Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Smučarski teki

Johaug za tretjo zlato kolajno deklasirala konkurenco na 30 km

Therese Johaug do letošnjih iger ni imela zlate olimpijske medalje s posamičnih tekem. Peking zapušča s tremi, potem ko je prevlado na razdalji Norvežanka potrdila v velikem slogu na 30 km.

19

Več novic

V štafeti prepričljivo slavje Rusov, srebro v finišu Norveški

Štafeta Olimpijskega komiteja Rusije je prepričljiva zmagovalka moške štafetne preizkušnje v smučarskem teku. Srebro so osvojili Norvežani, ki so v finišu prehiteli Francoze.

22

Rusinje pred presenetljivimi Nemkami, Norveška le peta

Ruske tekačice so zmagovalke ženske tekaške štafete 4 x 5 km. V zadnji predaji so po zaslugi Veronike Stapanove opravile s presenetljivimi Nemkami. Bronasto medaljo je osvojila Švedska, oslabljena Norveška pa se je morala zadovoljiti le s petim mestom.

54

Niskanen osem let čakal na olimpijsko zlato na 15 km

Smučarski tekač Iivo Niskanen je upravičil vlogo prvega favorita in postal olimpijski prvak na 15 kilometrov v klasičnem koraku. 30-letni Finec je tako še na tretjih zaporednih igrah osvojil zlato medaljo.

42

Therese Johaug za 0,4 sekunde ugnala Kerttu Niskanen; Anamarija Lampič 17.

Tek na 10 km klasično je prinesel razburljiv razplet: Therese Johaug je za vsega 0,4 sekunde prehitela Kerttu Niskanen, s čimer je Norvežanka osvojila drugo zlato medaljo v Pekingu. Anamarija Lampič je s 17. mestom izpolnila zadani cilj.

64
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov