Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Erna Strniša

Lokalne volitve 2010 Juri: S Popovičem sodelujem, kot bom tudi z vsakim drugim županom

08.09.2010

V primeru odcepitve Ankarana bo treba preprečiti, da bi vodstvo nove občine plenilo nepremičnine. Dajatve pa bo treba pošteno razdeliti, je za MMC dejal koprski občinski svetnik in poslanec Luka Juri.

Slovenija Sofinanciranje "podiplomca" po novem: Kafka proti BDP-ju?

30.08.2010

Medtem ko na visokošolskem ministrstvu zagotavljajo, da se sofinanciranje podiplomskega študija ne ukinja, se postavlja vprašanje, kdo bo ob izteku stare sheme do njega dejansko upravičen.

Slovenija ZSSS: Ob višji minimalni plači - nižja brezposelnost

19.08.2010

Opozorila GZS-ja in Umarja, da se bo z dvigom minimalne plače na 562 evrov neto močno povečala tudi brezposelnost, niso držala, opozarjajo na ZSSS-ju.

Gospodarstvo "Malih delničarjev se vsi skušajo znebiti po čim ugodnejši ceni"

16.08.2010

Zakonodaja, ki ureja položaj malih delničarjev, je kar dobra, težava pa je v korporativni kulturi, saj je nadzornik iz vrst malih delničarjev skoraj izjema, je za MMC dejal Rajko Stanković.

Slovenija Šolske torbe lahko pomagata napolniti šolski sklad in Rdeči križ

14.08.2010

Podjetje gre v stečaj, delavci na cesto, pred vrati pa je prvi šolski dan. Kako do potrebščin za otroke? Pri nakupu lahko pomaga šolski dobrodelni sklad, če je na njem kaj sredstev, ali Rdeči križ.

Slovenija Šoloobvezni otrok "stane" polovico minimalne plače

05.08.2010

Starši šoloobveznih otrok se te dni spopadajo s finančnim zalogajem: nakupom učbenikov. Le za potrebščine osnovnošolca bodo odšteli do 200 evrov, kupiti pa bo treba vsaj še delovne zvezke.

Črna kronika Vse več zlikovcev za računalniki

31.07.2010

V Sloveniji letno opažamo od 60- do 110-odstotni porast kaznivih dejanj s področja računalniške kriminalitete, povečuje pa se tudi količina zaseženih elektronskih naprav, so za MMC povedali na policij ...

Slovenija "Navedbe Lahovnika zahtevajo nekaj časa za premislek"

29.07.2010

Ni mi žal, da sem ministrica v kriznih časih, žal pa mi je, da zaradi hudih razmer včasih počnem stvari, ki pomenijo odrekanje pridobljenim pravicam, pravi Irma Pavlinič Krebs.

Črna kronika Kriminalna združba s preprodajo cigaret odlično zaslužila

27.07.2010

V obsežni akciji, o kateri smo že poročali, so slovenski kriminalisti na prste stopili tihotapcem ponarejenih cigaret. Ovadenih je 24 ljudi, med njimi carinik.

Slovenija "V pripravi še strožje kazni za večkratne kršilce v prometu"

27.07.2010

Pred odhodom na pot je zelo pomembno, da preverimo stanje na cestah. Najboljši čas za odhod je v jutranjih urah, je v MMC-jevi spletni klepetalnici poudaril prometni policist Ivan Kapun.

Slovenija Vse več poletov jadralnih padalcev - vse več nesreč

26.07.2010

V zadnjem času je nesreč jadralnih padalcev in zmajarjev več, je za MMC potrdil Žarko Trušnovec iz Gorske reševalne službe. Razlog vidi predvsem v povečanem številu poletov.

Gospodarstvo Ljubljana: Kako spraviti turiste še drugam kot na grad?

25.07.2010

Glavna turistična zanimivost Ljubljane je še zmeraj Ljubljanski grad, največ gostov, ki v Ljubljani prespijo, pa je Italijanov, je za MMC povedala direktorica zavoda Turizem Ljubljana Barbara Vajda.

Stran 5 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov