Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Kam danes?

V Mariboru bo nocoj – vsaj glede glasbe v živo – bolj mirno. Pri Svetem Juriju ob Ščavnici pa bo vse prej kot to: na tradicionalni prireditvi Jürjevo bodo nastopili Luka Basi, Dejan Vunjak in skupina Joker Out. Prireditev se začne ob 20-ih. Na Ravnah na Koroškem bo ob 18-ih, na predvečer mednarodnega dneva jazza, nastopil duo Coffe Sessions, v športni dvorani Medvode pa bosta ob osmih zvečer nastopila Dražen Zečić in Marko Škugor. Če vas bo sončen konec tedna zvabil na obalo, boste lahko v Avditoriju Portorož, prav tako ob 20-ih, prisluhnili skupini Tabu.

Sobota:

V mariborskem klubu Wetrinsky bo ob 21-ih koncert Emkeja z Muzičari, pestro dogajanje se bo nadaljevalo tudi pri Svetem Juriju ob Ščavnici – od 20-ih bodo tam nastopili Ines Erbus, David Amaro in Domen Kumer.
V Green Lake Kidričevo pa jutri prihajajo MC Stojan, In Vivo, Relja in Dinna. Dan po koncertu v Medvodah bosta Dražen Zečić in Marko Škugor nastopila še v Murski Soboti, koncert v športni dvorani tamkajšnje Prve osnovne šole se bo začel ob 19-ih.

Ob omenjenih koncertnih dogodkih pa bo obilo glasbe tudi ob številnih kresovanjih po Sloveniji.