Najbolj brane novice zadnjih dveh dni

Novice

ZDA: Objavljen video policijskega napada na igralca NBA s paralizatorjem
Policija v ameriškem mestu Milwaukee je končno objavila videoposnetek januarskega incidenta, v katerem je po napačnem parkiranju temnopoltega igralca NBA Sterlinga Browna, ki se ni upiral, ustrelila ...
165

Novice

Bruselj Sloveniji: Izvedite privatizacijo, zvišajte upokojitveno starost, znižajte javnofinančne izdatke
Evropska komisija je Sloveniji posredovala redne letne proračunske in reformne nasvete, v katerih nas poziva k fiskalnemu ukrepanju, reformam na področju zdravstva, dolgotrajne oskrbe in ...
216

Šport

Domžale želijo na razprodanem stadionu zmagati še enkrat
Sreda še ni dala odločitve o nogometnem državnem prvaku, zato se v zadnjem krogu Prve lige TS obeta vroče nedeljsko popoldne v Domžalah in Mariboru.
191

Novice

Donald Trump odpovedal srečanje s Kim Džong Unom
Ameriški predsednik Donald Trump je odpovedal težko pričakovano srečanje s severnokorejskim voditeljem Kim Džong Unom, načrtovanim za 12. junij v Singapurju.
143

Novice

Veber vložil pobudo, da se razpis volitev razveljavi
Predsednika stranke Sloga Janko Veber je na ustavno sodišče vložil pobudo za oceno neustavnosti zakona o volitvah v državni zbor.
141

Zabava

Brad Pitt: "Če jo še kdaj spraviš v neprijeten položaj, te bom ubil."
Ameriška igralka Gwyneth Paltrow je razkrila, kako se je odzval njen tedanji fant Brad Pitt, ko mu je zaupala, da se je nanjo spravil vplivni producent Harvey Weinstein.
15

Šport

Boston utrudil Jamesa in prišel na prag velikega finala
Košarkarjem Clevelanda ni uspelo prenesti trenutka z zadnjih dveh zmagovitih tekem. V Bostonu so naleteli na obrambo, ki jim je dopustila le 83 točk.
76

Zabava

Ronaldinho naj bi se poročil z dvema ženskama hkrati
Brazilski mediji poročajo, da se namerava upokojeni brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho na istem obredu hkrati poročiti z dvema izbrankama.
57

Novice

Iran objavil zahteve do Evrope za obstanek v jedrskem sporazumu
Iranski vrhovni voditelj ajatola Ali Hamenej je v sredo predstavil niz pogojev, ki naj jih Evropa izpolni, če želi, da Iran ostane del jedrskega sporazuma po ameriškem umiku.
90

Šport

Olimpija ostaja spredaj tudi po Zahovićevem šovu v Celju
Nogometaši Olimpije so v Stožicah dobili tekmo predzadnjega kroga Prve lige TS. Krško so premagali z 2:0. V Celju je slavil tudi Maribor, bilo je 4:0.
318

Šport

Yates prvič v težavah - prednost se je prepolovila
Nemec Maximilian Schachmann je zmagovalec 18. etape kolesarske Dirke po Italiji, na kateri je bil "rožnati" Simon Yates v finišu nepričakovano v težavah.
33

Šport

Salah se bo na dan finala držal pravil ramazana
Izjemni napadalec Liverpoola Mohamed Salah, ki je muslimanske vere, se bo postil tudi na dan finala Lige prvakov, kar bi lahko negativno vplivalo na njegovo igro.
59

Novice

Meteorne vode zalile center Prevalj: "Vse se je zgodilo v 20 minutah"
Nevihte in močni nalivi ponekod po državi povzročajo velike težave, na Koroškem, delu Štajerske, pa tudi v Kamniku voda poplavlja ceste in zaliva objekte.
14

Zabava

Liam Gallagher prvič spoznal 21-letno hčer: "Tako je pač naneslo"
Član britanske skupine Oasis, Liam Gallagher, je prvič iz oči v oči srečal svojo 21-letno hčer Molly. Roker je sicer oče štirih otrok, a druge hčerke, šestletne Gemme, sploh še nikoli ni spoznal.
12

Ture avanture

Slovenski gin v ZDA uvrstili med osem najboljših žganih pijač sveta!
Gin Monologue, za katerim stoji vipavski kuharski mojster z Zemona Tomaž Kavčič, je na prestižnem tekmovanju žganih pijač v ZDA prejel najvišje priznanje, veliko zlato medaljo.
41

Zabava

Čez 30 in še pri "ta starih" – zato sta ga starša tožila
30-letni sin še vedno živi doma, kjer ne plačuje najemnine ali pomaga pri hišnih opravilih, zato sta se njegova starša odločila za skrajni ukrep, da ga vržeta iz "gnezdeca" - proti njemu sta vložila ...
38

Zabava

Sodobna družina - labradorec "posvojil" devet račk
Desetletni labradorec Fred, ki živi v angleškem gradu Mountfitchet, je odprl svoje srce in posvojil devet račk, ki so izgubile mamo.
17

Novice

Raketa, ki je sestrelila malezijsko letalo, naj bi pripadala brigadi iz Kurska
Raketa, ki je leta 2014 nad vzhodno Ukrajino sestrelila malezijsko potniško letalo, je po ugotovitvah mednarodnih preiskovalcev pripadala ruski brigadi, stacionirani v ruskem mestu Kursk.
144

Novice

Julija Skripal prvič po napadu: Nekoč bi se rada vrnila v Rusijo
Julija Skripal, ki je bila skupaj z očetom, nekdanjim ruskim dvojnim agentom Sergejem Skripalom, marca žrtev napada z živčnim strupom, je prvič po napadu spregovorila za medije.
84

Novice

Kopač Mrakova odgovarja Levici: Za samodejen dvig denarne socialne pomoči ni zakonske podlage
Levica je upravičence do socialne pomoči pozvala, naj oddajo vlogo za zvišanje, ministrstvo pa okrcala, ker tega ni avtomatiziralo.
104
Izjava dneva
link
Gregor Jurak
24. maj 2018 ob 14:30 Izkazalo se je, da so naši otroci eni najbolj gibalno dejavnih na svetu, o čemer so poročali tudi številni tuji mediji. To vpliva tudi na vrhunske športne rezultate.
Več novic ...
Kazalo