Prva liga

Poudarki

  • Odmevi po tekmi 24. kroga Prve lige TS Domžale - Olimpija (1:0)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.4 od 31 glasov Ocenite to novico!
Green Dragons
Navijaška skupina Green Dragons je v prvem polčasu razvila transparent z napisom: "Vsak cirkus potrebuje svojega klovna. Marijan, dobrodošel." Foto: www.alesfevzer.com
       Pred nami je še 12 krogov, pa tudi pokal. Ekipo je treba dvigniti na višjo raven. Seveda ima Maribor ogromno prednost, a še ni odločeno. To je nogomet, lahko se veliko zasuče. Nas pa čaka ogromno dela.       
 Marijan Pušnik
Marijan Pušnik
Marijan Pušnik je v svojem prvem mandatu na klopi Olimpije doživel le en poraz v gosteh. Decembra 2015 je Olimpija z 2:1 klonila v Krškem, po tej tekmi pa je moral tudi zapustiti zeleno-bele. Foto: www.alesfevzer.com
VIDEO
Pušnik: Edini interes za...
VIDEO
Kirm: Nismo najbolj uigra...
VIDEO
Pušnik debitiral s porazo...
VIDEO
Maribor na koncu gladko u...

Dodaj v

Olimpijina "dobitna kombinacija" zelo daleč od glavnega dobitka

V Domžalah prvič v Prvi ligi TS razprodan stadion
13. marec 2017 ob 09:02
Domžale - MMC RTV SLO

Marijan Pušnik je svoje drugo poglavje pri Olimpiji začel, kot je prvega končal - s porazom. Šokterapija ni delovala, in zdaj so aktualni prvaki bliže tretjemu kot prvemu mestu.

Nogometni projekt v Ljubljani je doživel nov boleč udarec, ki bi lahko prinesel dodatne pretrese v klubski strukturi. Športni direktor Ranko Stojić je v četrtek prepričeval javnost, da se bo trojka, ki je bila na čelu Olimpije že med junijem in decembrom 2015, kmalu izkazala za dobitno kombinacijo, a je moštvo iz prestolnice po vsega treh krogih spomladanskega dela prvenstva zelo daleč od glavnega dobitka.

Navijaška skupina Green Dragons je skozi vso tekmo v Domžalah (1:0) vzklikala proti Stojiću, Pušniku in Roku Kronavetru, ki mu je decembra sporočila, da ga ne želi več v klubu. Pušnik se z žaljivkami navijačev noče obremenjevati. "Vedel sem, kam prihajam. Prišel sem delat in trenirat, nič drugega me ne zanima. Jasno je, da je komentarjev ogromno. Padel sem v zgodbo, ki je še od prej. Poskušal sem pomiriti obe strani, da bi šli sproščeno v tekmo, da ne bi bilo kakšnih vzklikov. Ni prijetno, če so navijači proti ljudem v klubu, a sam tega ne bom jemal osebno. Spoštujem navijače, to je njihovo mnenje in njihova pravica. Vsekakor pa je bolje, če ti vzklikajo 'Bravo!' kot pa kaj drugega. Kako to vpliva na Roka, morate vprašati njega," je na novinarski konferenci razmišljal Pušnik, ki so ga navijači pozdravili s transparentom "Vsak cirkus potrebuje svojega klovna. Marijan, dobrodošel."

Ilić v vezni vrsti le izjemoma
Koroški trener je poleg Kronavetra aktiviral tudi Andraža Kirma, ki ni opravil priprav v Turčiji in je bil že na izhodnih vratih, v nadaljevanju je prav tako dobil priložnost Julius Wobay: "Rekel sem, da če bodo zdravi in se izkazali na treningih, da bom dal na igrišče tiste, ki bodo pripravljeni teči in se boriti. Andraž in Rok sta zame izkušena nogometaša, ki si vsekakor zaslužita, da igrata. Jasno je, da nista v optimalni pripravljenosti, a tudi drugi niso kaj posebej pred njima. To je bila čisto športno-strokovna odločitev."

Branko Ilić je zaigral kot zadnji vezni igralec in ne v obrambi, kot smo ga navajeni. "Danes enostavno nisem imel drugih igralcev. Alves je včeraj zapustil trening zaradi težav s hrbtenico, imel sem le še Tijanića. Ilić je že igral na sredini, žrtvoval se je za moštvo. Drugače pa ga seveda bolj vidim kot osrednjega branilca," je pojasnil Pušnik. Najstarejšemu članu svoje zasedbe je podelil tudi kapetanski trak. "Rad imam, da je kapetan vezist in eden izmed bolj izkušenih. Vratar ne more posredovati zunaj kazenskega prostora in lahko takoj dobi rumeni karton. Nejc (Vidmar) je super človek, ljubljenec navijačev, a on mora biti tako ali tako komandant obrambe, trak ni tako pomemben. Ilić je tista avtoriteta v slačilnici, od katerega pričakujem, da bo prinesel novo energijo."

Rožman: Tekmo smo dobili "na mišice"
Trener Domžal Simon Rožman si je po le remiju v Velenju (1:1) in domačem porazu proti Kopru (0:1) lahko oddahnil. Domžale so doma premagale Olimpijo prvič po daljnem 21. maju 2011, ko je bilo 3:0. In to na razprodanem stadionu, kar se do zdaj še ni zgodilo. "Res sem vesel, da se je tekma odvila, kot se je. Na prvih dveh spomladanskih tekmah nikakor nismo uspeli zadeti, danes se je slika obrnila in smo mrežo zatresli iz ene priložnosti. Taktično smo se pripravili na to, kar smo videli. Zdržali smo vse napade Olimpije, samo zmaga je bila tisto, kar smo si želeli. Nekako smo dobili tekmo 'na mišice'. Vedeli smo, kaj lahko prinese šokterapija in da bo Olimpija poskušala prebuditi igralce, hkrati pa, da nihče od trenerjev ne more narediti čudeža v dveh dneh. Vedeli smo, od kod pretijo največje nevarnosti, in zadevo malce zaprli, spremenili sistem igre, stavili na izkušnje, preskok igre, reakcijo na drugo žogo. Pri tem smo bili uspešni. V igri nismo briljirali, a je bilo dovolj. Zelo veseli smo tudi zaradi obiska, toliko gledalcev je bilo tu nazadnje proti Stuttgartu leta 2005."

Edini zadetek je dosegel še ne 20-letni Jan Repas, ki je po hitri akciji dobil žogo, povlekel v desno stran, izigral Kenana Bajrića in Dina Štigleca ter s strelom po tleh matiral Vidmarja za svoj tretji gol v letošnji sezoni: "Olimpijo je vedno lepo premagati. Vedeli smo, da bodo nastopili zelo agresivno, tako smo morali tudi mi odgovoriti in z borbenostjo smo dobili tekmo. Na treningih smo poskušali doseči čim več golov, in to se je na tekmi obrestovalo."

Prevelika količina stresa
Izmed nogometašev Olimpije je pred novinarje med drugim stopil levi bočni branilec Štiglec. "Padli smo v krizo oziroma črno luknjo, okoli nas je prevelika količina stresa, imamo občutek, kot da nam nič ne gre. Maribor je ušel za devet točk, vse skupaj izgleda nedosegljivo, a treba je gledati pozitivno, ne glede na to, kako težko je. Edino delo nas lahko reši. Smo pod velikim stresom in pritiskom, za kar pa smo si sami krivi. Moramo se znati kosati s tem. Če se ne znamo, potem nismo za ta šport. Zaradi vseh pomislekov, ali so v klub prišle prave okrepitve ali ne, mi ni prijetno, a se ne obremenjujem preveč s temi zgodbami, ker je to del športa in življenja. Sam niti ne berem časopisov in ne spremljam medijev, želim se osredotočiti samo na nogomet," je povedal Hrvat, ki je pozimi v Ljubljano prišel iz Slavena Belupa.

O neugodnem položaju je spregovoril tudi Kirm, edini strelec na srečanju Olimpija - Domžale konec oktobra v Stožicah, ki se je prav tako končalo z zmago gostiteljev z 1:0: "To je bila tekma, za katero je bilo moč predvideti, da bo na njej odločila ena napaka oziroma ena priložnost. Oni so zadeli, mi nismo. Na vprašanje, zakaj nam ne steče, bodo morali odgovoriti drugi, jaz kot igralec delam svoj posel. Igrišče je bilo zelo slabo, zelo težko je bilo razviti igro. Tako mi kot Domžale smo bili v neprijetnem položaju, oboji s slabim izkupičkom s prvih dveh tekem, prisotna je bila nervoza. Od navijačev smo nekaj takega pričakovali. V večini primerov so nas bodrili, nekatere stvari pa pač preslišiš. Mislim, da to ni v preveliki meri vplivalo na nas."

