Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

V medijih - Arhiv

»Dejstva so sveta, komentar je svoboden«

V medijih »Dejstva so sveta, komentar je svoboden«

01.04.2021

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski je v studiu Vala 202 sedla pred Vroči mikrofon in odgovarjala na vprašanja voditeljice Tatjane Pirc.

V oddaji Svetovalni servis

V medijih V oddaji Svetovalni servis

26.03.2021

Varuhinja Ilinka Todorovski je 25. marca gostovala v oddaji Svetovalni servis, ki jo je na Prvem programu Radia Slovenija vodil Bojan Leskovec.

MMC-jev klepet z varuhinjo

V medijih MMC-jev klepet z varuhinjo

17.03.2021

Varuhinja Ilinka Todorovski je 16. marca v MMC-jevi klepetalnici odgovarjala na vprašanja spletnih uporabnikov.

Pogovor z varuhinjo v oddaji Dobro jutro

V medijih Pogovor z varuhinjo v oddaji Dobro jutro

16.03.2021

Varuhinja Ilinka Todorovski se je v oddaji Dobro jutro 16. marca s Špelo Močnik pogovarjala o letnem poročilu ter odzivih, ki jih je na svoj naslov prejela februarja.

Varuhinja na TV SLO3: nauki leta 2020

V medijih Varuhinja na TV SLO3: nauki leta 2020

15.03.2021

V pogovorni oddaji Na tretjem je Boštjan Fabjan 12. marca Ilinko Todorovski spraševal o ključnih izzivih leta, v katerem sta razpoloženje občinstva narekovala epidemija in burno politično dogajanja. Kakšna je uporabna vrednost letnega poročila varuhinje?

Leto 2020 je pred sprejemnike in zaslone pripeljalo novo občinstvo

V medijih Leto 2020 je pred sprejemnike in zaslone pripeljalo novo občinstvo

15.03.2021

Več o prejetih odzivih v letu 2020 je varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski povedala v pogovoru z Markom Goljo v oddaji Kulturna panorama na Programu Ars.

O najpogostejših dilemah občinstva v lanskem letu

V medijih O najpogostejših dilemah občinstva v lanskem letu

10.03.2021

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski je bila 10. marca gostja oddaje Radijska tribuna. O letu 2020, kot se je odražalo v odzivih občinstva, se je pogovarjala z voditeljico Vesno Martinec.

Leto v znamenju epidemije in politike

V medijih Leto v znamenju epidemije in politike

06.03.2021

Kaj je v varuhinjinem delu zaznamovalo leto 2020, ko je zaradi koronakrize svet vrglo iz tečajev? O eksploziji odzivov, njihovi vsebini in poudarkih iz letnega poročila se je z varuhinjo Ilinko Todorovski pogovarjala novinarka Andreja Čokl.

O letnem poročilu v Odmevih

V medijih O letnem poročilu v Odmevih

03.03.2021

Varuhinja Ilinka Todorovski je 2. marca v oddaji Odmevi predstavila letno poročilo za leto 2020, ki ga je tega dne objavila na svoji spletni strani. Z njo se je pogovarjal voditelj oddaje Igor E. Bergant.

V medijih "Kakovost ima svojo ceno"

08.10.2020

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski se je o svojem delu in odzivih občinstva na vsebine RTV Slovenija v oddaji Dopoldan in pol na Radiu Koper pogovarjala z Natašo Benčič.

Svetovalni servis: javni medij v času epidemije

V medijih Svetovalni servis: javni medij v času epidemije

29.09.2020

Varuhinja Ilinka Todorovski je 29. septembra gostovala v oddaji Svetovalni servis, ki jo je na Prvem programu Radia Slovenija vodil Bojan Leskovec.

V medijih "Varuhinja vrednot javnega medija"

22.09.2020

Ilinka Todorovski se je v oddaji Dobro jutro 22. septembra z Ano Tavčar pogovarjala o odzivih, ki jih je na naslov varuha pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija prejela v mesecu avgustu.

Varuh v iskanju univerzalnih odgovorov

V medijih Varuh v iskanju univerzalnih odgovorov

15.07.2020

Objave novinarjev na družbenih omrežjih, moderiranje komentarjev, varuhova objektivnost, obseg oglasov, predlog zakonskih sprememb - to je le nekaj vprašanj spletnih uporabnikov, na katere je v klepetalnici MMC odgovorila varuhinja Ilinka Todorovski.

Varuhinja v Svetovalnem servisu

V medijih Varuhinja v Svetovalnem servisu

01.07.2020

Varuhinja je že drugič letos gostovala v oddaji Svetovalni servis Prvega programa Radia Slovenija, v kateri je odgovarjala na vprašanja poslušalcev. Oddajo je vodil Bojan Leskovec.

Novinarska objektivnost je mit

V medijih Novinarska objektivnost je mit

17.06.2020

Varuhinja je bila gostja oddaje Junijski pogovori 16. junija. Predstavila je odzive, prejete to pomlad, in spregovorila o pričakovanjih občinstva glede delovanja in poročanja RTV Slovenija.

Pogovor z varuhinjo o vrednotah javnega medija

V medijih Pogovor z varuhinjo o vrednotah javnega medija

08.06.2020

V pogovorni oddaji Na tretjem, ki je bila na parlamentarnem kanalu TV Slovenija na sporedu 5. junija, je varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev spregovorila o aktualnih odzivih, nalogah javnega medija ter vlogi varuha v prihodnosti.

V družbi programov RTV Slovenija

V medijih V družbi programov RTV Slovenija

19.05.2020

O pomembni vlogi RTV Slovenija, ki je v času epidemije beležila izjemno gledanost, poslušanost in branost svojih vsebin, se je varuhinja Ilinka Todorovski v oddaji Dobro jutro pogovarjala z Ano Tavčar.

Izzivi TV-novinarstva med epidemijo

V medijih Izzivi TV-novinarstva med epidemijo

28.04.2020

Od začetka razglasitve epidemije se je povprečna gledanost dnevnoinformativnih oddaj TV Slovenija bistveno povečala. Rekordno je bilo tudi število odzivov gledalcev, ki jih je prejela varuhinja.

Medij v službi javnosti

V medijih Medij v službi javnosti

26.03.2020

Kako so programske prilagoditve sprejeli bralci, gledalci in poslušalci RTV Slovenija? Na vprašanja o tem je varuhinja Ilinka Todorovski odgovarjala v oddaji Dobro jutro.

Sestavine kakovostnega novinarstva

V medijih Sestavine kakovostnega novinarstva

19.03.2020

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija Ilinka Todorovski je letno poročilo predstavila tudi gledalcem TV-programa v italijanščini.

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov