Črna kronika
slice
Ponesrečena z ladje Tamar v bolnišnici v Lizboni
Ladja je že blizu Azorov, 26. april 2017 ob 18:34 Dva ponesrečenca z ladje Tamar so pripeljali v bolnišnico v Lizboni.
2
Je vzrok za nesrečo na Zaloški malomarnost voznika reševalnega vozila?
25. april 2017 ob 21:00 Policisti so na podlagi preiskave prometne nesreče na Zaloški cesti v Ljubljani ovadili voznika reševalnega vozila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve nesreče iz malomarnosti.
Eksplozija na ladji Splošne plovbe: Dva mrtva, dva hudo opečena
31
25. april 2017 ob 12:34 Na ladji Splošne plovbe Tamar, ki pluje iz Baltimora v Marylandu (ZDA) v Indijo, je včeraj popoldne po lokalnem času sredi Atlantika prišlo do eksplozije, v kateri sta umrla dva pomorščaka, dva pa ...
Znane okoliščine, v katerih je policist v Tržiču sprožil opozorilni strel
24
25. april 2017 ob 12:04 Kranjska policijska uprava je natančneje pojasnila okoliščine incidenta, ki se je zgodil 17. aprila v Tržiču, ko je policist iz pištole sprožil opozorilni strel.
Šrilanka: V sumljivih okoliščinah umrl kapitan Splošne plovbe
24. april 2017 ob 12:21 58-letni kapitan čezoceanke Maribor portoroškega ladjarja Splošna plovba je 23. marca umrl na krovu ladje med plovbo iz pristanišča v Singapurju v Kolombo.
Po trčenju vozil zgoreli ukleščeni najstnici Malo po polnoči se je v občini Šentilj zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli mladi ženski, trije moški so poškodovani.
Zimmermann proti Eugeniji Carl vložil odškodninsko tožbo v Italiji Zdravnik Janez Zimmermann je zaradi poročanja o njegovem delu proti RTV Slovenija in novinarki Eugeniji Carl 12. aprila na sodišču v Trstu vložil odškodninsko tožbo.
40
Po nesreči v predoru Kastelec zagorelo, en človek umrl Na primorski avtocesti se je ponoči zgodila prometna nesreča. Vozilo je trčilo v predoru Kastelec, zagorelo, en človek je pri tem umrl. Avtocesta je bila zato nekaj časa zaprta.
Na avstrijski strani Velike Babe se je smrtno ponesrečila slovenska planinka Pod vrhom Velike Babe na avstrijskem Koroškem tik ob slovenski meji se je smrtno ponesrečila s lovenska planinka. Ponesrečil se je tudi spremljevalec, a je preživel.
Do tal pogorel znan mariborski gostinski lokal Ponoči je do tal pogorel gostinski objekt Ribičija na Meljskem hribu v Mariboru.
27
Strelca iz Pržana poslali v pripor S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je 49-letni moški, ki je v ponedeljek pred več gosti lokala v Pržanu v Ljubljani s streli umoril 38-letno žensko, v priporu. Pripor je zanj odredil ...
Prehitri vozniki: v naselju 122 kilometrov na uro, po avtocesti pa 232 kilometrov na uro Policisti so v okviru vseevropske preventivne akcije nadzora hitrosti poostrili nadzor na cestah in pri tem enemu vozniku v naselju namerili hitrost 122, drugemu pa na avtocesti 232 kilometrov na uro.
125
Pritožba na pripor Noviča zavrnjena, obramba napoveduje ustavno pritožbo Ljubljansko okrožno sodišče je zavrnilo pritožbo na pripor Milka Noviča, ki je nepravnomočno obsojen na 25 let zapora zaradi umora Janka Jamnika. Obramba napoveduje ustavno pritožbo.
19
Pri trčenju vlaka v osebni avto umrla 16-letna sopotnica Na železniškem prehodu v bližini Dobriše vasi je vlak trčil v osebni avtomobil. V nesreči je umrla 16-letna sopotnica, 19-letni voznik in 20-letni sopotnik pa sta se hudo poškodovala.
Osumljenec v Pržanu streljal v polnem gostinskem lokalu Policisti po ponedeljkovem streljanju v gostinskem lokalu v Pržanu nadaljujejo preiskavo. 49-letni Ljubljančan, ki je večkrat streljal na 38-letno Ljubljančanko, ostaja v pridržanju.

Kazalo