Je Pušnik prinesel novo energijo, o kateri je v četrtek Stojić govoril, da jo ekipa v tem trenutku najbolj potrebuje? "Vsak trener prinese nekaj svojega, mislim, da je prinesel neko dodatno energijo. Ampak na koncu se vse meri rezultatsko, na žalost nam danes ni uspelo. Upam, da bo že naslednji teden bolje." Olimpija bo prihodnjo nedeljo gostila Koper, ki je spomladi osvojil sedem točk.

Matej Rijavec
Nemanja Mitrović
Green Dragons
Rok Kronaveter
Srečko Katanec, Aleš Čeh in Tomaž Kavčič
Prijavi napako
Komentarji
ajvard
# 13.03.2017 ob 09:14
"Mariborčanom nimam kaj sporočiti. Želim jim srečo v boju za drugo mesto, kamor spadajo," je Milan Mandarić na nedeljski neobičajni novinarski konferenci ob prihodu Branka Ilića zbodel velikega tekma iz Maribora. Predsednik Olimpije je skupaj s športnim direktorjem Rankom Stojićem odgovarjal na očitke, ki so na njun račun leteli v zadnjem času.

http://siol.net/sportal/nogomet/milan-mandaric-odgovarjal-na-ocitke-in-zbodel-maribor-434959

izjava je stara 35 dni...
Springbok
# 13.03.2017 ob 09:31
Pripelajti Pušnika sredi sezone je napaka. Pušnikova moča stran je kondicijska prirpava pred sezono. Ali v zimskem odmoru. Je pa Pušnik taktično šibek trener, ki me zna igrati na rezultat. Če so že menjali Elsnerja, bi ga morali z nekom, ki zna držati rezultat. Pušnika pa pirpeljati pred poletjem.

Stojić, poberi se.
qwertz
# 13.03.2017 ob 09:24
Menjati trenerja po samo 2 kolih lige je bedarija brez primere.. predvsem zato, ker je uprava zamenjala pol moštva. Pričakovat, da bo ekipa po pripravah, na katerih ni bilo vseh igralcev, oziroma so se pripravam nekateri priključili tik pred začetkom drugega dela prvenstva, harala po (katerikoli) ligi, kaže na nepoznavanje osnov nogometa nasploh in nesramno podcenjevanje naše lige. Vsakdo, ki se je z nogometom ukvarjal več kot 10 minut ve, da za za stabilno delujočo ekipo rabiš prekleto več kot samo nekaj tednov priprav in prijateljskih tekem. A zdi se da sta Mandarič in Stojič po osvojitvi kante lani zapadla v tisto balkansko "lako čemo", in ko se ni takoj izšlo je zavladala panika. Namesto treznega premisleka in malo potrpljenja sta (morda samo eden izmed njiju) panično reagirala in posegla v ekipo, s tem pa vnesla nov nemir in negotovost in prav mogoče je, da se bo vse skupaj "zaciklalo" in pognalo voz navzdol.
Pa še o Green dragonsih.... glede na zadnjo predstavo Kronavetra, bi morda na naslednji tekmi izobesili plakat Krona oprosti nam.... - pa ne mi o tem "mi smo Olimpija" ker niste... nimate finančnega vložka v klubu nimate prqavic odločanja oz glasovanja na skupščini in kot ste videli vas v klubu ne jelmjejo resno - ste samo bolj ali manj prijetna zvočna kulisa..
zzob
# 13.03.2017 ob 09:37
Kako prikladno za medije, da se Mb ali Oli znajdeta v težavah, takoj imajo snov za žajfnice.
Springbok
# 13.03.2017 ob 09:21
Uprava oz. Stojić, poberi se!
unstable
# 13.03.2017 ob 10:36
Kdo bi si mislil da se bo žabarjem kolcalo po Rastoderju :-)

kdo bi si mislil, da je nekdo tako neumen, da misli da se nam kolca po rastoderju
anze82
# 13.03.2017 ob 10:34
cirkus poskrbel, da prvenstvo že marca odločeno.
scenic
# 13.03.2017 ob 09:31
Kakšna zdraha okoli tega.
Velja tako za lj kot za mb.
Prvak gor dol,če ne bo evrope letos(skupinskega dela),potem se nima nihče kaj tolči po prsih.
rdečinavijač
# 13.03.2017 ob 09:13
Konec boja za prvaka.
Janezski
# 13.03.2017 ob 09:16
ajvard, to so tipične srbske manire.
Realnost pa je seveda glih kontra.
true blue mb
# 13.03.2017 ob 11:01
@Raff69
Žal mi je Olimpije. Olimpija ima pač svojo strategijo in pogosto menjava igralce. Tokrat zgleda, da so se ušteli.
Glede obremenjenosti je pa tako. To je odprt forum in malo zbadanja, dokler ni žaljivo, je treba prenesti.
Raff69
# 13.03.2017 ob 10:54
80% komentarjev vijoličnih.Totalno obremenjeni z Olimpijo.Zgražate se nad Dragonsi,a vi ste vaše slačili in klofutali.Kot navijač Olimpije mi je izpod časti komentirati poteze Mb.vodstva,se raje brigam za "svoj" klub.Vodstvo Olimpije je izgubilo kompas in prvenstvo je bržkone zapravljeno.Stojič je zaslužil z provizijami,žal mi je Elznerja.Pušnik brez hrbtenice,Krona si je sam kriv.
Včeraj v Domžalah,sramotno slaba organizacija tekme.Parkiranje brez oznak in varnosti,prodaja kart amatersko,prepočasi,vhod na stadion po principu komolcev.Vsepovsod izmečki policijskih konjev.
igneus
# 13.03.2017 ob 10:06
Daj ne pritožujte se toliko, pa raje poglejte kakšen jebač je Srečo na sliki 6.
Primus Rochwald
# 13.03.2017 ob 16:16
Uporabnik peroaroma je rekel:
"zanimiva je anketa od peroarome, ali se podpira Stojića
Zdi se mi precej reprezentativna in zanimivo da ga podpira skoraj polovico. To je zame absolutno presenečenje. Bi pričakoval da so vsi proti njemu, ampak očitno ni tako. S tem postaja tudi jasno zakaj Mandarić še podpira Stojića, saj ima očitno kljub vsemu še veliko podporo med navijači
"

Haha, model, pozabil si se prelogirat na drug račun. Gotcha! ;) xD
hernandez
# 13.03.2017 ob 11:15
mogoče 5 komentarjev vredno prebiranja, vse ostalo pa provincialni kompleksi in obremenjenost z olimpijo

zeehhh
royayers
# 13.03.2017 ob 10:15
In kaj drugega pricakovati, ko zamenjas pol ekipe. Kak pajac je ta Stojic. Naprej menja Pusnika, ki vodi v prvenstvu, jim potem tudi z malo srece rata osvojiti prvenstvo z nobenimi presezki v igri. Potem so pa spet zraven Maribora in menja pol ekipe, sledi potop. Namesto da Manadric menja trenerje, naj menja sportnega direktorja aka trenerja. Banana klub.
joy
# 13.03.2017 ob 11:30
Jebi ga, prvenstvo je zaključno. Treba je gledati v novo sezono. Nič hudega. Morda lahko presenetimo v pokalu ... ampak samo morda ... in samo z bistveno boljšo igro.
GeorgeB
# 13.03.2017 ob 10:23
Mariboru že kar sedaj iskreno čestitam za nov naslov državnega prvaka.
Od danes dalje pa navijam za Kalcer iz Radomelj.
luxmundi
# 13.03.2017 ob 11:48
Na silo se ne da. Te okrepitve Olimpije lahko da so sicer dobre, ampak trenutno so igralci neuigrani, predvsem pa se zelo pozna, da mnogo igralcev že kar lep čas ni bilo v resnem tekmovalnem pogonu.

Kar me moti pri sedanji Olimpiji je to, da vodstvo kluba niti malo ne potrpi, stvari se delajo precej na silo, na rezultat (in dobiček, brez dvoma). Nimam občutka, da bi se delalo na dolgi rok in gradilo ekipo. Lansko sezono so bili simpatična ekipa z atraktivno igro (Zajc, Šporar / Krona), to sedaj je precej medlo.
Kar se tiče tega je Maribor v ogromni prednosti, ključne igralce jim največkrat uspe zadržati - čeprav jih v kratkem neizogibno čakajo kadrovske spremembe in pomladitev ekipe. Če ne bo presenečenj, je prvo mesto oddano - vijolicam želim veliko uspeha MB pri lovu na LP, Olimpiji pa želim, da se uigrajo vsaj do začetka evropske lige. Ker to sedaj je žalost.

Za mojo Gorico pa upam, da vsaj obdrži to četrto mesto, za kaj več pa bo težko ...
Lombardo
# 13.03.2017 ob 16:28
Haha, model, pozabil si se prelogirat na drug račun. Gotcha! ;) xD

najverjetneje je tudi sam nabil tiste pluse za stojića....
royayers
# 13.03.2017 ob 11:22
Za info, moji pogledi so iz primorske, dalec od LJ in dalec od MB, tako da si kot velik plus lahko jemljem objektivnost v tem primeru. Tako kot sem Olimpiji lani privoscil naslov, vendarle je to dobro za slovenski nogomet, mi je sedaj olimpijina zgodba smesna in pateticna, ce ne ze zalostna.
barto_
# 13.03.2017 ob 11:05
Dvomim, da bo izkušena ekipa MB-a zapravila takšno prednost, tako da jim že kar lahko čestitamo za nov naslov...
rdečinavijač
# 13.03.2017 ob 09:20
Mandariču predlagam da odpusti vse uslužbence kluba.
Pred vsako takmo naj preko spletne ankete vraša dragonse kakšna naj bo začetna postava potem pa preko glsovanja v živo tudi kakšne in kdaj so menjave. Na koncu tekme izrežbajo enega dragonsa da pride na tiskovno konferenco. Pa tudi za izjave za javnost in nastope naj določijo dežurne kar med dragonsi.
Potem pa uspehi ne izostanejo.
stomic
# 13.03.2017 ob 13:18
Ok banan ne marate, po novem vam tudi mandarine niso všeč... A bi kaj drugega? Kosmiče?
Lombardo
# 13.03.2017 ob 12:51
Olimpija - Koper bo prost vstop za vse obiskovalce!

me prav zanima koliko ljudi bo prišlo.....
qwertz
# 13.03.2017 ob 12:04
Rolf A zamenjati 90% ekipe v zimskem prestopnem roku pa je v redu?

Če delaš na daljši rok je v redu.. zakaj ne? Če se ti pa mudi je pa to kretenizem..
hubertfast
# 13.03.2017 ob 11:49
Mandarić dela posel, ne rezultate. Svoj denar si je že povrnil. In tako bo trgoval naprej.
rader1991
# 13.03.2017 ob 11:37
Gorenjske šale so preproste zato, da jih razumejo tudi Ljubljančani.’
‘Zakaj pa ravno Ljubljančani?’
‘Poglej v zgodovino in boš spoznal, kako so nastali Ljubljančani!’
‘In kako so nastali?’
‘Konec šestega stoletja so prišli Slovenci na sedanje ozemlje in sicer pod ljubljanski grad.
Gradu takrat seveda še ni bilo, bili pa so kažipoti za posamezne slovenske pokrajine:
Štajersko, Koroško, Gorenjsko, Primorsko, Notranjsko, Kočevsko, Dolenjsko, Belo krajino, Zasavje, Primorje, Prekmurje in še katere.
Slovenci so se odpravili vsak v svojo smer, tisti, ki niso znali brati, so pa ostali pod hribom in postali Ljubljančani.
prlek
# 13.03.2017 ob 11:19
Tudi sam se ne strinjam z odločitvami Mandarića in Stojića. Tudi jaz sem razočaran nad Pušnikom, da je ponudbo sprejel.

Ampak imeti nekoga, ki je med najbolj zaslužnimi, da je Olimpija lani osvojila naslov, za klovna, pa je tudi žalostno.
To veliko pove o GD, ki očitno mislijo, da se svet vrti okrog njih in zaradi njih.
Rolf
# 13.03.2017 ob 12:02
@Pripeljati Pušnika sredi sezone je napaka. @

A zamenjati 90% ekipe v zimskem prestopnem roku pa je v redu?
viktoriana
# 13.03.2017 ob 11:57
Taka je realna slika pri Olimpiji. Tukaj tudi Pušnik ne bo mogel nič. Ali je kdo zaznal ta pogled Stojića po koncu tekme?? Uff ... MB bo na koncu prvak, Domžale druge, Olimpija pa tretja. Sicer mi je pa vseeno, če se ta trenutek vse sesuje (no, ja ni mi čisto vseeno, saj človeku ne more bit, če navija za Olimpijo že celo življenje, ampak to kar se dogaja že desetletja ni za nikamor), vse samo zaradi tega, ker si neskončno želim, da bi Olimpija bila končno nekoč vsaj na nivoju MB. A to se ne zgodi in ne zgodi. Olimpija ni niti na začetku. Žal.
prim00z
# 13.03.2017 ob 10:31
Bravo Maribor
mihamiha23
# 13.03.2017 ob 10:23
qwertz

težko bi lepše napisal. toliko spremenjene ekipe še pep ne more urediti prej kot v dveh 3 mesecih,pri nas bi pa vse v dveh tednih.
potem pa še ti naši vrli novinarji napihujejo dramo
Smejc71
# 13.03.2017 ob 10:15
Brez Pušnikovega jesenskega dela in brez Kronavetra lani ne bi bili prvaki zdaj pa obadva pljuvajo...saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal
Lombardo
# 13.03.2017 ob 15:46
Olimpija mene kot Ljubljančana definitivno NE predstavlja.

ti nisi ljubljančan, ti si prišlek in te olimpija tudi ne rabi predstavljat....
Lombardo
# 13.03.2017 ob 13:56
@Janezski

saj če te ne zanima 1.snl in ti je vse v njej nepomembno se lahko odstraniš.
Kaj pametnega itak nimaš za povedat, samo smetiš brezveze....
Bono
# 13.03.2017 ob 13:18
Mene pa zanima, če ima Pušnik Olimpijino bundo še od prej ali so mu dali novo?

Samo vprašam.
robnin9
# 13.03.2017 ob 13:01
Stojić je rekel, da bodo prvaki tri kroge pred koncem, zdaj so po treh krogih že odpisali prvenstvo. In za to je odgovarjal le Elsner.
Janezski
# 13.03.2017 ob 12:19
Daj Kronaveter, bejži vstran od tega kluba.
Anar Hija
# 13.03.2017 ob 12:06
Gremo Koper! :D
maxicosi83
# 13.03.2017 ob 11:41
eeee Mandaricu ti si kriv ker ti postavljas razne "STOJICE" 80 let si star in neki si fuzbala dal cez ampak da te stojic 2x nategnem na isto foro nemorem vrjet:) svaka mu cast
PROTEGO IN ELSNERJA BI MOGU PUSTITI,ni olimpija samo clanska ekipa ampak od pionirjev naprej,stojic tega nikoli videl,protega bi zrihtu da bi bili lako prvaki od pionirjev naprej

ampak zasluzek hoce imeti in tako ga nikoli nebos imel,to je slucajno uspelo da je olimpija bila prvak ocitno
najbolj nic komentirat ker je brez veze
alkum
# 13.03.2017 ob 11:25
Kako bodo šele igralci Kopra motivirani v naslednjem krogu in spet se lahko zgodi,da ne bo zmage olimpije......
S1026146
# 13.03.2017 ob 18:01
GozdniJoža, ne biti hipokrit, ko se je pa pisalo o MB krizi lani za drugo mesto si pa verjetno z veseljem prebiral novice.
valco
# 13.03.2017 ob 17:10
nikakor ne razumem da je v tukajšnji anketi več podpornikov Stojića , kot nasprotnikov. Narobe svet

saj ti je že bilo povedano, da si sam nabil pluse.
Si dementen?
liverpoolfan
# 13.03.2017 ob 14:11
Kot večni navijač Maribora izražam začudenje, da so pri Olimpiji menjali dobrega trenerja po 2 krogih. Uprava proda ključne igralce in potem mislijo razni Stojiči in Mandariči, da bojo novi igralci takoj nadomestili tiste ključne, ki so odšli. Tako v nogometu ne gre, ekipa ni uigrana in trajalo bo še nekaj časa, da se ekipa uigra.

