Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Aktualno

Mladi o volitvah in Evropski uniji

Zadnje dejanje Grem volit: Kako so se kandidati pogovarjali z mladimi

Kandidati za evropske poslance so na sklepnem dejanju MMC-jevega projekta Grem volit! v pogovoru z mladimi predvsem … govorili.

6

V zakulisju soočenja mladih s kandidati za evropske poslance

Mladi iz projekta Grem volit! evropske poslance so po mesecih priprav stopili pred kandidate in jih postavili pred dejstva. Naše kamere so jih spremljale tako pred studiem 1 Televizije Slovenija kot v njem.

3

Pogovor mladih s kandidati za evropske poslance

Trditve, da mladih politika in politični procesi ne zanimajo, so v pogovoru s kandidati za nov sklic Evropskega parlamenta zavrnili mladi iz projekta Grem volit! evropske poslance.

26
Več

Več novic

Evropske volitve Glasovnice po pošti niso spremenile izida volitev

Glasovnicam, oddanim na nedeljskih evropskih volitvah, so se prištele še tiste prispele po pošti. Volilnega izida te glasovnice niso spremenile, na končni rezultat bo treba počakati do prihodnjega tedna, ko bodo prešteti še glasovi iz tujine.

6

Slovenija V Sloveniji ne manjka okoljske ozaveščenosti, manjka močna zelena stranka

Nedeljske volitve so na evropski ravni prinesle vzpon zelene politike, Slovenija temu ni sledila. Kot opaža Dušan Plut, je okoljska ozaveščenost Slovencev na visoki ravni, manjka pa celovit politični program, ki bi prepričal večji delež volivcev.

91

Slovenija Po volitvah pred koalicijo novo vprašanje: koga izbrati za komisarja?

Po evropskih volitvah in razdelitvi osmih sedežev se v koaliciji začenjajo pogovori o domačem kandidatu ali kandidatki za evropskega komisarja, kar bi lahko povzročilo trenja v koaliciji.

96

Evropske volitve V SD-ju se čutijo zmagovalce, ponujajo sodelovanje

Izide evropskih volitev, na katerih je SD dobil dva mandata, so v stranki na kolegiju v Cankarjevem domu ocenili kot zgodovinsko dober izid. Tistim, ki so ostali pred vrati bruseljskega parlamenta, a imajo podobna stališča, ponujajo sodelovanje.

42
Več

Tu EU – I know eU

How can the EU tackle future development challenges? Could initiatives like Erasmus+ be the key and what do young people who participated in such projects think of it?

IM FOKUS, I KNOW EU, RETRANS PROJEKT

V okviru našega evropskega projekta I know EU smo v goste povabili evropska poslanca dr. Milana Brgleza in Matjaža Nemca, oba člana stranke evropskih socialistov v Evropskem parlamentu. V letu evropskih volitev tako v RSI EXCLUSIVE izpostavljamo vlogo Slovenije v Evropski uniji, njeno vlogo pri izzivih, s katerimi se Evropa trenutno sooča in enotnost oziroma neenotnost med članicami evropske Unije. Podrobneje Ivo Kores v oddaji RSI Exclusive v nedeljo 29. januarja med 11. in 12. uro.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov