Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 1. avg. 2021

TV Slovenija 2 • Ned, 1. avg.

Deveti dan tekmovanj bo zaznamovalo kar nekaj slovenskih nastopov. Na atletskih stadionih bosta svoj nastop opravila Maruša Mišmaš Zrimšek in Luka Janežič, košarkarski parket pa bo deležen pravega boja med izbrano vrsto Slovenije in Španije v moški konkurenci. Športniki bodo med drugim svoje moči merili še v rokometu, badmintonu in golfu, okronan pa bo tudi nov olimpijski prvak med igralci tenisa.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

LOTO je najatraktivnejša klasična igra v Sloveniji. Voditeljica nas popelje skozi tri žrebanja: LOTO, LOTO PLUS in LOTKO.

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

Michael Bublé v studijskem koncertu na BBC predstavlja svoj album Nobody But Me. Kanadski umetnik svetovne slave, ki se ponaša s prodajo plošč v platinastih nakladah in ki je nagrajen s štirimi Grammyji, ponuja svojim oboževalcem izjemen glasbeni večer, pa tudi duhovito in vznemirljivo druženje z občinstvom ter najboljšimi glasbeniki. Koncert je postavljen v bleščeč BBC-jev studio, ki odlično sovpada z glamurjem njegove odrske govorice, hkrati pa odraža njegovo osebnost in pesmi, ki jih poje. Michael na tem koncertu izvaja klasične skladbe, vključno z Cry Me A River in Feeling Good - seveda poleg pesmi z njegovega albuma Nobody But Me. Posebno omembo pa si zasluži ekskluzivna priredba Elvisove uspešnice: Always on My Mind.

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov.
Zvezdanin gost je Alen Kobilica, eden najuspešnejših slovenskih manekenov. Leta 2008 je po operaciji tumorja izgubil vid, pred nekaj meseci je praznoval abrahama in se razveselil rojstva prvega sina. Kljub temu, da ne vidi, ima Alen še vedno vizijo. Je vrhunski športnik, tekmuje v paratriatlonu, je vegan, okoljevarstvenik, podjetnik in motivacijski govornik.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov