Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Erna Strniša

Slovenija Isajlovič očitno le odhaja z ministrstva

25.03.2010

Svetovalec finančnega ministra Drago Isajlovič je odstopil, čeprav je minister zatrjeval, da Isajlovič ostaja v kabinetu.

Slovenija Koalicija: Posvetovalni referendum ni potreben

23.03.2010

Koalicijske stranke pozdravljajo odločitev ustavnega sodišča o arbitražnem sporazumu, manj zadovoljni pa so v opoziciji.

Slovenija Metla, jajca, šalabajzer ... "darila" vladi kar dežujejo

22.03.2010

V Slovenski demokratski mladini so ministrici za notranje zadeve Katarini Kresal podarili preprogo in metlo. To ni prvič, da podmladki izražajo svoje ideje na nekonvencionalen način.

Slovenija "Voda mora biti dostopna vsakomur, v vsakem trenutku, na vsakem mestu"

22.03.2010

Kako naj vemo, ali pijemo ustrezno vodo? Pravi naslov je ta, ki nam vodo prodaja, saj mora nekdo, ki zna izstaviti račun, znati tudi kaj povedati o tem, je za MMC dejal Aleš Petrovič, IVZ.

Slovenija Malo delo: minus študentom, plus upokojencem?

16.03.2010

Te dni je šel v javno razpravo predlog zakona o malem delu. Medtem ko imajo študenti številne pripombe, pa je Mateja Kožuh Novak (ZDUS) za MMC dejala, da ga absolutno podpirajo.

Slovenija Nova "delavska ustava": Dolgo pričakovana, a všeč ni nikomur

13.03.2010

Novosti v zakonu o delovnih razmerjih so nezadostne, meni predsednik ZDS-ja Borut Meh. Sindikalistka Evelin Vesenjak pa opozarja na možnost, da se položaj delavcev še poslabša.

Slovenija "Politika naj neha 'kuriti' pod kotlom z zgodovinskimi temami"

06.03.2010

Večina mlade generacije v stik z zgodovino pride skozi politična obračunavanja, ki se nato prelevijo v spletne vojne na forumih in blogih, iz teh pa se spet hranijo politiki, je za MMC dejal Božo Repe ...

Zdravje Diagnoza rak: Je pravočasen obisk zdravnika res dovolj?

06.03.2010

Za nekoga, ki se sooči z diagnozo rak, je vsak dan čakanja psihično zelo obremenjujoč, je za MMC ob tednu boja proti raku povedal kirurg Erik Brecelj z Onkološkega inštituta.

Slovenija "Zakon naj bi ščitil delavce, ne kapitala"

05.03.2010

V vladi se bodo morali pošteno potruditi, da bodo dokazali upravičenost nižanja odpravnin in krajših odpovednih rokov, je za MMC o predlaganih zakonskih novostih dejal Dušan Semolič.

Slovenija Po 18 letih še brez soglasja glede izbrisanih

26.02.2010

Vsem izbrisanim je bila leta 1992 nedvomno storjena krivica, popravljena pa bo le delu, je za MMC dejal Matevž Krivic. Gregor Virant pa opozarja, da so si status lahko uredili vsi, ki so to želeli.

Slovenija Zares, LDS za MMC: V krizi ni le levica, temveč politika sploh

22.02.2010

"V krizi ni le levica, temveč celotna družba," so trditve Nika Kavčiča za MMC komentirali v Zaresu in LDS-u. Kavčiču je za zdaj sicer v celoti pripravljen pritrditi le Zmago Jelinčič, SNS.

Slovenija "Sklepamo lahko, da se bo revščina pri nas še povečala"

19.02.2010

Le en odstotek vprašanih odkrito prizna, da so revni, kar kaže na to, da revščina pri nas še zmeraj pomeni hudo stigmo, je za MMC povedala Maja Kersnik z Umarja.

Stran 8 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov