Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Ponedeljek, 25. mar. 2024

TV Slovenija 1 • Pon, 25. mar.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Državni zbor začenja redno marčevsko sejo, ena od točk dnevnega reda je tudi interpelacija zoper ministrico za digitalno preobrazbo. Pretekli teden je bila vlada Roberta Goloba deležna ostrih kritik na shodu, ki ga je organiziral SDS, in na okrogli mizi, ki jo je pripravil NSi. O aktualnem dogajanju tokrat z novim podpredsednikom vlade Matejem Arčonom.

Krokodil mora biti zakrinkan, ko gresta z Rijo v živalski vrt. Paznik ga ne sme prepoznati, saj Rijo obide groza ob misli, da bi ga zaprl v krokodiljo ogrado. A Krokodil bi vseeno rad spoznal svoje sorodnike. Druge živali, naj bodo velike ali majhne, ga ne zanimajo preveč. Končno mu Rija dovoli, da jih obišče. Krokodil od navdušenja skoči v bazen, poln krokodilov. Končno Rija s svojo bistroumnostjo reši najboljšega prijatelja.

Začnite teden z oddajo Dobro jutro in s pozitivno Ano Tavčar! Po pregledu dnevnega tiska in aktualnega dogajanja vam še pred osmo svetujemo glede najrazličnejših tematik. Druga ura oddaje je posvečena zdravju, povabimo vas tudi v domačo lekarno. Ob ponedeljkih boste spoznavali še navdihujoče osebne zgodbe, lahko boste prisluhnili astrološkim nasvetom, v rubriki Za dušo pa bomo razkrivali, kaj vse nas lahko pomiri in nam da energijo ter zagon za vsakdanje izzive in skok v nov teden.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Ljudsko izročilo zajema različne oblike ustnega, pisnega in materialnega izražanja, ki se prenaša iz roda v rod, in vključuje pripovedke, pesmi, običaje, obrede, tudi znanje in še veliko več. Prevzelo je tudi prvo gostjo oddaje Dušico Kunaver, ki se je je prijel vzdevek romantična etnologinja. Z njo bomo razkrivali bogastvo naše ljudske dediščine, razloge, da so nekatere ljudske šege ostale žive tudi po več 100 ali celo 1000 letih, česa vsega nas učijo ljudske pripovedke ter zakaj je pomembno, da ljudsko dediščino ohranjamo in jo prenašamo na naslednje generacije.
Obiskali smo tudi 80-letnega Dušana Kaplana, ljubiteljskega opazovalca narave in zapisovalca ljudskega izročila o vremenu, ki svoja opažanja pridno zapisuje in jih nato vsako leto izda v vremenski pratiki, ter člane Akademske folklorne skupine France Marolt, ki jih združuje ljubezen do plesa, glasbe, oblačil narodne noše in seveda do naše skupne preteklosti.
Zakaj je pomembno ohranjati ljudsko izročilo in kako ga lahko širimo tudi v digitalnem okolju, bomo v rubriki Ah, ta splet! razkrivali s folkloristko dr. Barbaro Ivančič Kutin iz ZRC SAZU.
O sodobni pripovedni folklori in o tem, kako se obredi, ki zaznamujejo prelomnice v našem življenju, skozi čas spreminjajo in tudi izginjajo ter kakšna je vloga sodobnih pripovedk ali urbanih legend, bomo spregovorili z etnologom in kulturnim antropologom mlajše generacije dr. Ambrožem Kvartičem.

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog s pritiskom na tipko Vem!, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v tematski križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča. Finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.
Gledalci doma lahko sodelujejo v nagradni igri na objavljenem spletnem naslovu www.rtvslo.si/vem-kviz tako, da uganjujejo manjkajočo črko v iskani besedi. Na zaslonu se izpišejo: vprašanje, beseda z manjkajočo črko ter dve črki, od katerih je samo ena rešitev nagradne igre. Črki se izpišeta za zaporednima številkama 1 in 2.

