Črna kronika
slice
Zaradi uhajanja plina evakuirali 20 ljudi
Zaradi prenapolnjenosti popustili ventili, 25. marec 2017 ob 10:20 Ob industrijskem objektu v naselju Spodnja Rečica v občini Laško je v petek popoldne uhajal plin, zaradi česar so evakuirali 20 ljudi iz bližnjih stavb.
V Kranju v prometni nesreči umrl motorist
24. marec 2017 ob 21:38 V hujši prometni nesreči v Kranju je umrl motorist. Poleg voznika motornega kolesa je bilo v nesreči udeleženo še osebno vozilo, katerega voznik naj ne bi bil poškodovan.
Pri Laškem v nesreči umrl 25-letni voznik
24. marec 2017 ob 09:29 Ponoči se je pri Laškem zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 25-letni moški, ki je vozil avtomobil iz smeri Mrzlega polja proti Trobnemu dolu.
Osumljenec dvojnega umora na Krasu za 30 dni v pripor
23. marec 2017 ob 19:37 Preiskovalna sodnica je 35-letnemu osumljencu dvojnega umora, ki se je v ponedeljek zgodil na Krasu, zaradi ponovitvene nevarnosti odredila 30-dnevni pripor.
Zaradi zapletov pri porodu 900 tisoč evrov odškodnine
41
23. marec 2017 ob 14:36 Višje sodišče v Kopru je po devetih letih razsodilo, da bo morala postojnska porodnišnica družini iz Nove Gorice v 15 dneh izplačati 900 tisoč evrov odškodnine.
CSD: Odvzem novorojenca Alibabićevi nujen Jeseniški center za socialno delo zagotavlja, da je bil odvzem novorojenega otroka Sandi Alibabić skrbno pretehtan in nujen.
Zgorel cestni vlakec Urban. Letos zgoreli že dve LPP-jevi električni vozili. Zjutraj je pri delavnici ljubljanskega LPP-ja zgorel električni cestni vlakec Urban. Policija ni našla znakov kaznivega dejanja. Nanj so posumili, ker je v dveh mesecih na LPP-ju zagorelo že dvakrat.
39
Pred preiskovalnim sodnikom priznal umor brata in babice Popoldne so koprski kriminalisti iz pridržanja k preiskovalnemu sodniku pripeljali 35-letnega osumljenca za dvojni umor na Krasu. Zanj je bil odrejen pripor.
Sistemska tehnika od države ni iztožila pol milijarde evrov Okrožno sodišče v Ljubljani je zavrnilo tožbo Sistemske tehnike, ki je zahtevala sklenitev pogodbe za 519 milijonov evrov in plačilo 5,6 milijona evrov odškodnine.
12
Tožilka bi Črnigoja in Marca za 28 mesecev poslala v zapor Tožilka za nekdanjega predsednika upravnega odbora Primorja Dušana Črnigoja in nekdanjega vodjo kadrovske službe Ožbeja Marca zaradi preslepitve države predlaga 28 mesecev zapora, zagovorniki pa ...
8
Do smrti zbil 90-letnega pešca Okoli 15. ure se je zunaj naselja Latkova vas zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 90-letni pešec.
Zapeljal v rdečo luč in zbil 20-letno kolesarko V ponedeljek okoli 23. ure se je v Ljubljani zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 20-letna kolesarka, so sporočili s policije. Policija je po doslej zbranih podatkih ...
Policija še preiskuje dvojni umor. Brata in babico naj bi pokončal s sekiro. S policije so sporočili, da nadaljujejo preiskavo ponedeljkovega dvojnega umora v Lukovcu.
Dvojni umor v Lukovcu V Lukovcu, v bližini Štanjela na Krasu, se je zgodil dvojni umor. Žrtvi sta mlajši moški in starejša ženska, policija pa primer še preiskuje.
Izolski zdravstveni dom v karanteni zaradi natrijevega perborata V Zdravstvenem domu Izola so okoli pol dveh popoldne prejeli ovojnico z belim prahom , ki je bila naslovljena na tam zaposleno ginekologinjo. K ot kaže, gre za natrijev perborat.
16

Kazalo