Črna kronika
slice
Tožilka v sojenju Cakiću zahteva izločitev sodnika
Po mnenju tožilke je sodnik vnaprej zavzel stališče, da je bil Cakić spolno zlorabljen, 16. februar 2018 ob 15:48 Sojenje Stefanu Cakiću, ki je obtožen uboja igralca Gašperja Tiča, je bilo prekinjeno, saj je tožilka Tamara Gregorčič zahtevala izločitev sodnika Cirila Keršmanca, saj je po njenem mnenju sodnik že ...
 • Zaslišani priči sta potrdili, da so usodnega večera skupaj s Tičem in Cakićem uživali alkohol, priči pa sta se v Cakićevi družbi počutili neprijetno.
 • Postojnski župan je zaradi vožnje v vinjenem stanju izgubil vozniški izpit
  100
  16. februar 2018 ob 12:26 Postojnski župan Igor Marentič, ki so ga policisti zalotili pri vožnji pod vplivom alkohola, bo vendarle ostal brez vozniškega dovoljenja.
  Goreči tovornjak zaprl primorsko avtocesto
  16. februar 2018 ob 12:17 Primorska avtocesta med Postojno in Uncem proti Ljubljani je bila zaradi gorečega tovornega vozila zaprta. Trenutno je zaprt le še vozni pas , poroča Prometnoinformacijski center.
  Slovenec omahnil v smrt na ugaslem ognjeniku v Oregonu
  15. februar 2018 ob 18:56 Na gori Hood v ameriški zvezni državi Oregon se je v torek zjutraj smrtno ponesrečil 35-letni Slovenec Miha Šumi, so potrdili v šerifovem uradu v okrožju Clackamas, potem ko so ponesrečenega ...
  Hišne preiskave zaradi suma proizvodnje in prometa z orožjem
  11
  15. februar 2018 ob 14:36 Murskosoboški kriminalisti so opravljali hišne preiskave v Beltincih in Dokležovju.
  Ponoči vlomili v prostore društva novinarjev in ukradli računalnike Neznanci so v noči na sredo vlomili v prostore Društva novinarjev Slovenije (DNS). Po prvih ugotovitvah so neznanci ukradli računalnike v lasti društva in Sindikata novinarjev Slovenije (SNS).
  27
  Na Gorenjskem ustavili dva skrajno pijana voznika Gorenjski policisti so obravnavali dva voznika, ki sta bila pod precejšnjim vplivom alkohola. Eden izmed njiju je imel v izdihanem zraku celo več kot 3,5 promila alkohola.
  17
  Za pešca so bile poškodbe usodne V prometni nesreči na cesti Hlebce-Lesce, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec, je ta dobil hude poškodbe, zaradi katerih je pozneje v bolnišnici umrl.
  V trčenju štirih tovornih vozil so tri zagorela, umrl voznik cisterne z nafto V prometni nesreči na primorski avtocesti na razcepu od Gabrka proti Danam so zagorela tri tovorna vozila izme d štirih , udeleženih v nesreči.
  Požar v Mercatorju povzročila okvara osebnega avtomobila V garaži hipermarketa Mercator v Šiški je zagorelo zaradi tehnične okvare v motorju osebnega avtomobila Opel Astra, so po zaključenem ogledu na mestu požara sporočili kriminalisti in policisti s PU ...
  6
  Za moškega usodna demontaža mine iz druge svetovne vojne 46-letni moški iz Martinje vasi na Dolenjskem, zbiratelj orožja iz obdobja druge svetovne vojne, je umrl v poskusu demontaže stare minometne mine.
  Požar v garažni hiši trgovskega centra Mercator v Šiški V garažni hiši hipermarketa Mercator v Šiški v Ljubljani je popoldne zagorel avtomobil. Gasilci so evakuirali garažno hišo in nekatere zadimljene predele nakupovalnega centra.
  9
  Tujci so v Slovenijo poskusili priti s plavanjem čez Kolpo in skriti v tovornjakih Policisti so konec tedna prestregli 11 tujcev, ki so poskusili nezakonito vstopiti v Slovenijo.
  23
  Požar uničil zaloge humanitarnega društa Križemrok V soboto malo pred 3. uro zjutraj je zagorelo v lesenem objektu v Mariboru, kjer je humanitarno društvo Križemrok hranilo pakete za socialno šibke družine in opremo za letovanja.
  4
  V Renčah med sečnjo umrl 61-letnik V okolici Renč se je med sečnjo lesa zgodila nesreča, v kateri se je hudo poškodoval 61-letni moški, ki je pozneje umrl v bolnišnici.

  Kazalo