Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
V predoru Šentvid so odstranili posledice prometne nesreče. Zaradi varnosti predor občasno zapirajo.

Avtorji Erna Strniša

Okolje Slovenija, dežela avtomobilov?

18.10.2009

Stopnja motorizacije v Sloveniji znaša že 1,9 prebivalca na osebno vozilo, javni prevoz pa uporablja vse manj ljudi. Posledice za okolje grozijo, zato se pripravlja tudi nova dajatev.

Slovenija "Slepota je še zmeraj stigma"

15.10.2009

Ob svetovnem dnevu bele palice je predsednik ZDSSS-ja opozoril predvsem na slabo zaposlenost slepih in slabovidnih ter na potrebo po nacionalnem programu pregledov vida.

Gospodarstvo Koliko vas stanejo bančne storitve?

28.09.2009

Odločitev, katero banko izbrati, ni lahka, saj se cene storitev precej razlikujejo, zato se je MMC lotil njihove primerjave.

Slovenija "Otrok, ki raste s klofutami, bo reagiral z nasiljem"

22.09.2009

Predlog novega družinskega zakonika med drugim prepoveduje vsakršno obliko telesnega kaznovanja otrok. MMC se je o tem pogovarjal z Vlasto Nussdorfer.

Slovenija Zastonj topel obrok nič več za vse dijake?

14.09.2009

Kot kaže, bo brezplačen topel obrok za vse dijake kratke sape, saj bi ministrstvo namesto tega raje uvedlo delne subvencije za vse osnovnošolce in dijake.

Slovenija "Mirni živci tako pomembni kot strokovno znanje"

05.09.2009

Četudi včasih pozabimo na to, si najrazličnejših meddržavnih dogodkov ne moremo zamisliti brez navzočnosti tolmačev. O tovrstnem delu se je MMC pogovarjal s tolmačko Alenko Milovanovič.

Slovenija "Policista v naglici nista mislila nase"

11.08.2009

Na policiji so pojasnili, da policista, ki sta bila ranjena v petkovem streljanju, nista nosila zaščitnih jopičev, ker sta ob prihodu na teren ocenila, da se preveč mudi.

Slovenija Sto in ena pot do orožja

11.08.2009

V zvezi z nedavnim strelskim incidentom, v katerem sta bila ranjena dva policista, zakrivil pa ga je storilec z orožnim listom, smo raziskali, kako lahko je pri nas priti do orožja.

Slovenija Neprebojni jopiči prihajajo konec leta

10.08.2009

Javni poziv za izboljšanje in zamenjavo zastarele opreme, ki so ga na javnost in vlado naslovili policisti, podpira tudi MNZ, ki dodaja, da so letos zanjo namenili milijon evrov.

Slovenija Marinček: Zamude na našem odseku ni

05.08.2009

Zastopnik enega izmed lastnikov zemljišč, čez katero bi šla nova dolenjska avtocesta, je za MMC dejal, da je, kar se tiče njih, mogoč dogovor do 15. avgusta, papirologija pa je stvar Darsa.

Slovenija Dolenjska avtocesta: kdaj jo bomo dočakali?

04.08.2009

Če se Darsu ne bo uspelo dogovoriti z lastnikoma zemljišč do konca avgusta, manjkajoči del dolenjske avtoceste do začetka turistične sezone 2010 ne bo zgrajen, so povedali za MMC.

Slovenija Na bazen? Ohranimo kopališče čisto

01.08.2009

Kadar zmanjka časa za skok na morje, si osvežitev radi poiščemo na bazenu. MMC se je pozanimal o higieni, vedenju in cenah na bazenskih kopališčih.

Stran 10 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov