Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Hokej

Finci uresničili hokejske sanje - prvič olimpijski prvaki!

Finska je prvič olimpijski prvak v hokeju na ledu. Finski levi so po preobratu v velikem finalu Pekinga 2022 z 2:1 premagali Ruse, branilce naslova iz Pjongčanga 2018. Zlati junak je Hannes Björninen, ki je bil vpleten v prav vse tri gole.

60

Več novic

Kapetanka Poulin popeljala Kanadčanke do petega naslova

Kapetanka Marie-Philip Poulin je bila z dvema zadetkoma in podajo junakinja finala ženskega hokejskega turnirja. Kanada je premagala ZDA s 3:2 in se tako oddolžila Američankam za poraz pred štirimi leti v Pjongčangu.

1

Slovaki izločili ZDA, Švedi pa devetkratne prvake Kanadčane

Na olimpijskem hokejskem turnirju je Slovaška v četrtfinalu po dramatičnem obračunu premagala ZDA s 3:2 po kazenskih strelih. Napredovali so tudi Rusi, Finci in Švedi, ki so na večernem derbiju z 2:0 odpravili Kanado.

81

Švicarji poskrbeli za zgodovinski polom Čehov

Reprezentancam ZDA, Ruskega olimpijskega komiteja, Finske in Švedske so se v četrtfinalu pridružile Slovaška, Danska, Kanada ter Švica, ki je pripravila podvig z zmago nad Češko s 4:2 (razmerje strelov 18:33 za Čehe).

11

Finska po zaostanku z 0:3 do sladke zmage nad Švedsko

Finski hokejisti so osvojili prvo mesto v skupini C olimpijskega turnirja. V obračunu z večnimi tekmeci Švedi so se vrnili po zaostanku z 0:3 in zmagali v podaljšku (4:3).

6
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov