Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek
Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek

Energija lune nas bo vse do četrtka spodbujala k akciji. To bo čas večjih odločitev in dejanj, ki bodo pomembno vplivala na vašo prihodnost. Naredite vse, kar je v vaši moči, da bodo koraki, ki jih boste naredili v smeri vaših ciljev. Veliko bolj bomo objektivi, stvari bomo videli bolj jasno, zato bo ta čas dober tudi za sprejemanje večjih odločitev.

Če si želite uspeti, bo ta teden pomembno, da:
> premislite o svojih željah,
> definirate svoje cilje in sanje,
> začnete z uresničevanjem sprememb o katerih že dolgo razmišljate.

Proti koncu tedna bomo zaradi lune, ki bo spremenila svoje znamenje, iz leva prehaja v znamenje device, ponovno pristali na realnih tleh. Težje se bomo sprostili in zdelo se nam bo, da smo konstantno zaposleni.

OVEN:
Začetek tedna še izkoristite za počitek, ali kakšen hitri romantični pobeg, od srede naprej namreč prihaja vaš čas, ko bo čas, bo za spremembe in večje premike. Imeli boste ogromno energije, ki bo presenečala vse v vaši okolici, zaradi tega se pri drugih lahko pojavi tudi nekaj nevoščljivih pogledov.

BIK:
Za vas bo najbolje, da teden preživite s kreativnimi ljudmi, ki za vas želijo le najboljše. Z njihovo pomočjo se boste tako proti koncu tedna lažje poslovili od negativnih ljudi, ki vam upočasnjujejo rast na več področjih. Vikend bo zaradi sprememb, ki jih boste sprejeli čez teden veliko bolj sproščen.

DVOJČKA:
Tudi vam pomlad prinaša nove začetke. Morda vas bo na začetku presenetil odziv vaših najbližjih, ki ne bo najbolj pozitiven, ampak bo pomembno, da verjamete v svoja prepričanja in začnete na novo. Sicer zna to nekaj negativnih posledic pustiti na vašem finančnem stanju, s tem se ne obremenjujte, saj se bo hitro spremenilo.

RAK:
Vas ta teden čaka nekaj več dela. Obveznosti na delu se bodo samo kopičile in v nekem trenutku boste prepričani, da ne zmorete več. Ni res, zmorete! Če se boste prebili čez ta teden, tudi vam pomlad prinaša kar nekaj izjemno pomembnih in pozitivnih sprememb. Ob tem pazite na informacije, ki jih prejemate in vsako raje dvakrat preverite.

LEV:
Za vas bo to posebno čustven teden, za katerega bo najbolje, da ga preživite z nekom, ki vas zna pomiriti. Če se boste znali zares umiriti, se vam bo pokazala širša slika prihodnosti in točno boste vedeli, kaj je treba storiti. Ukrepajte neposredno in odločno.

DEVICA:
Preprosto blaženi boste. Čez vikend so se zgodile prijetne spremembe, zaradi katerih se boste device počutile kot v sedmih nebesih. Ali gre za novo ljubezen, prijateljstvo ali napredovanje v službi, ni pomembno, uživajte v tej energiji in ne dovolite, da vam jo kdo vzame. Pri raziskovanju svojih notranjih občutkov bo pomembno, da ostanete pogumni.

TEHTNICA:
Čeprav se zdi, da bo pomladansko enakonočje nekaj, kar bo tehtnice spravilo v ravnovesje temu, ne bo tako. Vaša prepričanja se ne bodo skladala z drugimi, zato bo prihajalo do nekaj slabe volje, tako doma, kot na delovnem mestu. Do največjih težav bo prihajalo predvsem zato, ker ne znate ločiti privatnih in službenih obveznosti, zadnji čas bo, da se tega naučite.

ŠKORPIJON:
Škorpijone ponovno čaka nekaj več romantike, ampak tokrat boste morali vajeti vzeti v svoje roke. Za svojo ljubezen se je potrebno potruditi in tako bo ta teden čas, da organizirate zmenek vseh zmenkov. Dobra volja doma vas bo spremljala tudi na delovnem mestu. Čaka vas izjemno produktiven teden imeli boste izjemno veliko kreativnih idej.

STRELEC:
Ta teden nikar ne sprejemajte večjih odločitev saj vam, pomladansko enakonočje, prinaša nekaj zamegljenih pogledov. Čeprav se bo zdelo, da ste popolnoma prepričani o svojih odločitvah, bo bolje, da počakate na konec tedna, preden svoje odločitve javno razglasite. Skozi vikend vas čaka čistilna akcija, ob kateri boste neizmerno uživali.

KOZOROG:
Čas bo, da se odločite, kateri projekt vam je najbolj pomemben in začnete z vlaganjem energije v tega in samo tega. Morda vam res ne bo uspelo vse, kar ste si zadali, bo ta ena od stvari izpeljana res kvalitetno in vas s tem napolnila z energijo za nove podvige. Izogibajte se ne potrpežljivim ljudem in se raje umakne na samo.

VODNAR:
Čeprav vam ne bo všeč, da so se nekateri načrt, predvsem zaradi finančne situacije spremenili, sprejmite to spremembo in se zavedajte, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra in pomembno vpliva na vašo prihodnost. Prej, ko se boste tega zavedali lažje vam bo. Izogibajte se prepirom, saj se ta teden ti ne bodo dobro končali za vas.

RIBI:
Vam ta teden prinaša še več empatije do sočloveka. Morda bo bolje, da se za nekaj časa umaknete iz javnosti v samoto, saj se vam v nasprotnem primeru lahko do neke mere popolnoma sesuje čustveni svet. Čeprav bi si želeli rešiti vse žal vedno, ne gre. Poskusite se osredotočiti na pozitivne zgodbe.