Foto: Facebook/Sandi Kelc
Foto: Facebook/Sandi Kelc

Mlada zakonca Matjaž Kekec in Tina Vrdjuka Kekec, sta konec marca uresničila svojo veliko željo in odprla prvi trampolin park na Štajerskem. Ideja za to se jima je porodila že pred dobrimi petimi leti, ko sta se spoznala: "Že takrat sva vedela, da bova nekoč naredila igralnico za otroke. Najina vizija je bila, da ponudiva otrokom, mladim in tudi starejšim - zabavo, šport in adrenalin, vse v enem," nam je povedala Tina.

Tako je na Ptuju, v trgovskem centru Qcenter na skoraj 900 kvadratnih metrih nastal ArbadaPark. Po dveh letih načrtovanja, usklajevanja in dogovarjanj sta ga le odprla 31. marca. A že drug dan je zaradi ukrepov, sledilo zaprtje, ki pa ju ni potolklo, ampak sta ta čas izkoristila za drobne izboljšave in popravke.

"V našem parku se trenutno lahko zabava največ 10 otrok naenkrat, kljub temu da je pripravljen, da jih sprejme veliko večje število," pojasnjuje Matjaž.

Je pa sam park veliko več kot igralnica za otroke. Obljubljajo vam namreč, da: "Boste lahko brezskrbno lebdeli v zraku po visokih skokih s ponjav, zabijali žogo na koš v slogu košarkarjev iz lige NBA, mehko pristajali v jami s penicami, plezali po plezalni steni ter premagovali poligone v slogu najboljših akrobatov."

Kaj smo še izvedeli? Prisluhnite v spodnjem posnetku: