Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 9. maj. 2021

TV Slovenija 1 • Ned, 9. maj.

07:00
Živ žav

Ava, Riko in Teo v džungli srečajo kameleona, s katerim se dogajajo nenavadne reči: ko spremeni barvo, tudi na lepem izgine ali se znova pojavi. Zaradi tega je zelo nesrečen, saj nima prijateljev. Mu bodo Ava, Riko in Teo znali pomagati?

Žverca izgubi svojo najljubšo kost. Tinka jo začne iskati kot prava detektivka. Ji bo uspelo? Jo bo našla?

Ko pride jesen, se Betka in Niko igrata z odpadlim jesenskim listjem.

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Prijatelji delajo kip za žabjega kralja Cirila. Ker potrebujejo zlato, se s podmornico odpravijo na Morje brodolomov iskat potopljeno ladjo z zakladom. Na podmornico se jim prilepi Sandi Prisesek.

8. Ezop dobi oboževalca / Zlata sekira
Ezop poišče idiličen kraj za pisanje, a mu ne gre, zato popisan papir vrže v potok. Rakun najde zavržen list in napisano mu je všeč, zato vpraša Ezopa, če je njegovo. Ezop se boji, da bo ozmerjan, ker je nasmetil, zato se zlaže, da ni. Ko uvidi zakaj gre, hoče rakunu razložiti, kaj se je zgodilo, a je prepozno. Ezop bi lahko zaslovel, a ker se je zlagal, ga rakun ni jemal resno. V igri tisti večer, resnicoljubni gozdar dobi zlato sekiro, lažnivi pa ostanejo brez vsega.

Francijev svet se postavi na glavo, ko pride na obisk njegova babica.

Pepa, Jure in mami Pujsa očkovo nogometno majico umažejo z blatom. Dajo jo v pralni stroj, a Pepa da noter tudi svojo rdečo obleko in očijeva majica nenadoma postane roza.

Zajček Rjavček in Poljska miška si spleteta gnezdo, a v njem se ne počutita dobro, zato ga hočeta podariti prijateljem. Se bo našel kdo, ki mu bo v gnezdu prijetno in udobno?

Mali Timotej in njegov prijatelj krtek ne moreta spati. Polna luna premočno sveti. Zato se odpravita v vesolje raziskat, od kod prihaja svetloba. In koga tam spoznata?

Bubi, Bibi in Boni naberejo več sadja, kot ga lahko pojedo, zato se odločijo, da ga bodo razdelili še med druge gozdne živali. V gnezdu je strašen nered in Bubi ne najde košare, v kateri bi raznesli sadje, zato ga položijo kar na ogromen list. Medtem ko iščejo račke, srečajo žirafo. Ponudijo ji sadje, a žirafa ga prijazno odkloni in jim razloži, da se hrani samo z listi, ker je rastlinojedka. Zato sovice iščejo lisjačka, a tudi on zavrne sadje, ker je mesojedec. Končno najdejo račke, ki plavajo pod slapovi. Račke so vsejedke, jedo raznovrstno hrano, zato se razveselijo jagodičja. Očka z žvižgom prikliče sovice domov. V gnezdu navdušeno razlagajo o novih odkritjih pri prehranjevanju gozdnih živali.

Danes je dan banan in Balu naj bi pojedel vse banane, ki jih je vzgojil. Kačo Kajo pa zamika slastna opica. Ko jo napade, se opica skrije za pladenj, in Kaja z odsevom hipnotizira samo sebe.

Simon se zjutraj preobleče v Superzajca in se loti posebne naloge. Hudobce gre lovit. Najprej pred njimi reši očka, najtežji izziv pa ga čaka, ko iz votlega drevesa rešuje ninico, ki jo je izgubil bratec Gašper. Superzajec je, zato mu podvig uspe, le trščica v prstu ga boleče spominja na junaška dejanja.

V Sinjem dolu je završalo, v rojstno mesto se je vrnil slavni pevec Duško Korenjak. Pavlinca ga mora intervjuvati za šolski časopis. A tudi Dana hoče članek na naslovnici. Korenjak je podoben Skokcu ... Kdo bi si mislil, da šminka in sončna očala Skokca spremenijo v rokzvezdo?

Na tečaju za mlade kolesarje gospoda Mozga se pošasti učijo o varni vožnji. Njamba zaskrbi, da si s svojim starim zarjavelim skirojem ne bo prislužil značke za zelo varno vožnjo.

Živa, Vid in Toni iščejo najboljšo dinotačko na svetu. Najdejo tako, ki je sluzasta, tako, ki miga, in tako, ki klopota, nato pa spoznajo, da je vsak najboljši po svoje.

Medveda se že od zgodnjega jutra bašeta s hrano. Tedi ne more pojesti niti borovnice več, zato mu očka naroči, naj gre na sprehod. Ko Tedi pohaja po jesenskem gozdu, sreča veverico, jazbeca in štorkljo, ki ga posvarijo, da se približuje zima. Svetujejo mu, naj se pripravi na dolge zmiske mesece. Veverica zbira zaloge hrane, jazbec išče varno zavetje in štorklja odleti v tople kraje. Tedi se vznemirjen vrne k očku in ga poskuša prepričati, da se morata tudi onadva pripraviti. Očka mu mirno odvrne, da se medvedom ni treba pripraviti na zimo, saj se najprej dobro najedo in nato vso zimo prespijo.

Opla! Nejku spodrsne in se udari. Očitno je življenje zelo nevarno! Odloči se, da ne bo tvegal poškodb in bo ostal kar v brlogu. Mavricij na pomoč pokliče prijatelje. Čekan ima odlično rešitev: velik mehurček, ki te zaščiti pred nevarnostjo. Kakšno presenečenje: deluje! Nejko se zaletava v stvari, a ga nič ne boli!

Ko skuša Tiba obvarovati pred sabljezobim tigrom, dinozavra Tamtama ranijo lovci. Tib bi mu rad šel pomagat, a Aron mu ne dovoli oditi v gozd. Kaj si bo Tib izmislil, da bo rešil prijatelja?

Prebudila se je pomlad in na vrtu so vsi zaposleni s spomladanskim čiščenjem. Vsi, razen Vladka. Komornik mrzi to opravilo in pretkano sklene, da se bo izognil čiščenju in raje nadziral pospravljanje delomrznežev v štoru. Pretkani Apolon pozna tudi zdravilo za to.

Na šoli bo spet zimski karneval. Ob tej priložnosti učenci ustvarjajo kipe iz snega. Erika in Aleks sta izdelala jetija. Ko ga gresta po pouku gledat, pa sta neprijetno presenečena. Jeti leži na tleh, do njega pa vodijo sledi ogromnih stopal ...

Sraka je v velikem drevesu spletla gnezdo in krade po vsej kmetiji. Gnezdo kmalu napolni s plenom. Jon pripravi prima načrt, kako bo premagal tatinsko ptico.

Govoreči Henk ustvari novo supermoderno hrano, ki postane tako priljubljena, da prijatelji garažo spremenijo v restavracijo.

Ukrasti kost
Dana sanja, da je v muzeju s svojo zlobno sestro Saro. Sara je sita tega, da Dana ves čas govori samo o dinozavrih, in sklene, da bo ukradla edino najdeno kost ozraptorja. Potem bo na svetu en dinozaver manj. Pa ji bo Dana to dovolila?
Radodarni dinozaver
Dromeozaver je sklenil, da bo okrasil grm pred Danino hišo. S koščki postanega mesa! Dana je zbegana. Zakaj to počne? Uganko reši Danina mama, ki se spomni srakoperja. Ta ptiček dvori samici tako, da na trnje natika črve in drugo hrano.

»To je moja zapoved, da se ljubite med seboj, kakor sem vas jaz ljubil.«
Jn 15,12
razmišlja Peter Kokotec

Ali bo Frančiškov ekonomski model za delovanje po pandemiji Evropi omogočil preživetje?
Septembra lani je v Assisiju potekalo spletno srečanje na temo Frančiškova ekonomija. 3000 ekonomistov, predvsem mladih, podjetnikov in poznavalcev svetovnega gospodarstva je razmišljalo, kaj lahko storimo. Kako lahko kot posamezniki prispevamo k pravičnejšemu odnosu do denarja? Kako lahko zagotovimo življenje brez ubijanja, vključevanje namesto izključevanja, počlovečenje namesto razčlovečenja, varovanje stvarstva, in ne ropanje?
Ali nam bo papežev ekonomski model, ki temelji na bratstvu in mladih, omogočil prihodnost? To bo tema oddaje Obzorja duha.

Slovenska škofovska konferenca pa je podelila najvišje odlikovanje Cerkve na Slovenskem, odličje svetega Cirila in Metoda, arhitektu Matiji Suhadolcu, za njegov velik prispevek pri gradnji in obnovi naše sakralne dediščine.
V Rotterdam pa je odpotovala Ana Soklič, kjer bo na velikem odru Pesmi Evrovizije s pesmijo Amen pričevala tudi o Presežnem.

Obiskali smo dve sadjarski kmetiji v Slovenskih goricah in preverili, kako tam ocenjujejo stanje po pozebi. Eden izmed osnovnih ciljev slovenskih sadjarjev v prihodnje je investicijski vložek v zaščito pred zmrzaljo. V okviru mednarodnega projekta Evropsko partnerstvo za inovacije sodelujoči preverjajo kakovost beljakovinske krme pred prvo košnjo. Predstavljamo stiskalnico za semena oljnic na kmetiji Kokol v Ciglencah. V Spodnji Avstriji smo obiskali vinorodni okoliš Wagram in vinarja Josefa Bauerja, ki vina prodaja tudi v ZDA.

Serija 25 oddaj kratkega formata #Zelena generacija - Young Village folk, predstavlja zgodbe in dobre prakse mladih, ki nam v EU pridelujejo hrano. V italijanskem mestecu Guastalla v pokrajini Emilia Romagna, na območju ki je zaščiteno za proizvodnjo slavnega sira Parmigiano Reggiano, so nedavno kmetijo svojih staršev prevzeli bratranec in dve sestrični. Vsi so polni energije ko uvajajo nove tehnologije in sledijo tradiciji proizvodnje uveljavljene blagovne znamke parmezana in drugih visoko kakovostnih sirov, tako značilnih za to pokrajino.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

“V petek zvečer” je nova glasbeno-razvedrilna oddaja, ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti.
Orkester vrhunskih glasbenikov v sodelovanju z gostujočimi pevskimi zvezdniki in mladimi upi skrbi za čisto sveže izvedbe tako legendarnih hitov kot tudi novih pesmi vseh zvrsti slovenske glasbe - od popularne do narodno-zabavne - predvsem pa - vse v živo!
V oddaji bosta voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab preverila poznavanje slovenske glasbe pri dveh ekipah. Pridni so Raay, Ivan Hudnik in Karmen Klinec, Poredni pa Marjetka Vovk, Tilen Artač in Matic Supovec. Poleg vseh tekmovalcev bodo nastopili Ana Soklič in Perpetuum Jazzile z evrovizijsko Amen, Dejan Vunjak, Ansambel Vzrok, Andrej Bergant, Valovi, Ansambel Petan, Mitja Šinkovec, Saška Smodej, Barbara Novak, Eva Boto, Omar Naber, Eva Černe, Nastja Gabor. In seveda bo z bendom Diamanti glasba v živo.

Vestern z dvema velikima: Rockom Hudsonom in Kirkom Douglasom.

Živinorejec John Breckenridge želi preseliti svojo čredo iz Mehike v Teksas. Na zahtevni in nevarni poti mu delajo družbo žena Belle, ki moža ne ljubi več, njuna najstniška hči Missy, begunec O'Malley in šerif Stribling. Šerif ima nalogo, da O'Malleyja, ki je bil obtožen umora, prežene v Teksas, edino državo, v kateri je veljaven nalog za njegovo aretacijo in izvršitev kazni. Zahtevna pot, kjer potujočim grozijo divje nevihte in napadi staroselcev, korenito spremeni odnose. Stribling dvori Belle, Missy pa zapeljuje O'Malleyja, ki ji čez čas začne vračati naklonjenost. Stribling in O'Malley, sprva sovražnika, postaneta pajdaša v boju proti razbojnikom. Na zadnji postaji pa se Stribling in O'Malley pomerita v dvoboju.

Izvirni naslov: THE LAST SUNSET / Ameriški film, 1961 / Režija: Robert Aldrich / Scenarij: Dalton Trumbo, Howard Rigsby (roman) / Igrajo: Rock Hudson, Kirk Douglas, Dorothy Malone

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo.
Vikend paket dvojni praznični dan proslavlja z glasbenimi gosti. Jože k omizju vabi izjemno pevko Alenko Godec, po videopovezavi pa se jima pridruži legenda slovenske glasbe in kantavtor Tomaž Domicelj. Damjana Golavšek in Simona Vodopivec zasedata zeleno sedežno garnituro pri Bernardi, skupaj pa tri Dinamitke predstavljajo pesem Evropa, s katero pozdravljajo skorajšnje predsedovanje Slovenije Evropski uniji ter 30. obletnico samostojnosti. Bližajočemu jubileju države se je smelo in v rokerskem slogu poklonil Aleš Klinar: s prijatelji, skoraj sto glasbeniki in pevci, ki so si nadeli ime Slo Band Aid, je ponovno posnel uspešnico Samo milijon. K Bernardi prihaja na rokerski klepet, ob katerem predstavlja spot te ponarodele pesmi. Po dolgem času glasbeni oder oddaje gosti zasedbo Flirrt, ki je preoblekla in posodobila uspešnico Romeo in Julija. Iz Magičnega studia se javlja Magic Aleksander in tudi tokrat nas objame Srčna novica.

Zaradi nesporazuma mamica Bučkovega najljubšega medvedka proda na šolskem semnju. Bo Bučko našel novega medvedkovega lastnika in dobil nazaj svojo dragoceno igračo?

Frfra in Cufek iz skodelic, kozarcev in krožnikov zgradita mesto. Da se le ne bo kaj razbilo med postavljanjem visokih stolpnic!

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Živimo čas množice informacij in dogodkov. Nekateri se izkažejo za muhe enodnevnice. Kaj pa v resnici zaznamuje teden ali kroji prihodnjega? V oddaji, ki se poglobi v bistvu stvari. Vsako nedeljo po televizijskem Dnevniku.
Politično s Tanjo Gobec.
Urednica oddaje Nataša Rijavec Bartha.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

KLM posluje z veliko izgubo in Plesmanu grozi, da bo izgubil položaj. Fokker požanje velik uspeh na Fordovi letalski turneji v Ameriki in odpirajo se mu nove poslovne priložnosti. Ta čas pa Plesman na Nizozemskem sklene posel s Fokkerjevim tekmecem.

VLIEGENDE HOLLANDERS / Turbulent Skies. Two Pioneers, One Dream / Nizozemska / 2020
scenarij: Thomas van der Ree, Winchester McFly
režija: Joram Lürsen
v glavnih vlogah: Daan Schuurmans, Steef de Bot, Bram Suijker, Fedja van Huêt, Sanne Samina Hanssen, Anniek Pheifer

