Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek
Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek

V začetku tedna, ob prvem krajcu danes, lahko pričakujemo povečanje energije in motivacije. Luna, ki prehaja v znamenje Leva, bo dodala odločnost in željo po izražanju sebe, kar lahko prinese več samozavesti in drznosti.

Premik Lune v Devico v četrtek bo prinesel bolj praktično in organizirano energijo. To je čas, ko bomo bolj osredotočeni na detajle, izboljšali bomo svojo rutino in veliko pozornosti bomo namenili svojemu zdravju. Bolj bomo produktivni in urejeni.

Sončev premik v Bika v petek bo dodal stabilnost in trdnost našim prizadevanjem. Bolj bomo povezani s svojimi vrednotami. Začutili bomo veliko potrebo po stabilnost. Počutili se bomo udobno in varno.

S prehodom Lune v Tehtnico v nedeljo pričakujemo večjo osredotočenost na odnose in harmonijo v našem življenju. To bo čas za uravnoteženost in iskanje skladnosti v medsebojnih odnosih ter iskanje miru in lepote v življenju.

Foto: Horoskop
Foto: Horoskop

OVEN:
V drugi polovici aprila se boste Ovni počutili bolj samozavestno in odločno glede svojih ciljev. Luna v znamenju Tehtnice v nedeljo vam bo prinesla večjo pozornost na vaše odnose in uravnoteženje med vašimi potrebami in potrebami drugih. Bodite odprti za sodelovanje in kompromis, saj lahko to prinese pozitivne spremembe v vaše življenje.

BIK:
Bikom ta teden prinaša veliko več samozavesti in osredotočenosti na svoje cilje. V petek, ko bo sonce prešlo v vaše znamenje, vam to prinaša še veliko več energije. Izkoristite te energije za začetek novih projektov, ki se jih že dolgo želite lotiti. Bodite pozorni na nove priložnosti in izkoristite svojo močno voljo, da boste dosegli svoje cilje.

DVOJČKA:
Vam ta teden prinaša ogromno druženja, aktivnosti in predvsem komunikacije. Čutili boste potrebo po povezovanju z drugimi in sklepanju novih stikov. Prepustite se in bodite odprti za nove izkušnje in spoznavanju novih ljudi. Nova poznanstva vam prinašajo tudi nekaj novih idej na poslovnem področju.

RAK:
Raki boste veliko bolj osredotočeni na svoje notranje občutke in potrebe. Veliko se boste ukvarjali z odnosi in čustvenim ravnotežjem. Bodite predvsem pozorni na svoje instinkte in notranje glasove in se posvetite svojim notranjim občutkom, da najdete mir in harmonijo.

LEV:
Ta teden vas zna presenetiti vaša ustvarjalnost in način, na katerega se boste izražali. Veliko bolj mirni boste. V torek, ko luna prehaja v vaše znamenje, boste dobili nekaj dodatne energije s pomočjo katere se boste lažje spopadli s preprekami, ki vam jih na pot postavlja nov teden.

DEVICA:
Čeprav device že na splošno veljate za izjemno organizirane osebe, ta teden prinaša še nekaj več urejenosti in organiziranosti. Veliko se boste osredotočali na detajle in izboljšanje svoje dnevne rutine. Ob vsem skupaj nikar ne pozabite poskrbeti tudi za svoje zdravje.

TEHTNICA:
Tudi vam zvezde ta teden napovedujejo izjemno pozitiven teden, uravnotežen in harmoničen. Nekaj več svoje pozornosti boste tehtnice ta teden posvečale svojim odnosom. Zna se pojaviti želja po skladnosti. Ob vsem skupaj ne pozabite biti odprti za kompromise.

ŠKORPIJON:
Škorpijoni boste ta teden izkoristili za potapljanje v lastne globine. Vse skupaj pa vam prinaša izjemen preboj v razmišljanju in tudi čustvih, kar bo dodatno vplivalo na vašo notranjo preobrazbo. Sledite svoji intuiciji, ta vas ne bo pustila na cedilu. Ker ne boste vedno prisotni, se lahko pojavi nekaj slabe volje pri ljudeh v vaši bližini.

STRELEC:
Strelci se boste počutili naravnost odlično. Optimistični in avanturistični boste. Luna v znamenju tehtnice vam bo prinesla potrebo po ravnovesju med vašimi avanturističnimi potepi in stabilnostjo. Bodite odprti za nove dogodivščine in se ne omejujte preveč.

KOZOROG:
Kozorogi se boste ta teden osredotočili predvsem na dolgoročne cilje in kariero. Bodite vztrajni v svojih prizadevanjih za napredek in si postavite jasne cilje, kaj si od življenja pravzaprav zares želite. Ob tem vam luna v znamenju tehtnice prinaša nekaj dodatne jasnosti, samo prisluhniti morate svojemu notranjemu glasu.

VODNAR:
Vodnarji boste ta teden, enako kot dvojčki sijali v novi družbi. Začutili boste izjemno potrebo po povezovanju in sklepanju novih prijateljstev. Ostanite odprti za nove ideje in perspektive in se vključite v skupinske dejavnosti, ki jih že dolgo želite obiskati.

RIBI:
Ribam ta teden prinaša kar nekaj čustvene občutljivosti. Čeprav se boste trudili, da bi na svet gledali pozitivno vam ta teden to ne bo ravno uspevalo. Čutili boste izjemno potrebo po harmoniji, ki je nikakor ne boste uspeli najti. Raje se umaknite v tišino in se posvetite duhovnemu razvoju.