Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Kontakti in informacije

Spoštovani poslušalci, gledalci in uporabniki,

javni medijski servis RTV Slovenija je zavezan pravočasni, odzivni, dvosmerni in transparentni komunikaciji z mediji in javnostjo. Da boste prejeli odgovore na vaša vprašanja in poizvedovanja čimprej nas lahko kontaktirate prek telefona ali nam pišete.

Splošna vprašanja o delovanju RTV Slovenija lahko naslovite na Službo za komuniciranje na enaslov pr@rtvslo.si ali pokličete na centralo na telefonsko številko 01 475 21 11.

Vprašanja o radijskih in TV-programih ter spletnih vsebinah pošljite neposredno na odgovorne urednike posameznih programov, njihovi kontakti se nahajajo na tej povezavi.

Vprašanja o RTV-prispevku posredujte Službi za obračun RTV-prispevka, ki jo lahko kontaktirate preko e-naslova rtv.prispevki@rtvslo.si oziroma pokličite od ponedeljka do petka med 8.00 in 14.00 na telefonsko številko 01 475 46 00.

Vprašanja o prejemu radijskega in TV-signala, naslovite na Oddajnike in zveze na ozm@rtvslo.si ali pokličite brezplačno številko 080 28 68.

Tehnična vprašanja, povezana z multimedijskimi vsebinami in storitvami, naslovite na mmc@rtvslo.si ali pokličite na telefonsko številko 01 475 45 00 od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00. Na vprašanja, povezana s komentiranjem, odgovarjamo preko spletnega obrazca.

Za organizacijo in izvedbo praktičnih usposabljanj dijakov in študentov skrbi Izobraževalno središče. Kontaktirajte jih prek na e-naslova izobrazevalno.sredisce@rtvslo.si.

Za oglede na RTV Slovenija se je mogoče dogovoriti prek e-naslova ogled@rtvslo.si. Zaradi omejitve števila ogledov in velikega zanimanja je za oglede čakalna doba.

Za poizvedbo in naročanje avdiovizualnega, zvočnega in dokumentarnega gradiva iz RTV- arhiva izpolnite vlogo. Pravila naročanja arhivskega gradiva se nahajajo tukaj.

Za več informacij glede gradiv se lahko obrnete na:
Avdiovizualno gradivo
TV-arhiv in dokumentacija
Telefon: 01 475 36 64
narocanje.tvarhiv@rtvslo.si
Zvočno gradivo
Radio Slovenija, Govorna izvedba
Telefon: 01 475 22 84
alenka.kovacic@rtvslo.si
Glasbeni posnetki
ZKP RTV Slovenija
gasper.salobir@rtvslo.si
mojca.obolnar@rtvslo.si
Dokumentarno gradivo
Centralni arhiv
Telefon: 01 475 44 45
sandra.jazbec@rtvslo.si

Kontakti

Naročila, pozivi in razpisi

Pogosta vprašanja

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov