Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

"Konec leta, začetek leta je vedno bilanca in bilance so tiste, ki so vedno sestavni del našega življenja. Seveda se pa zelo radi ozremo tudi v prihodnost, moramo pa biti tudi v tem trenutku tukaj in sedaj. Tudi to je ključno in pomembno za življenje, za srečo, zadovoljstvo, za tisto kar lahko še sprejmemo ali pa spremenimo," je povedal Tadej Šink.

Marsikdo se seveda vpraša ali lahko kaj naredimo za nazaj. "Predvsem ne obžalujmo situacij, ne kažimo s prstom na druge, kar nismo spremenili. Ne bodimo negativni, ampak bodimo pozitivni. Verjemimo vase in verjemimo, da se bomo lahko izboljšali in, da imamo tudi mi v rokah škarje in platno. Predvsem pa odpustimo in pozabimo tisto kar je slabo in se poboljšajmo, kajti potem bo vse boljše in pa bolj plemenito"

Kakšne pa so napovedi za letos?
"Leto 2023 bo Marsovo leto, to pomeni da nas čaka leto, ki bo dinamično, polno preobratov, transformacije in pa korakov. Simbol leta bo najhitrejši vlak na svetu in kljub temu, da smo vsi na istem vlaku, bodo nekateri izstopili, nekateri pa gredo še malo naprej. Kar pomeni, da bomo morali sešteti pluse in minuse in narediti korak naprej. Sodoben človek je besedno podhranjen, kar pomeni, da se bomo morali znati pogovarjati, poslušati, slišati in razumeti. Do marca bodo prišle na dan tudi velike skrivnosti in veliki pretresi za našo vlado in tako dalje … Druga zadeva, ki je izpostavljena je, da bomo morali slediti sebi in svojemu srcu. Novih začetkov bo zelo veliko, izpostavim naj poletje, ki bo pestro v odnosih. Zelo plodna bo pa tudi jesen, ker bomo lahko naredili pomembne korake naprej. Predvsem pa se moramo izogibati nestrpnosti in ostrim besedam. Pa tudi temu, da smo prehitri in predrzni, ter da se ne primerjamo z drugimi ljudmi," je še povedal horarni astrolog Tadej Šink.

Vabljeni k poslušanju celotnega pogovora: