Zadnjih 20 novic

Šport

Nova huda poškodba Zorana Dragića
Kakšna smola. Zoran Dragić si je na finalu turškega pokala spet strgal križno kolensko vez. In to na isti nogi kot februarja lani.
12

Kultura

Na Monetovih platnih ujete arhitekturne stvaritve: "Zrak, ki objema most, hišo, čoln."
Nobeno vprašanje ni, da je bil Claude Monet velik ljubitelj narave, še posebej vodnih lilij, vendar je rad upodabljal tudi stavbe, vasi in mesta.

Šport

Gajser se želi kmalu vrniti na motor, a čaka ga še en poseg
Motokrosist Tim Gajser, ki je hudo padel na pripravah v Italiji, ob tem pa je utrpel dvojni zlom čeljusti, se je vrnil v Slovenijo. Po opravljeni operaciji ga čaka še dodaten poseg.
1

Novice

Varuhinja človekovih pravic naklonjena noveli, ki zapira vrata necepljenim otrokom v javni vrtec
Varuhinja podpira predlog novele zakona o nalezljivih boleznih, po kateri bi v javno financiranih vrtcih morali zavrniti necepljene otroke, razen če niso cepljeni iz zdravstvenih razlogov.
5

Novice

Peta dražba le uspela: Blagovna znamka Peko v rokah Alpine
Novi lastnik blagovne znamke Peko j družba Alpina. Žirovsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športne obutve, je blagovno znamko kupilo na dražbi v Celju.

Šport

Biatlon: V boj za kolajne mešane štafete
Ob 12.15 se je za biatlonce začela olimpijska tekma v mešani štafeti. Tekmo lahko v neposrednem prenosu spremljate na TV SLO 2 in na MMC-ju.
11

Novice

Srbska premierka "neprijetno presenečena" nad Pahorjevo izjavo o lobiranju za Kosovo
Srbska premierka Ana Brnabić je po izjavi slovenskega predsednika Boruta Pahorja, da si bo Slovenija prizadevala doseči priznanje Kosova tudi pri članicah EU-ja, ki tega še niso storile, dejala, da ...
35

Novice

Polar air mass coming to Slovenia. How cold will it be?
Many who were spoiled by the warm month of January have now been appalled by next week's weather forecast, which predicts temperatures as low -20 degrees Celsius.

Zabava

Stallone: Sem živ in še vedno se borim!
Priljubljeni filmski igralec Sylvester Stallone in njegovi oboževalci so bili že drugič žrtve neslane potegavščine.
10

Novice

Družinski zdravniki: Odločevalci so tudi tokrat uporabili samo administrativne ukrepe
Zdravniki družinske medicine zahtevajo takojšno odpravo spornega dela splošnega dogovora za pogodbeno leto 2018, po katerem bodo morali družinski zdravniki sami kriti stroške domnevno neupravičenih ...
3

Zabava

Foto: Ne le koreografija Severnih Korejk, navijači prisegajo tudi na vikinške čelade, rogove in klobuke
Poslikani obrazi, okrasna očala v obliki olimpijskih krogov, vikinške čelade (ali pa samo rogovi), različne maske, pentlje, kape in cela kurentova oprava - vse to so najbolj vneti navijači prinesli ...

Kultura

Bollywoodski film o menstrualni higieni nesprejemljiv za pakistanski cenzorski odbor
Bollywoodski film, ki se ukvarja s tem o ozavešč anja o menstruaciji, je v Pakistanu ostal pred zaprtimi vrati kinematografov - v nasprotju s sosednjo Indijo, kjer je od pred kratkim na ogled.

Novice

Iranska revolucionarna garda sporočila, da je našla razbitine letala
Iranska revolucionarna garda je sporočila, da ji je po dveh dneh iskanja končno uspelo najti razbitine letala, ki je v nedeljo s 65 ljudmi na krovu strmoglavilo nad goratim območjem Zagros na ...
1

Novice

Jani Dvoršak
Dejstvo je, da je vzel zdravilo, ki ga je treba v okviru protidopinških postopkov prijaviti. Ni mi jasno, kako se je to zgodilo, in tudi jezi me, saj to športnikom stalno ponavljamo.

Zabava

Priljubljena restavracija KFC ostala brez piščanca
Ameriška restavracija s hitro prehrano Kentucky Fried Chicken - KFC se je morala spoprijeti z nenavadnim zapletom. Zapreti so morali več kot 900 restavracij. Zakaj?
16

Novice

Roparji so uslužbencu bencinskega servisa grozili s pištolo
Roparji so iz bencinskega servisa ob Celovški cesti v Ljubljani ukradli več 100 evrov gotovine.
1

Novice

Nemčija: Skrajno desni AfD v anketah prvič prehitel socialdemokrate
Nemška skrajno desna stranka Alternativa za Nemčijo (AfD) je v javnomnenjskih raziskavah prvič prehitela socialdemokrate (SPD).
136

Šport

Nordijska kombinacija: Po skokih v vodstvu Japonec
Japonec Akito Vatabe vodi po skakalnem delu nordijske kombinacije. O medaljah bo odločil 10-kilometrski tek, ki se bo začel ob 13.45.
1

Novice

Slovenija v vrhu držav z najmanjšo stopnjo umrljivosti novorojenčkov
Pred dopolnjenim prvim mesecem življenja vsako leto umre 2,6 milijona dojenčkov.
11

Novice

Državni zbor o novostih v KPK-ju in energetskem zakonu
Državni zbor na zadnji dan februarske redne seje razpravlja o noveli protikorupcijskega zakona in o spremembah energetskega zakona. Obeta se podpora novele zakona o javnem naročanju.
3
Izjava dneva
link
Jani Dvoršak
20. februar 2018 ob 10:52 Dejstvo je, da je vzel zdravilo, ki ga je treba v okviru protidopinških postopkov prijaviti. Ni mi jasno, kako se je to zgodilo, in tudi jezi me, saj to športnikom stalno ponavljamo.
Več novic ...
Kazalo