Najbolj brane novice zadnjih dveh dni

Šport

Tepeš in Semenič poletela 238 metrov
Na petkovi tekmi smučarjev skakalcev v Planici bo nastopilo šest Slovencev. Domnu in Petru Prevcu ter Juriju Tepešu so se v kvalifikacijah pridružili Anže Semenič, Jernej Damjan in Tilen Bartol.
409

Novice

Napadalec rojen v Kentu. V bolnišnici umrla četrta žrtev napada.
Število žrtev napada v sredo v Londonu se je povzpelo na štiri, potem ko je v četrtek zvečer v bolnišnici umrl ranjeni 75-letnik. Odgovornost za napad je prevzela samooklicana Islamska država.
169

Šport

Peterka: "Sezona je ena izmed boljših, fantje skačejo super"
" Mislim, da se Janus ali Petek nimata kaj opravičevati, sezona je ena izmed boljših, fantje skačejo super ," je v oddaji Tarča na TV SLO povedal Primož Peterka.
87

Šport

Nov biser Westbrooka - popolni trojni dvojček
Russell Westbrook je v svojo zbirko trojnih dvojčkov dodal še enega - popolnega. Takega ni uspe lo doseči še nobenemu v zgodovini Lige NBA.
164

Šport

Peter Prevc zadovoljen z odskokom, ne pa še z letom
Anže Semenič in Tilen Bartol sta prvi planiški dan postavila osebna rekorda, Peter in Domen Prevc, Jernej Damjan ter Jurij Tepeš pa so stopnjevali polete, kar je spodbudna napoved za prvo tekmo.
18

Šport

Svetovni rekord je še mogoče preseči za kakšen meter
" Jurij Tepeš je v kvalifikacijah dokazal, da je izjemen letalec. Tako drznega, kot je on, ni v svetovnem pokalu, zelo veliko tvega ," je nastop najboljšega Slovenca v kvalifikacijah Planice ocenil ...
31

Zabava

Zakonca Trump naj bi spala v ločenih spalnicah
Po mnogih ugibanjih, da "je prva dama v zakonu močno nesrečna," so se pojavila nova namigovanja, da imata Donald in Melania Trump ločeni spalnici ter nikoli ne spita skupaj.
66

Novice

CSD: Odvzem novorojenca Alibabićevi nujen
Jeseniški center za socialno delo zagotavlja, da je bil odvzem novorojenega otroka Sandi Alibabić skrbno pretehtan in nujen.

Šport

"Formula ena je institucija, ki bo preživela"
V petek se s prvim prostim treningom pred VN Avstralije v Albert Parku začenja 71. sezona v formuli ena. Za napoved smo povprašali poznavalca tega športa Nika Miheliča in Staneta Kosa.
68

Novice

Ali bo rekreacija v gozdu ponoči prepovedana?
Motoristi in tekači ponoči preveč vznemirjajo divjad, zato udeleženci javnih posvetov predlagajo, naj se gibanje v gozdu omeji na eno uro pred sončnim vzhodom in uro po zahodu.
176

Novice

Vlada omogočila uporabo konoplje v medicinske namene
S sprejeto vladno uredbo o razvrstitvi prepovedanih drog je omogočena uporaba konoplje v medicinske namene.
72

Novice

Judit Polgar 26 let najboljša šahistka na svetu
Judit Polgar je svetovno javnost osupnila leta 1988, ko je pri samo 12 letih na šahovski olimpijadi osvojila dve zlati medalji.
34

Novice

London: Napadalec in štirje ljudje mrtvi
Napadalec je v sredo popoldne v središču Londona izvedel napad z avtomobilom in nožem, pri čemer je ubil štiri ljudi, okoli 40 pa je ranjenih. Policija je napadalca ustrelila.
179

Novice

V Ukrajini množična evakuacija zaradi eksplozij v skladišču orožja
V največjem ukrajinskem skladišču orožja je odjeknilo več eksplozij, zaradi česar so tamkajšnje oblasti evakuirale približno 20.000 okoliških prebivalcev. Kijev trdi, da gre za sabotažo.
69

Novice

Ko jih je premagovala, so moški z glavo butali ob steno
Še preden je Laszlo Polgar spoznal svojo ženo, se je odločil, da bo imel šest otrok, vsi po vrsti pa bodo geniji. Ambiciozen načrt je obrodil sadove.
7

Šport

Katanec: Če ne bomo na nivoju, nas bodo pohodili
Srečko Katanec si ni ogledal prijateljske tekme Kanade in Škotske (1:1), s katero se bodo slovenski nogometaši pomerili v kvalifikacijah za SP v nedeljo ob 20.45 v Glasgowu.
62

Novice

Zaradi zapletov pri porodu 900 tisoč evrov odškodnine
Višje sodišče v Kopru je po devetih letih razsodilo, da bo morala postojnska porodnišnica družini iz Nove Gorice v 15 dneh izplačati 900 tisoč evrov odškodnine.
37

Novice

Acetto, Jaklič, Pavčnik in Knez postali novi ustavni sodniki
DZ je potrdil štiri nove ustavne sodnike Mateja Acetta, Klemna Jakliča, Marijana Pavčnika in Rajka Kneza. Drago Šketa pa je postal novi generalni državni tožilec.
158

Zabava

Lena Dunham: Debela ali suha, kot ženska ne moreš zmagati
Leno Dunham so več let zasmehovali zaradi odvečnih kilogramov, zdaj pa je shujšala in je spet na udaru kritikov, češ da je hinavka.
46

Šport

Sanjsko reprezentančno slovo "Poldija"
Lukas Podolski se je na najboljši način poslovil od nemške reprezentance. Na prijateljski tekmi v Dortmundu je v 69. minuti dosegel edini zadetek proti Angležem (1:0).
29
Kazalo