Nasilna smrt v Spuhlji
Mariborski kriminalisti v Spuhlji preiskujejo okoliščine jutranjega dogodka; po pozivu so našli enega mrtvega človeka in enega poškodovanca. Na pokojniku so policisti opazili sledi nasilja.
Policisti naleteli na mrtvega in poškodovanega človeka
Objavljeno: 28. marec 2019 ob 11:11
MMC RTV SLO, STA

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor se je tragični dogodek zgodil v zasebnem prostoru, tako da drugi ljudje po doslej znanem niso bili ogroženi.

Policisti so pri mrtvi osebi opazili sledove nasilja. Foto: BoBo

O dogodku je bil malo pred deveto uro zjutraj obveščen operativnokomunikacijski center Policijske uprave Maribor, ki je na kraj napotil policiste in reševalce, slednji pa so poškodovancu nudili pomoč.

Policisti so kraj dogodka zavarovali in omejili gibanje, da bodo lahko opravili preiskavo, več o dogodku pa bodo pojasnili po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih.

Družinska tragedija?

Po poročanju lokalnega časnika Štajerski tednik naj bi po za zdaj neuradnih podatkih prišlo do družinske tragedije med zakoncema, ki naj bi bila v ločitvenem postopku. Mož, ki so ga policisti in reševalci našli ranjenega in so ga nato oskrbeli, naj bi napadel svojo ženo.

Kot dodaja spletni Večer, naj bi šlo za podjetnika, ki sta se ukvarjala z vrtnarstvom, na kraju dogodka pa naj bi ju zjutraj našla hči.

G. C.
Prijavi napako

<< Pojdi nazaj