V pogovoru z nekdanjim ustavnim sodnikom, diplomatom in profesorjem se voditelj Jože Možina sprva dotakne mednarodnih tem, saj smo prvič v zadnjih desetletjih priča veliki destabilizaciji v svetu. Temu botrujeta ruska vojna z Ukrajino in izraelski napad na Gazo, ki ga je izzval teroristični napad Hamasa. Dr. Petrič kot nekdanji ambasador v Indiji zanimivo oceni dinamiko med Rusijo, Kitajsko in Indijo. Gost se dotakne tudi notranjepolitičnih vprašanj, pri čemer ne more skriti razočaranja nad neučinkovitostjo sedanje vladne koalicije. Apelira k temu, da je v slovenski politiki nujno treba narediti konec delitvam in izključevanju. Želi si čimprejšnjih volitev in velike koalicije, da bi v Sloveniji končno začeli sodelovati ter s tem napredovati.

12:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

Britanski igralec Richard E. Grant se odpravi v kraje, kjer so priznani pisatelji iskali navdih in jih v svojih delih uporabili za kuliso zgodb. S torbo knjig je obiskal Italijo, Francijo in Španijo in upal, da bo skozi oči velikih pisateljev dobil nov vpogled v življenje in preteklost najosupljivejših evropskih kotičkov. Če knjigo bereš v kraju, kjer se zgodba odvija, v treh dimenzijah začutiš tamkajšnje okolje, zvoke in vonjave, česar na popisanem listu papirja ne moreš. Naš popotnik nam s čudovitimi posnetki približa zgodbe o blišču, drznem begu, umorih, spletkah, božanskih okusih, naravnih čudežih in katastrofah in še in še.

2. del: Italija
Z Richardom E. Grantom, igralcem, popotnikom in ljubiteljem knjig, se tudi tokrat odpravimo v južno Italijo, ki je Roberta Harrisa navdihnila za zgodbo o Pompejih. Ogledamo si znani stari akvadukt, ki je junaku romana rešil življenje, in rimske terme, ki jim niti izbruh ognjenika ni prišel do živega. Positano je mestece, v katerem je navdih za Nadarjenega gospoda Ripleyja našla Patricia Highsmith. Razkošje in blišč sta pravo nasprotje Matere, ki je v 30. letih 20. stoletja zaradi bede, v kateri so živeli domačini, pretresla Carla Levija. Jame, v katerih so brez vode in elektrike bivale družine, je opisal v knjigi Kristus se je ustavil v Eboliju. Njegovo delo je pritegnilo toliko pozornosti, da se je Matera po drugi svetovni vojni spremenila v simbol civilizacije kmetov.

WRITE AROUND THE WORLD WITH RICHARD E. GRANT / Velika Britanija / 2021 / Režija: Southan Morris

Spoznajmo znamenitosti Japonske, vpisane na Unescov seznam svetovne dediščine. Srebrovi rudniki Ivami Ginzan, ki jih je v 16. stoletju odkril neki trgovec, ležijo v severnem delu prefekture Šimane. V njih so v preteklosti rudarji z vseh koncev države kopali eno najkakovostnejših srebrovih rud na svetu. Sledi njihovih natančnih tehnik so v rudniških jaških vidne še zdaj. Unesco je rudnike, luke in prevozne poti za svetovno dediščino razglasil leta 2007.

THE WORLD HERITAGE SITES IN JAPAN / Japonska / 2019

Razstava »Rožnarce in cvetličarstvo na Proseku in Kontovelu« je ljubeč poklon večkrat pozabljenemu stoletnemu poklicu.
O tem s Sašo Ban in Ksenijo Majovski. Pričakujemo vas v S-prehodih.

Mestna občina Pliberk je v sodelovanju z domačimi gostinci in proizvajalci mesnih izdelkov vabila na 19. praznik šunke s tradicionalnim izborom najboljšega proizvajalca podjunske velikonočne šunke. Novi cesar šunke je kmet Reinhard Prutej iz Vidre vasi. Dogodek je pritegnil veliko pozornosti, obiskalo ga je okrog 7000 ljudi.
Malo drugačna velikonočna darila in okraske so letos izdelali otroci dvojezičnega vrtca Minka v Škofičah.
Izobraževalni center dežele Štajerske v graščini Retzhof pri Lipnici je vabil na tradicionalni čezmejni velikonočni sejem.
V srednjeevropski odbojkarski ligi so Dobljani na finalnem turnirju v domači dvorani dosegli tretje mesto, v prvenstvu pa se nadaljuje polfinalna serija proti Tirolu.
Na nogometnih zelenicah se začenja spomladanski del prvenstva. Slovenski atletski klub pa gosti v koroški ligi z novim trenerjem ekipo iz Kotmare vasi.
http://slovenci.orf.at

Izpad elektrike v vasi poskrbi, da Paul in Bela večer preživita s Franzi in Lucy. Ob svečah in baterijskih svetilkah se prav lepo zabavajo. Ko pa se vrne elektrika, se vrnejo tudi težave in žalost zaradi Romy. Christoph ni prepričan, ali so njegovi spomini na Annabellino priznanje resnični ali sanje. Michael mu pove, da bolniki v komi tudi nezavedno dojamejo, kar jim kdo pripoveduje. Christoph se sooči z Annabelle. Walter je razburjen, ker sta zaradi njega skoraj umrla dva človeka. Kmalu hčer zamenja za vlomilca in začne se spraševati, ali ni preveliko breme za družino. Medtem policija ugotovi, da sta Alfons in Hildegard v Bavarskem gozdu. Eva in Robert se ju odpravita iskat, a ko najdeta prikolico, o Sonnbichlerjevih ni sledu.

STURM DER LIEBE (XVI.) / Nemčija / 2019-2020
Scenarij: Björn Firnrohr, Claudia Köhler
Režija: Felix Bärwald, Stefan Jonas, Carsten Meyer-Grohbrügge, Udo Müller, Steffen Nowak, Lutz von Sicherer, Alexander Wiedl idr.
V glavnih vlogah: Léa Wegmann, Florian Frowein, Antje Hagen, Sepp Schauer, Dirk Galuba, Joachim Lätsch, Dieter Bach, Lorenzo Patané, Uta Kargel, Melanie Wiegmann, Erich Altenkopf, Jenny Löffler, Sandro Kirtzel, Jennifer Siemann, Julia Grimpe, Anna Lena Class, Franz-Xaver Zeller, Patrick Dollmann, Isabell Ege, Paulina Hobratschk, Lukas Schmidt

16:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:05
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Materinski dan je, Oskar in Ela pa še nimata darila. Malenkost! Sama ga bosta naredila.

Tinko se pretvarja, da ga močno zbada na desni strani trebuha malo pod popkom. Zdravnica Mica pojasni, da se mu je vnel slepič. Takoj mora k zdravniku, saj je slepič treba odstraniti.

Za zadnjo vstopnico v četrtfinale Malih sivih celic se potegujejo Gabriel, Nik in Jure iz OŠ Ljudski vrt Ptuj (rumeni) ter Ela, Jakob in Gašper iz OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled (vijolični), v Hitrih lončkov pa Jasmina, Nastja in Rubi iz OŠ Dobje ter Lenart, Luka in Irenej iz OŠ dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica. Za rumene je danes srečen dan, za vijolične dan najlepših sanj. Možganček se sprehodi po obdobjih slovenske književnosti, mi pa skrijemo podatke v elektronskem naslovu. Čuk se žal ne oženi, zato pa so platnice polne čutov. Koga razveseli Rok s šopkom, v oddaji.


Edini in zelo popularen kviz za mlade Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

avtor glasbe: Jože Privšek
avtor besedila: Frane Milčinski Ježek

Razlike nas določajo in delajo življenje zabavno. Tako kot v sloviti Privškovi popevki, ki jo poznamo tudi v dveh različicah besedila. Poznavalec slovenske glasbe Patrik Greblo na sloviti “žičnici na Stražo”, omenjeni v skladbi, osvetli razgibano življenje različic te popevke: prvič sta jo na Jugoviziji (jugoslovanskem izboru za pesem Evrovizije) leta 1961 sicer zapela Stane Mancini in Marjana Deržaj, pozneje pa je pesem dobila še eno bolj nagajivo različico, ki sta jo zapela Neca Falk in Alfi Nipič.
O tem, koliko resnice o uspešni zvezi je povzete v navihanem Ježkovem besedilu, pa bo tekla beseda pri partnerski terapevtki. Je različnost recept za uspeh?

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog s pritiskom na tipko Vem!, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v tematski križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča. Finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.
Gledalci doma lahko sodelujejo v nagradni igri na objavljenem spletnem naslovu www.rtvslo.si/vem-kviz tako, da uganjujejo manjkajočo črko v iskani besedi. Na zaslonu se izpišejo: vprašanje, beseda z manjkajočo črko ter dve črki, od katerih je samo ena rešitev nagradne igre. Črki se izpišeta za zaporednima številkama 1 in 2.

18:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Tednik je oddaja, ki vam prinaša zgodbe tedna. V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman.

Ljubljanski župan Zoran Janković bo pojasnil, kaj meni o Robertu Golobu, kdo ju hoče ločiti, ali so se novi obrazi izpeli, so se izpeli stari, zakaj ga stalno obiskujejo kriminalisti, kaj bo s sežigalnico, kaj z Emoniko in kaj s Plečnikovim stadionom, kdo bo novi direktor Kina Šiška in ali je Ljubljana res najlepše mesto, če so stanovanja tako draga. Zakaj zaradi čedalje hujših posledic podnebnih sprememb ne razglasimo izrednih razmer, kot smo jih v času pandemije, pa bo pojasnila klimatologinja dr. Lučka Kajfež Bogataj.

Priznani hrvaški filozof Srećko Horvat je v Cankarjevem domu odprl nov cikel pogovorov Kritični kabaret, v katerem z vodilnimi svetovnimi intelektualci, pisatelji, ekonomisti in umetniki razpravlja o izzivih sodobnega časa. Med drugim smo ga spraševali o njegovi zadnji knjigi Po apokalipsi, v kateri pojasnjuje, zakaj sta jedrska in podnebna kriza največji grožnji človeštvu, zakaj vojne postajajo nova realnost in kdo so lažni preroki sodobne družbe. Pogovarjali smo se s priznanim bolgarskim pisateljem Georgijem Gospodinovom, ki je nastopil na zaključku festivala Fabula. Predstavil nam je z Bookerjevo nagrado nagrajeni roman Časovno zaklonišče, v katerem odpira vprašanje nostalgičnega vračanja v preteklost kot načina bega pred prihodnostjo. Obiskali smo razstavo Medprostori akademskega slikarja in režiserja Roberta Černelča v ljubljanski mestni galeriji, kjer smo si ogledali tako njegove slike kot videodela. Kako se filmar loti slikarstva, kako slikar filma, kaj imata ta dva medija skupnega in kaj ju ločuje, je le nekaj izhodišč, o katerih smo se pogovarjali z umetnikom. Nina Šenk je uspešna skladateljica, tudi na avstrijskem in nemškem glasbenem področju. Med drugim nam je pojasnila, kaj ji pomeni prestižna skladateljska nagrada Erste Bank in kakšen je njen ustvarjalni proces.

22:05
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

22:10
Odmevi

Odmevi vsak delavnik ob 22.10 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

V SNG Drama bodo nocoj premierno uprizorili igro Nebesje britanske dramatičarke Lucy Kirkwood; režijo prve slovenske uprizoritve sodobne drame, postavljene v 18. stoletje, podpisuje Sebastijan Horvat. V Španskih borcih v Ljubljani pa bo premiera plesne predstave Rosane Hribar Žalostna misel, ki jo lahko plešeš. V Pokrajinskem muzeju Maribor so v prvi pomladni dan vstopili s predstavitvijo kiparskih in slikarskih upodobitev alegorij štirih letnih časov.
Na desetih kulturnih ambasadah v Brdih, čez mejo v Colliu in na neodvisni lokaciji Atelje Šempeter je en teden ustvarjalo 24 umetnikov iz 9-ih držav. Rezultat je pomladna izdaja mednarodnega festivala vizualnih umetnosti - Art Circle.

22:50
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Kraljica Margareta I. se skrivaj sreča z Olafom. Po njegovih podrobnih spominih iz otroštva je prepričana, da je prišlek resnično njen rodni sin. Odloči se, da ga bo na sklepni sodni obravnavi rešila smrti. Kralj Erik izve, da mu je mati tako rekoč v posteljo nastavila služabnico, da bi vohunila za njim. Danski in švedski državni zbor se odločita, da bosta kralju Eriku olajšala izrek sodbe s povsem novo pričo …

MARGRETE DEN FØRSTE / Margrete – Queen of the North / koprodukcija / 2021
Sscenarij: Charlotte Sieling, Jesper Fink, Maya Ilsøe
Režija: Charlotte Sieling
V glavnih vlogah: Trine Dyrholm, Søren Malling, Morten Hee Andersen, Jakob Oftebro

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov