Gostitelj šova Vse je mogoče, Bojan Emeršič, vsako soboto v svojo družbo povabi šest znanih obrazov. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Gostitelj šova Vse je mogoče, Bojan Emeršič, vsako soboto v svojo družbo povabi šest znanih obrazov. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Gostje pete oddaje, ki bo na sporedu v soboto, 31. oktobra, bodo Tilen Artač, Vesna Slapar, Raay in Saša Jerković, kot člana družine Vse je mogoče pa se vračata Maja Martina Merljak in Uroš Smolej. Foto: Žiga Culiberg
Gostje pete oddaje, ki bo na sporedu v soboto, 31. oktobra, bodo Tilen Artač, Vesna Slapar, Raay in Saša Jerković, kot člana družine Vse je mogoče pa se vračata Maja Martina Merljak in Uroš Smolej. Foto: Žiga Culiberg

Šov Vse je mogoče je v soboto, 24. oktobra, na 1. programu Televizije Slovenija v povprečju spremljalo kar 9,5 % oz. 186.800 posameznikov, starejših od 4 leta, oz. 21 odstotkov vseh takratnih gledalcev televizije. Vrhunec oddaje Vse je mogoče, igra Poševni oder, ki je tudi zaščitni znak oddaje, pa je pred televizijske ekrane privabila skoraj 234 tisoč gledalcev, vsaj minuto oddaje pa si je ogledalo več kot 457 tisoč gledalcev. (Vir: RTV Slovenija iz raziskave AGB Nielsen Media Research, panelni vzorec 450 gospodinjstev, starost nad 4 leta)

Sproščena sobotna zabava z obilico smeha
Razigrana druščina šestih gostov bo tudi to soboto delala družbo gostitelju Bojanu Emeršiču. Kot člana družine Vse je mogoče bosta nastopila Maja Martina Merljak in Uroš Smolej, pridružili se jim pa bodo še vsestransko talentirani Tilen Artač, glasbenik Raay, igralka Vesna Slapar ter športni novinar in po novem tudi voditelj kviza Vem!, Saša Jerković.

Poleg že uveljavljenih iger, ki so do sedaj najbolj navdušile – Kričač, Pantomima v zraku ali Pleši, pleši – boste v soboto premierno videli še dve novi, Odbita vizita in Nova zgodba. In prav pri slednji se bodo zelo dobro znašli Tilen Artač, Vesna Slapar in Saša Jerković. Ti bodo s sinhronizacijo odlomka Petelinjega zajtrka pripravili čisto novo zgodbo. Na poševnem odru pa bodo pod strogim vodstvom vaditeljice Vesne Slapar telovadili Saša Jerković, Tilen Artač in Raay. Obeta se torej še ena izjemno smešna sobota – ob 20.00 na TV SLO 1.

Družina Vse je mogoče
V vseh državah, ki predvajajo oddajo Vse je mogoče, in teh je več kot dvajset, se skozi oddaje ustvarja t. i. družina. Člani družine so tisti gostje, ki večkrat sodelujejo v oddaji. Namen družine pa je, da se med Bojanom, družino in gledalci ustvari pristna vez, ter da člani družine, ki so jim igre bolj poznane, pomagajo tistim, ki so v oddaji prvič, ob tem pa lahko tudi svoje komične domislice nadgrajujejo iz oddaje v oddajo. Oddaja ne temelji na tekmovanju, ampak sproščenosti, sodelovanju in zabavi. Zato je družina vitalen in zelo pomemben člen oddaje. Bojanovo družino trenutno sestavljajo Uroš Smolej, Nina Valič, Mario Ćulibrk, Nejc Šmit, Maja Martina Merljak, Gorazd Žilavec, Rado Mulej in Tilen Artač, ki pa se bo premierno predstavil v sobotni oddaji. In vrata za nove člane družine so še vedno odprta.

Vse je mogoče na Facebooku
Vse oboževalce oddaje pa vabimo, da se nam pridružijo tudi na Facebooku, kjer si lahko ogledate ekskluzivne posnetke in fotografije iz oddaje. Facebookova stran Vse je mogoče šteje že več kot 53 tisoč oboževalcev, vsak teden pa se nam pridruži še skoraj 1000 novih članov.

Služba za odnose z javnostjo RTV Slovenija

Tomaž Mihelič in Maja Martina Merljak v igri Pleši, pleši. Foto: Žiga Culiberg
Uroš Smolej v fantastični izvedbi igre Pleši, pleši. Foto: Žiga Culiberg
Še posebej pa je navdušil Jože Robežnik. Foto: Žiga Culiberg
Močni Bojan ali Pantomima v zraku? Foto: Žiga Culiberg
Mario Ćulibrk v Pantomimi v zraku. Foto: Žiga Culiberg
Ko si na tleh, igra, ki je še posebej navdušila Gorana Dragića. Foto: Žiga Culiberg
Tvit Gorana Dragića
Ko Nuška Drašček odpoje "visoki c, fantje ostanejo kar brez hlač. Foto: Žiga Culiberg
Tako se izpisujejo črke iz teles v igri Žive črke. Foto: Žiga Culiberg
Zadnje novice sta med drugim prebrala voditelja Nuška Drašček in Gorazd Žilavec - brez hlač. Foto: Žiga Culiberg
TV napovedovalka Jožica Robežnik je prebrala večerne novice. Foto: Žiga Culiberg
Blaž Švab v vlogi kričača. Foto: Žiga Culiberg