Sem pa zadovoljen, da je Maribor v dobri formi :)
Lombardo
# 13.03.2017 ob 14:09
@veza

jaz samo vem, da če bo (je) prišlo do kakšnih malverzacij, bodo zato sokrivi domači nadzorniki. Zato sem sit teh natolcevanj, kako so srbi prišli služit denar in odžirat nogomet slovencem.
tomjaz11
# 13.03.2017 ob 14:07
Olimpija mora nujno pripeljat kreatorja igre, ampak ne takšnega, ki je skos poškodovan kot je Avromovski.
Manos de Piedra
# 13.03.2017 ob 12:13
Olimpija je veliko bolj zabavna, ko je v kurcu in ko se dogaja cirkus. Kar se mene tiče upam, da bo čim dlje ostalo tako, pa sem iz Ljubljane. Spor GD vs Puškin & Krona pa itak zmaga. Očitno bo Olimpija postala prvi slovenski klub, ki bo dobil kazen, ker navijači žalijo lastne igralce in trenerje.
Lupin
# 13.03.2017 ob 10:04
Nisem na tekočem, mi lahko kdo pove kaj je Kronaveter naredil, da se je tako zameril Dragonsom?
LESTVICA
1. OLIMPIJA  64
2. MARIBOR 61
3. DOMŽALE 59
4. RUDAR 43
5. CELJE 40
6. GORICA 34
7. KRŠKO 29
8. ALUMINIJ 22
9. ANKARAN  18
10. TRIGLAV 16
  Razširjena lestvica  
IZIDI / NAPOVED KROGA

28. KROG

ALUMINIJ - MARIBOR 0:2 (0:0) 

GORICA - KRŠKO 2:0 (1:0) 


TRIGLAV - ANKARAN HRVATINI 2:2 (1:0)

CELJE - OLIMPIJA 1:1 (1:0)

DOMŽALE - RUDAR 3:0 (2:0)

STRELCI in PODAJALCI

Zadetki:


13
Matej Poplatnik (Triglav)


11
Lovro Bizjak (Domžale)
Miljan Škrbić (Krško)
Marcos Tavares (Maribor) 

      
9

Ricardo Alves (Olimpija)
John Mary (Rudar)

8
Jasmin Mešanović (Maribor)   
Luka Zahović (Maribor) 
Senijad Ibričić (Domžale)

    
7

Abass Issah (Olimpija)
Rifet Kapić (Gorica)
Ibrahim Mensah (Aluminij)

 Podaje:

   
10
Tonči Mujan (Krško)


7
Dino Hotić (Maribor)
Robert Pušaver (Rudar)  

6
Rudi Požeg Vancaš (Celje)
Matija Širok (Domžale)
Žiga Škoflek (Aluminij)

5
Ricardo Alves (Olimpija)
Erik Gliha (Ankaran Hrvatini)
Senijad Ibričić (Domžale)
Jasmin Mešanović (Maribor)

REZULTATI/SPORED SEZONE 2017/18

 

Izidi kroga:
 1   2
  3
  4
  5
  6
 7
  8
  9
10 11 12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36


Spored sezone 2017/18

REZULTATI SEZONE 2016/17

 

Izidi kroga:
 1   2
  3
  4
  5
  6
 7
  8
  9
10 11 12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 32 33 34 35 36


Rezultati sezone 2016/17

Anketa: 16. april 2018 ob 20:09

Ali se bo slovenska hokejska reprezentanca na SP-ju divizije I v Budimpešti uspela vrniti v elitno skupino?

da
ne
Arhiv
Prva slovenska nogometna liga
link
Viole grozijo Mitroviću, novinar na pomoč na policijo
293
20. marec 2018 ob 18:31 Novinar športnega časnika EkipaSN Dejan Mitrović, nad katerim se je v soboto znesel športni direktor NK-ja Maribor Zlatko Zahovič, je zaradi groženj poiskal pomoč na policiji.
Več novic ...
Kazalo