Luna bo danes, natančneje ob 15:29 stopila v znamenje tehtnice. Vzdušje bo tako veliko bolj umirjeno in prijateljsko. Več bomo počivali, prav tako pa ne bomo tako negativno nastrojeni, kot smo bili prejšnji teden. Uživali bomo v družbi, vleklo nas bo med ljudi, želeli si bomo spletati nova prijateljstva.

Danes bo tako tudi izjemno dober dan za sklepanje novega poslovnega sodelovanja, saj bomo umirjeni, na situacije bomo gledali veliko bolj objektivno. V četrtek, ko bo luna prešla v znamenje škorpijona se bomo ponovno počutili, kot da gre vse narobe. Počutili se bomo preobremenjene. Veliko preveč bomo delali, zato se zna pokazati kar nekaj vzkipljivosti in slabe volje. Ker si zadevam želimo priti do dna, nam luna v škorpijonu velikokrat prinaša kakšno novo spoznanje o nas samih.

Nedelja, bo čas za zaključke. Zadnji krajec, ki je napovedan za nedeljo, namreč s seboj prinaša zaključke. Če boste pripravljeni spustiti negativna čustva, se boste lahko tako v nedeljo rešili nekaterih starih okov, ki vam že dolgo jemljejo preveč energije.

Jutranja voditelja Katja Gregorec in Kristijan Šmid. Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor
Jutranja voditelja Katja Gregorec in Kristijan Šmid. Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor

Kaj pa pravijo zvezde za posamezna znamenja?

OVEN:
Ovne v začetku tedna čaka nekaj preizkušenj v prijateljskih odnosih. Postavljeni boste pred izziv, ob katerem se bodo zamajala tudi vaša prepričanja. Izjemno pomembno bo, da ostanete zvesti sebi. Od četrtka naprej vas čaka bolj umirjen teden. Dobili boste podporo, ki ste jo že dolgo iskali. Čakajo vas tudi odlične novice povezane s financami.

BIK:
O čem že zelo dolgo sanjate ampak si ne upate priznati? Ta teden bo čas, da resnici končno pogledate v oči. Potrebno bo nekaj končati, uničiti, zato, da boste potem na tem lahko zgradili nekaj novega, bolj trdnega. Tudi na poslovni poti vas ta teden čaka kar nekaj tveganj, če si boste upali slediti svojim ciljem boste lepo nagrajeni.

DVOJČKA:
Izjemno prilagodljivi in optimistični boste ta teden. Čeprav si izvora teh energij ne boste znali razložiti. Sredi tedna boste dosegli vrhunec v svoji karieri, ki vam bo prinesel izjemno lep ugled v širši družbi. Proti koncu tedna vas čaka nekaj več izzivov, ki pa jih boste, če se boste znali dobro poslušati tudi hitro rešili.

RAK:
Preden se lotite resnega projekta o katerem razmišljate že dlje časa, bo čas da odprete svoj um in srce. In luna v škorpijonu vam bo ta teden pri tem pomagala. Prisluhnite svoji intuiciji in projekt boste vrhunsko izpeljali. Več časa boste ta teden posvetili tudi svojim domačim, ki bodo izjemna podpora.

LEV:
Leve ta teden čaka nekaj več povezovanja. Samo z dobro ekipo bo mogoče realizirati vse kar ste si zadali. Ob tem pa bo pomembno, da ne prehitevate in da rezultate za nekaj časa zadržite zase. Proti koncu tedna bo za nekaj slabe volje poskrbelo dodatno delo, zaradi katerega boste ob tako pomemben počitek.

DEVICA:
Device se boste ta teden ponovno povezale s svojim bistvom. Veliko bolj optimistični in dobrovoljni boste. Konec tedna bo v vaše življenje stopila nova oseba, ki bi vam v prihodnosti lahko še kako pomagala s svojimi nasveti - nov mentor morda? Ne zaprite se vase, ampak mu prisluhnite.

TEHTNICA:
Ne preganjajte se v neskončno delo. Tudi počitek je izjemno pomemben del procesa. Ker se sami očitno ne znate umiriti vas bo ta teden umirilo življenje. Resne pogovore in težja dela si prihranite za drugi teden, saj vam ta teden nič ne bo šlo prav dobro od rok. Ta teden bo čas za nabiranje novih energij.

ŠKORPIJON:
Škorpijoni se boste ta teden izgubljali v svoji umetnosti in prav je tako. Poiščite tisto smer, ki vam odgovarja in vam gre dobro in se ta teden dobro izpopolnite v njej. Luna, ki v četrtek prihaja v vaše znamenje bo poskrbela, da vam bo šlo vse izjemno dobro od rok. Nekaj sprememb vas čaka tudi v medosebnih odnosih.

STRELEC:
Ta teden boste težje prepoznali bistvo in namen vsega kar počnete in to bo v vaše življenje prineslo kar nekaj slabe volje in utrujenosti. Pomembno bo samo, da se ne predate negativnim mislim. Vzemite si nekaj časa za oddih, preberite kakšno dobro knjigo in nikar ne obupajte. Prihaja samo slab teden ne slabo leto.

KOZOROG:
Vam ta teden prinaša odgovore na vprašanja, ki si jih že dolgo postavljate. Pomembno bo, da le na veliko odprete oči in zaupate. Sicer se nekaj težav zna pojaviti v komunikaciji, predvsem na delovnem mestu. Konec tedna tudi vam prinaša nekaj ur počitka in relaksacije.

VODNAR:
Za vas bo ta teden pomembno predvsem to, da ne silite z glavo skozi zid. Trikrat preverite informacije in dodatno zavarujte delovno okolje. Imeli boste ogromno energije, kar bo izjemno dobro vplivalo na domač projekt, ki ga že nekaj časa želite dokončati.

RIBI:
Že dolgo iščete rešitve kako se zares posvetiti svojim ciljem? Potem bo ta teden za vas izjemno ploden, samo dovoliti si morate, da se o vsem skupaj pogovorite z nekom, ki vam res veliko pomeni. Močna želja po spremembah bo ta teden končno dočakala svoj epilog.

Tedenski horoskop pripravlja jutranja voditeljica Katja Gregorec.