Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 15. nov. 2020

TV Koper/Capodistria • Ned, 15. nov.

Telegiornale regionale del Friuli Venezia Giulia.

Regionalni dnevnik v italijanskem jeziku za FJK.

Retrospettiva dei servizi di Silvio Odogaso delle passate stagioni.

Retrospektiva prispevke Silvia Odogasa preteklih produkcij.

Magazine di automobilismo.

Oddaja o avtomobilizmu.

La trasmissione e' dedicata a un pubblico prettamente femminile, tratta temi inerenti la moda, bellezza, stile di vita nonche' temi di carattere psicologico.

Oddaja je namenjena predvsem ženskam, osredotočena je na aktualne ženske teme, modo, lepoto, življenski slog ter na psihološke tematike.

Ogni venerdì un cocktail di curiosità, idee, emozioni, spunti di riflessione in grado di scuotere le nostre coscienze e le nostre vite!

Vsak petek nekaj novega ... zanimivosti, ideje, emocije in dejstva, katera nas vodijo v razmislek. Vse to v oddaji Shaker, katera se dotakne naše vesti in našega življenja!

In onda la registrazione del concerto Tu es fragrancia che la Big Band della RTV SLovenija e Miron Hauser hanno tenuto al Muggia Jazz Festival nel settembre 2017.

Muggia Jazz Festival 2017: koncert Big Banda RTV Slovenija pod vodstvom Mirona Hauserja.

Trasmissione dedicata alla poesia. Lettura e commento di poesie dell'ospite in studio.

Oddaja o poeziji. Branje in interpretacija poezij gostujočega avtorja.

Slovenski vinogradniki in vinarji so letošnji krst mošta v mlado vino, dočakali manj slovesno in veselo, kot pretekla leta. Kljub dobri letini, bodo krizo, ki je usodno posegla v njihov eksistenčni položaj, težko prebrodili. Živinorejcem nekaj upanja prinašata nova razpisa za naložbe v kmetijska gospodarstva, opremo in tehnološke posodobitve na kmetijah, za katere je na voljo 9 milijonov evrov. Posodobitve bodo gotovo pripomogle, da bodo lažje sledili izzivom SKP, ki jih čakajo po letu 2020. Vinogradniki Šmarsko-Virštanjskega vinorodnega okoliša so sodelovali v zanimivem čezmejnem projektu s tremi vinskimi cestami na Hrvaškem. Preverili smo, kaj so v projektu pridobili naši vinarji in lokalna skupnost.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Telegiornale

Poročila

Notiziario sportivo quotidiano.

Dnevna športna oddaja.

Magazine settimanale di approfondimento coprodotto dalle redazioni giornalistiche delle sedi Rai di Trieste e di Bari. La trasmissione si prefige di esplorare l'est per interpretare l'ovest,alla ricerca delle radici comuni.

Tedenska magazinska oddaja, ki nastaja v sodelovanju med novinarskimi uredništvi deželnih sedežev Rai-a v Trstu in Bariju. Namen oddaje je osvetliti vzhod,da bi razumeli tudi zahod,ter iskanje skupnih korenin.

Tedenska oddaja o znanosti, o okolju, o življenju evropejcev in o vsem kar modernega evropejca zanima in s čemer se ukvarja. Gre za oddajo, ki spremlja novosti na področju znanosti in tehnologije ter aplikacijo le-teh v vsakdan. V rednih rubrikah, v vsaki posamezni oddaji, govorimo o problematiki okolja in o novostih na področju medicine in tehnologije nasploh. V okviru dolgoletnega uspešnega sodelovanja z evropskimi raziskovalnimi inštitucijami predstavljajo dodano vsebinsko in oblikovno vrednost (poleg lastne produkcije) prispevki post-produkcije na temo. Poleg spremljanja mednarodnega dogajanja na področju znanosti in spremljanja dejavnosti raziskovalcev Italije in Slovenije, v oddaji L'Universo e'..." ("Vesolje je...") posvečamo posebno pozornost tudi literaturi. "L'Universo e'..." - oddaja za vse, ki želijo več vedeti in bolje živeti.
Avtorica in voditeljica oddaje Vesna Hočevar.

Ricerca e innovazione sono i perni dello sviluppo delle società avanzate. Dal porto vecchio di Trieste, sede dello EuroScience Open Forum 2020, il più grande incontro interdisciplinare su scienza e innovazione in Europa, il programma racconta e approfondisce gli scenari della ricerca scientifica e dell'innovazione in Italia e in Europa.

Raziskave in inovacije so temelj razvoja naprednih družb. Iz starega tržaškega pristanišča, kjer se odvija odprti forum EuroScience 2020, največje interdisciplinarno srečanje o znanosti in inovacijah v Evropi, oddaja pripoveduje in raziskuje scenarije znanstvenih raziskav in inovacij v Italiji in Evropi.

Telegiornale.

Dnevnik.

Trasmissione che si occupa di cultura, tradizioni, storia, ed eventi legati all'Istria e al territorio che la circonda. In ogni puntata vengono proposti diversi reportage che raccontano storie legate al territorio attraverso le testimonianze dei protagonisti.

Magazinska oddaja o dogodkih in zanimivostih mest na območju Istre in njenih sosednjih pokrajin. Novinarji pripravljajo reportaže o različnih prireditvah, krajih zgodovinskega in arhitekturnega pomena z njihovimi arheološkimi odkritji ter prispevke o znanih osebnostih na področju umetnosti, zgodovine in znanosti.

Glasba in kabaret

Trasmissione di approfondimento settimanale in cui, con uno o più ospiti, si affrontano in studio i principali temi di attualità della settimana. Società, politica, regione, minoranza: ogni venerdiì alle 19:30 su TvCapodistria.

Tedenska informativno analitična oddaja z aktualnimi vsebinami.

Telegiornale.

Dnevnik.

Telegiornale in lingua slovena della Sede regionale RAI per il FVG. Il telegiornale e' curato dalla redazione giornalistica slovena.

Dnevnik deželnega sedeža RAI FJK v slovenskem jeziku, ki ga pripravlja novinarsko uredništvo slovenskega programa RAI FJK.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov