Najbolj brane novice zadnjih dveh dni

Novice

Bo iz Slovenije prišel Uber finančnega sveta?
Mlado slovensko podjetje Iconomi želi pretresti temelje industrije upravljanja sredstev. Z množično prodajo (ang.
78

Zabava

Dokazali smo, kako vozniki sami ustvarjajo fantomske zastoje na cesti
Prometni zamaški so mora večine voznikov po vsem svetu. Poleg nenačrtovanih zamud med udeleženci povzročajo dodatno utrujenost in živčnost.
188

Zabava

Sproščeno druženje prvih dam (in moža): Melania s Cerarjevo partnerico
Melania Trump se je v Bruslju družila tudi s partnerico slovenskega premierja Cerarja, Mojco Stropnik, ki naj bi slavno Sevničanko spet povabila na obisk v Slovenijo.
59

Novice

Brane Oblak beži pred obletnicami in pred televizijo
Prvi Slovenec, ki je blestel na evropskih zelenicah, najboljši slovenski nogometaš v Uefinih prvih 50 letih, vedno brez dlake na jeziku in od sobote čil 70-letnik. Brane Oblak. Na podkastu Številke
42

Zabava

Trump v srcu Evrope: Odrinil Markovića, "ročni spopad" z Macronom
Donald Trump je v Bruslju poskrbel za veliko materiala, ki se zdaj širi po (družbenih) medijih: črnogorskega premierja je izrinil iz ospredja, Macronu pa pokazal svoj že sloviti "jekleni" stisk roke.
54

Šport

James prehitel Jordana, tretjič zapored finale Golden State - Cleveland
Košarkarji Clevelanda so v gosteh premagali Boston s 135:102, kar pomeni, da bosta v finalu Lige NBA še tretjič zapored igrala Golden State in Cleveland.
94

Šport

Quintana v rožnati majici - Dumoulin še vedno v dobrem položaju
Nepopustljivi Tom Dumoulin je vendarle izgubil rožnato majico. Na 19. etapi Dirke po Italiji je na ciljnem vzponu na Piancavallo ostal brez pomočnikov in Nairo Quintana je to izkoristil.
31

Zabava

Trije kralji slovenskega rapa: "Hvala za inspiracijo, Jan!"
Dalaj Eegol letnik 1973, Klemen Klemen letnik 1975 in Zlatko letnik 1983 so tisti trije raperji, za katere bi lahko prej našteli njihove razlike kot podobnosti, a vseeno so si v "enosti" - kot bi se ...
48

Šport

Bedene: Za koga bom igral na olimpijskih igrah, bo pokazal čas
Aljaž Bedene je zaključne priprave za nastop na drugem teniškem turnirju za grand slam v Parizu opravil v Ljubljani. 52. igralec sveta je spregovoril tudi o igranju v Davisovem pokalu.
75

Novice

Voditelji G7 za preprečevanje terorizma na medmrežju, v slepi ulici glede podnebja
V Taormini na Siciliji poteka srečanje najrazvitejših držav G7. Voditelji pozivajo internetne ponudnike k boju proti terorizmu, ne strinjajo pa se glede podnebnih sprememb.
53

Šport

Slovenci tudi Portugalce zmleli s 3:0
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo zmagala še tretjič zapored, potem ko je Portugalsko ugnala s 3:0 v nizih.
25

Novice

V streljanju na avtobus umrlo 28 koptskih kristjanov
Neznani napadalci so v Kairu streljali na avtobus, na katerem so bili koptski kristjani, ki so bili namenjeni v samostan.
65

Novice

Prvi mož Magne: Če se stvari v Sloveniji ne razrešijo kmalu, bo v igri druga lokacija
Slovenija je za zdaj še vedno prva izbira, če bomo v kratkem času razrešili odprta vprašanja, če ne, bomo morali razmišljati o drugih možnostih, je dejal prvi mož Magne Steyr Günther Apfalter, čemur ...
162

Novice

Jared Kushner naj bi skušal vzpostaviti skrivni kanal za komunikacijo s Kremljem
Zet ameriškega predsednika Donalda Trumpa Jared Kushner naj bi skušal vzpostaviti kanal za komunikacijo s Kremljem mimo ameriških diplomatov in obveščevalcev.
95

Šport

Dolina pod Poncami virtualno - vstopite, kamor do zdaj še niste mogli
RTV Slovenija je pripravila prvo zgodbo v virtualnem okolju. Planica 360 dokumentira zaključek svetovnega pokala v skokih.
6

Novice

Inšpektorji prepovedali pašo okoli Kemisa, krajani hočejo analizo iz tujine
Analiza vzorcev krme in solate po požaru v vrhniškem Kemisu je pokazala, da so vsi vzorci solate ustrezni, le en vzorec krme neposredno ob Kemisu ni.
66

Novice

Nov zaplet glede bežigrajskega stadiona: več pritožb na soglasje Arsa
Na okoljevarstveno soglasje za projekt Bežigrajski športni park je bilo vloženih več pritožb, med drugim tudi z državnega pravobranilstva, kjer so pritožbo vložili v "javnem interesu".
61

Zabava

Foto: Od razgaljenih Belle in Nicki do razvpitih Paris in Lindsay
Med najopaznejšimi na rdeči preprogi galavečera amfAR, na katerem slavni, bogati in lepi zbirajo sredstva za boj proti aidsu, je bila spet (preveč?) razgaljena Bella Hadid.
4

Novice

Nemški vrtci bodo morali prijaviti starše necepljenih otrok
Nemške oblasti bodo prihodnji teden sprejele zakon, po katerem bodo morali vrtci prijaviti starše, ki ne bodo predložili dokazil o posvetu z zdravnikom glede cepljenja svojega otroka.
142

Novice

Manchester: Prijeli enajstega osumljenca
Ameriška vlada je v celoti prevzela odgovornost za uhajanje zaupnih informacij v ameriške medije. Medtem je britanska policija v povezavi z napadom skupno prijela že 11 ljudi.
21
Kazalo