Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Erna Strniša

Slovenija Dve stavbi, dva ministra in očitki vsevprek

18.02.2010

Podjetje Imos, ki gradi Matejevo stavbo MNZ-ja na Litostrojski cesti, je na račun SDS-a pred volitvami nakazalo dva zneska v skupni višini 3.800 evrov.

Zdravje Miklavčič: Pogodba z GlaxoSmithKlinom ni nad zakonom

12.02.2010

"Nismo šli mimo zakonodaje," je o podpisu pogodbe za dobavo cepiva z GSK-jem dejal minister Miklavčič. Kot je dejal, je šlo tedaj za nujno situacijo - napovedana je bila pandemija.

Okolje TEŠ 6: Nujnost ali nepotrebno breme za okolje?

07.02.2010

V javni razpravi o 6. bloku TEŠ-a vlada zmeda, nejasna je tudi usoda petega bloka. O tem smo med drugim govorili z Urošem Rotnikom in Vido Ogorelec Wagner.

Slovenija Osebne podatke trosimo na vsakem koraku

06.02.2010

Vrednost zbirk osebnih podatkov, ki se obdelujejo v tržne namene, je ogromna, naša ozaveščenost pa velikokrat premajhna, je za MMC povedala Eva Kalan z urada informacijske pooblaščenke.

Zdravje Diagnoza rak ni le posledica zle sreče

04.02.2010

4. februar, ki ga po vsem svetu zaznamujejo kot svetovni dan raka, letos poteka pod geslom "Raka lahko preprečimo" - to naj bi veljalo kar za 40 odstotkov vseh vrst.

Slovenija "Nevarnih psov ni. So le nevarni ljudje brez povodcev."

03.02.2010

V Sloveniji je po besedah ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Milana Pogačnika več kot 500 domnevno nevarnih psov.

Slovenija Zanoškar se uklanja Pahorju: Ne grem za ministra

28.01.2010

Poslanec DeSUS-a Matjaž Zanoškar je popoldne umaknil kandidaturo za ministra za okolje. Za ta korak se je odločil po kratkem pogovoru s premierjem Borutom Pahorjem.

Slovenija Ovadeni Marinič ostaja član poslanske skupine SDS-a

27.01.2010

Poslanec Branko Marinič, za katerega kranjski kriminalisti sumijo, da je ob pomoči druge osebe ponaredil izpit iz nemškega jezika, ostaja član poslanske skupine.

Slovenija Družboslovec naj bo. A od česa bo živel?

23.01.2010

Problematike zaposlovanja družboslovcev z omejitvijo vpisa ne bomo rešili, je za MMC dejal Igor Pribac. Bi pa lahko v tej smeri več naredili delodajalci, država in fakultete.

Slovenija Foto in video: Zagorele sveče v spomin žrtev cest

14.11.2009

Pred svetovnim dnevom spomina na žrtve prometnih nesreč so ob 17. uri po več slovenskih mestih zagorele sveče v spomin na umrle.

Slovenija Obveščanje o radarjih: več "divjanja" ali več varnosti?

14.11.2009

Policisti bodo tudi na drugi Martinov konec tedna poostrili nadzor v prometu. Medtem pa v javnosti poteka debata o smiselnosti radijskega obveščanja o lokaciji policijskih kontrol.

Okolje "Avto ni vrednota. Je le uporabna škatla.“

24.10.2009

Potem ko smo poročali o preveliki stopnji motorizacije pri nas, smo o možnih rešitvah povprašali Jerneja Stritiha iz službe vlade za podnebne spremembe in Lučko Kajfež Bogataj.

Stran 9 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov