Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Kontakti in informacije

Spoštovani poslušalci, gledalci in uporabniki,

javni medijski servis RTV Slovenija je zavezan pravočasni, odzivni, dvosmerni in transparentni komunikaciji z mediji in javnostjo. Da boste prejeli odgovore na vaša vprašanja in poizvedovanja čimprej nas lahko kontaktirate prek telefona ali nam pišete.

Splošna vprašanja o delovanju RTV Slovenija lahko naslovite na Službo za komuniciranje na enaslov pr@rtvslo.si ali pokličete na centralo na telefonsko številko 01 475 21 11.

Vprašanja o radijskih in TV-programih ter spletnih vsebinah pošljite neposredno na odgovorne urednike posameznih programov, njihovi kontakti se nahajajo na tej povezavi.

Vprašanja o RTV-prispevku posredujte Službi za obračun RTV-prispevka, ki jo lahko kontaktirate preko e-naslova rtv.prispevki@rtvslo.si oziroma pokličite od ponedeljka do petka med 8.00 in 14.00 na telefonsko številko 01 475 46 00.

Vprašanja o prejemu radijskega in TV-signala, naslovite na Oddajnike in zveze na ozm@rtvslo.si ali pokličite brezplačno številko 080 28 68.

Tehnična vprašanja, povezana z multimedijskimi vsebinami in storitvami, naslovite na mmc@rtvslo.si ali pokličite na telefonsko številko 01 475 45 00 od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00. Na vprašanja, povezana s komentiranjem, odgovarjamo preko spletnega obrazca.

Za organizacijo in izvedbo praktičnih usposabljanj dijakov in študentov skrbi Izobraževalno središče. Kontaktirajte jih prek na e-naslova izobrazevalno.sredisce@rtvslo.si.

Za oglede na RTV Slovenija se je mogoče dogovoriti prek e-naslova ogled@rtvslo.si. Zaradi omejitve števila ogledov in velikega zanimanja je za oglede čakalna doba.

Za poizvedbo in naročanje avdiovizualnega, zvočnega in dokumentarnega gradiva iz RTV- arhiva izpolnite vlogo. Pravila naročanja arhivskega gradiva se nahajajo tukaj.

Za več informacij glede gradiv se lahko obrnete na:
Avdiovizualno gradivo
TV-arhiv in dokumentacija
Telefon: 01 475 36 64
narocanje.tvarhiv@rtvslo.si
Zvočno gradivo
Radio Slovenija, Govorna izvedba
Telefon: 01 475 22 84
alenka.kovacic@rtvslo.si
Glasbeni posnetki
ZKP RTV Slovenija
mojca.menart@rtvslo.si
mojca.obolnar@rtvslo.si
Dokumentarno gradivo
Centralni arhiv
Telefon: 01 475 44 45
sandra.jazbec@rtvslo.si

Kontakti

Naročila, pozivi in razpisi

Pogosta vprašanja

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov