Glasbenica noče, da bi javnost menila, da je prebolela izgubo moža. Foto: AP
Glasbenica noče, da bi javnost menila, da je prebolela izgubo moža. Foto: AP

50-letna pevka je dejala, da je Pepe Munoza pravi gospod in njen prijatelj oziroma celo njen najboljši prijatelj. "Res je, da je v mojem življenju še en moški, a nikakor ni tisti pravi moški," in dodala, da ko pove, da je samska, jo naj tisti, ki ugibajo o njenem zasebnem življenju, pustijo pri miru.

Razložila je, da se z moškim, ki jo zadnji dve leti spremlja praktično povsod, objemata in držita za roke, ko gresta ven, vendar noče, da bi ljudje mislili, da je prebolela smrt moža ter je zaradi tovrstnih mnenj in komentarjev pogosto tudi jezna.

Dodala je, da se ji zdi, da zdaj živi svoje najboljše življenje, zato si želi uživati in ceniti čisto vsak trenutek. "Občutek imam, kot bi dobila neki nov veter. Dobro se imam."

V intervjuju se je pevka dotaknila še številnih komentarjev o njeni postavi, ki v zadnjem času trdijo, da je presuha. Njen odgovor je bil kratek in jedrnat. "Če vam je všeč, bom v bližini, če vam ni, pa me lahko pustite pri miru in me ne fotografirate," je še povedala za The Sun.

Želela si je, da bi nehal trpeti

Nekaj besed pa je namenila tudi pokojnemu možu, ki se je boril z rakom in januarja 2016 umrl zaradi srčnega infarkta. "Vem, da počiva in da je miren, ampak vsak dan je z menoj. Čisto vsak dan ga vidim skozi oči mojih treh otrok. Dal mi je neverjetno veliko," je pojasnila.

Po njenih besedah kar tri leta ni spil požirka vode ali pojedel koščka hrane, saj je vse potekalo po cevkah, zato si je po treh letih trpljenja želela predvsem tega, da bi našel mir.