Foto: Radio Maribor/Katja Gregorec
Foto: Radio Maribor/Katja Gregorec

Kaj nam ta teden napoveduje luna?

Ta teden se bomo soočali z intenzivnimi čustvenimi izzivi, saj Luna v torek prehaja v znamenje škorpijona, ki prinaša globoko čustveno doživljanje in željo po razkrivanju skritih resnic. Zmožni bomo intenzivnega raziskovanja in razumevanja problemov, a hkrati lahko postanemo nestrpni in impulzivni.

Sreda prinaša polno luno, ki bo poudarila našo čustveno občutljivost in potrebo po razkritju resnice. Ta čas bo primeren za poglobljeno refleksijo in sprejemanje pomembnih odločitev, vendar se izogibajmo konfliktnim situacijam in prenagljenim odločitvam.

V četrtek, ko Merkur postane direkten, se lahko pripravimo na obdobje bolj dinamične komunikacije. Bomo duhoviti bomo in polni novih idej, vendar moramo paziti, da se ne bomo na določene situacije prehitro odzvali.

S prehodom Lune v strelca v petek bo okolje prežeto z optimizmom in navdušenjem. Pripravljeni bomo na nove izzive in tveganja. Konec tedna prinaša Luno v kozorogu, kar nas bo spravilo v bolj resno razpoloženje.

Foto: horoskop
Foto: horoskop

OVEN:
Ta teden se boste intenzivno osredotočili na reševanje dolgotrajnih težav, kar vam bo prineslo razkritje skritih resnic. Nekaj več previdnosti v komunikaciji priporočamo v četrtek, saj se lahko hitro zgodi, da boste izgubili potrpljenje. V petek lahko pričakujete priložnosti za nove podvige, a se izogibajte pretiranemu optimizmu.

BIK:
Luna v Škorpijonu vam bo pomagala razkriti skrite potenciale in premagati ovire na poti k vašim ciljem. V sredo boste nekoliko bolj občutljivi, zato se izogibajte konfliktnim situacijam. Petek prinaša polno nove energije, ki bo prispevala k odličnemu vikendu.

DVOJČKA:
Ta teden boste z lahkoto dosegli globlje razumevanje svojih odnosov, bo pa ob tem pomembno, da se izogibate impulzivni komunikaciji. V sredo boste čustveno bolj občutljivi, zato si vzemite čas zase in obveznosti, ki niso nujne raje, opravite drugi dan. V petek vas zna presenetiti prav posebno srečanje.

RAK:
Vas bo luna v škorpijonu spodbudila predvsem k raziskovanju svojih čustev in vaših potreb v intimnih odnosih. Tudi vam tedenski horoskop svetuje, da se v sredo raje umaknete in ne spodbujate dodatnih konfliktov. Proti koncu tedna bo nujna previdnost, sploh pri finančnih odločitvah.

LEV:
Ta teden se boste intenzivno posvečali svojim ustvarjalnim projektom in iskanju globljega smisla v življenju. V sredo bodite pozorni na čustvene izzive, ki se lahko pojavijo v odnosih. V petek boste polni navdušenja za nove podvige, a se izogibajte prevelikemu tveganju.

DEVICA:
Že nekaj časa se sprašujete, kaj je glavni smisel vaših odnosov … kateri so pravi in katere bi bilo bolje spustiti … odgovor na to vprašanje vam ta teden prinaša ravno luna v Škorpijonu. Nekoliko bolj občutljivi boste tudi ob tokratni polni luni, vendar se bo stanje hitro umirilo, konec tedna namreč prinaša možnost za finančno napredovanje.

TEHTNICA:
Ta teden se boste osredotočili na raziskovanje svojih notranjih globin in iskanje resnice v medosebnih odnosih, sploh tistih, ki vas obdajajo v poslovnem okolju. V sredo ne bo dober dan za konflikte in resnejše pogovore. Konec tedna pa tudi vam prinaša nekaj več dobre volje, tokrat tudi sprostitve.

ŠKORPIJON:
To bo vaš teden, saj luna v začetku tedna prehaja prav v vaše znamenje. Intenzivno boste delali na sebi in svojem dobrem počutju. V slabo voljo vas ne bo spravila niti takratna polna luna. Bo pa dobra volja in energija zapustila vaše okolje proti koncu vikenda, ki bo tokrat izjemno delovno obarvan.

STRELEC:
Ta teden boste polni optimizma in navdušenja za nove avanture in širjenje svojih obzorij. Tudi na vas polna luna tokrat ne bo imela pretirano negativnega vpliva. Dodatno se boste namreč povezani z osebo, ki vam že nekaj časa riše nasmeh na obraz. V petek bo čas za krajše potovanje in oddih.

KOZOROG:
Luna v Kozorogu, konec tedna, vam bo prinesla občutek resnosti in potrebo po odgovornem ravnanju v življenju in to vas bo spremljalo že čez celoten teden. Tako se boste vseh obveznosti lotili izjemno resno in z veliko mero perfekcionizma. Ne pretiravajte, raje si vzemite nekaj časa za počitek in ohranjanje dobrih odnosov v domačem okolju.

VODNAR:
Ta teden se boste posvečali razumevanju svojih ciljev in iskanju smisla v svojem delu. V sredo bodite pozorni na čustvene izzive, ki se lahko pojavijo v odnosih, in se izogibajte konfliktom. V petek lahko pričakujete priložnosti za inovativne projekte ali skupinska sodelovanja, vendar bodite pozorni na možnost izvedbe svojih idej.

RIBI:
Tudi čustvene ribe se bodo ta teden ukvarjale predvsem s svojimi notranjimi občutki in realizacijo skritih ciljev in resnic. Čeprav boste zaradi vsega skupaj v sredo še dodatno utrujeno, vam bo petek prinesel izjemno lepo priložnost za duhovno rast.