Dr. Peter Jambrek v intervju, ki ga vodi Jože Možina, oriše slovensko pot od prvih svobodnih volitev in plebiscita leta 1990 do današnjega obdobja, ki ga na sebi lasten način kritično analizira. Po njegovem mnenju ravno v tem času doživljamo zlom tranzicijskega sistema oziroma globoke države, ki se krčevito bori za obstanek s poskusi ustvarjanja kaosa in razdora, med katere Jambrek uvršča tudi kolesarske proteste, ki jih ima za farso. Ob tem dodaja: »Socialna in gospodarska struktura Slovenije je sijajna, smo v dobri kondiciji. Če pa se 1 do 2 odstotka prebivalstva Ljubljane pojavi na cestah z nekimi trapastimi slogani, ubite Janšo in podobno, je to dokaz slabega okusa in antiintelektualne drže.« Jambrek meni, da so ti protesti brez programa, v nasprotju s tistimi v času slovenske pomladi in pozneje, ko so na mirnih demonstracijah svoje koncepte predstavljali najvidnejši slovenski intelektualci iz kroga Nove revije. Jambrek je oster in pravi: »Na teh demonstracijah, ki jih zdaj poslušam ali gledam, saj jih televizija nenehno poudarja, ne vidim drugega kot transparente, z rdečo barvo prelite stole, metanje kock. Vse tisto, kar spominja na rjave srajce, preden je Hitler prevzel oblast.« Prepričan je, da je zgodovinsko gledano pojav kolesarjev na ulicah tudi sredstvo zastraševanja: »Terorja, ne intelektualnega diskurza, ampak fizične prisotnosti z namenom ustrahovanja.« Histerične in živčne reakcije akterjev levice kažejo, da se čutijo šibke, meni Jambrek. Zavedajo se, da se slovenska družba normalizira in čedalje bolj približuje zahodnoevropski: »Edino, kar je še v resnici pristno, tranzicijsko ali postkomunistično levega, skladno z nostalgičnimi predstavami o Titu in Jugoslaviji, so mediji, je aktualna medijska konstrukcija realnosti petih partijskih medijev v Sloveniji, Dela, Dnevnika, RTV Slovenija … pa nimam nič proti RTV.«
Glede prihodnosti je optimističen. Mlado generacijo vidi kot svobodno in podjetno, zdravstveni sistem se je okrepil, želi si le več tekmovalnosti na vseh področjih, tudi v javnih službah. Ob 30-letnici Slovenije se mu zdi temeljno spoštovanje tega dosežka: »Spoštovanje tega, da smo v Sloveniji prišli do suverene države in svobode ljudi in želja, da nas to znotraj Evropske unije ohrani v dobri kondiciji še naprej.«

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:05
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Tone Mlakar je bil izgnanec, Plečnikov učenec, partizan in scenograf filmov Na svoji zemlji, Kekec in drugih, po vojni arhitekt in fotograf.

Njegova življenjska zgodba je izjemno zanimiva. Film naturalistično oživlja zgodbo o življenju Toneta Mlakarja ( 1920-2020), znanega slovenskega
arhitekta, fotografa in scenografa. V formi modernega pričevanja o zanimivostih njegove življenjske poti, v katerem je glavni karakter aktivni
udeleženec, nas drama prek osebnih stališč in iz vidika protagonista pelje skozi dvajseto stoletje na ozemlju Slovenije. Človek neštetih vzponov in
padcev, ki je bil nekajkrat nevarno blizu, da izgubi življenje, v filmu razkriva skrivnosti svojega talenta in nas z veščino pravega pripovedovalca vodi v
zgodbe svojega življenja. Tone Mlakar je popotnik in pričevalec, stilizirani del stilizirane zgodovine, ki s svojo pojavo v zgodbo vpelje mistično nit
kinestezije.

Uživali boste v glasbi Astorja Piazzolle, posvečeni pomladi, v izvedbi klarinetista Mateta Bekavca in Abonmajskega orkestra KD Franca Bernika Domžale. Mate Bekavac velja za enega najboljših klarinetistov v svetovnem merilu, ki se uspešno posveča tudi dirigiranju.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Živimo čas množice informacij in dogodkov. Nekateri se izkažejo za muhe enodnevnice. Kaj pa v resnici zaznamuje teden ali kroji prihodnjega? V oddaji, ki se poglobi v bistvu stvari. Vsako nedeljo po televizijskem Dnevniku.
Politično s Tanjo Gobec.
Urednica oddaje Nataša Rijavec Bartha.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov