinale res že kar daleč.
DAbears
# 20.07.2017 ob 09:31
Jaz sem mal razmislu da bi stavu 1000$ dolarckov da bomo prvaki
Vsi vemo kok je un anglez zasluzu k je stavu da bo leicester city prvak
Verjetno so se mu vsi smejal ko je dnar nakazu pa vemo kaj se je zgodil

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!