Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

V medijih - Arhiv

Leto v znamenju epidemije in politike

V medijih Leto v znamenju epidemije in politike

Kaj je v varuhinjinem delu zaznamovalo leto 2020, ko je zaradi koronakrize svet vrglo iz tečajev? O eksploziji odzivov, njihovi vsebini in poudarkih iz letnega poročila se je z varuhinjo Ilinko Todorovski pogovarjala novinarka Andreja Čokl.

O letnem poročilu v Odmevih

V medijih O letnem poročilu v Odmevih

Varuhinja Ilinka Todorovski je 2. marca v oddaji Odmevi predstavila letno poročilo za leto 2020, ki ga je tega dne objavila na svoji spletni strani. Z njo se je pogovarjal voditelj oddaje Igor E. Bergant.

V medijih "Kakovost ima svojo ceno"

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski se je o svojem delu in odzivih občinstva na vsebine RTV Slovenija v oddaji Dopoldan in pol na Radiu Koper pogovarjala z Natašo Benčič.

Svetovalni servis: javni medij v času epidemije

V medijih Svetovalni servis: javni medij v času epidemije

Varuhinja Ilinka Todorovski je 29. septembra gostovala v oddaji Svetovalni servis, ki jo je na Prvem programu Radia Slovenija vodil Bojan Leskovec.

V medijih "Varuhinja vrednot javnega medija"

Ilinka Todorovski se je v oddaji Dobro jutro 22. septembra z Ano Tavčar pogovarjala o odzivih, ki jih je na naslov varuha pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija prejela v mesecu avgustu.

Varuh v iskanju univerzalnih odgovorov

V medijih Varuh v iskanju univerzalnih odgovorov

Objave novinarjev na družbenih omrežjih, moderiranje komentarjev, varuhova objektivnost, obseg oglasov, predlog zakonskih sprememb - to je le nekaj vprašanj spletnih uporabnikov, na katere je v klepetalnici MMC odgovorila varuhinja Ilinka Todorovski.

Varuhinja v Svetovalnem servisu

V medijih Varuhinja v Svetovalnem servisu

Varuhinja je že drugič letos gostovala v oddaji Svetovalni servis Prvega programa Radia Slovenija, v kateri je odgovarjala na vprašanja poslušalcev. Oddajo je vodil Bojan Leskovec.

Novinarska objektivnost je mit

V medijih Novinarska objektivnost je mit

Varuhinja je bila gostja oddaje Junijski pogovori 16. junija. Predstavila je odzive, prejete to pomlad, in spregovorila o pričakovanjih občinstva glede delovanja in poročanja RTV Slovenija.

Pogovor z varuhinjo o vrednotah javnega medija

V medijih Pogovor z varuhinjo o vrednotah javnega medija

V pogovorni oddaji Na tretjem, ki je bila na parlamentarnem kanalu TV Slovenija na sporedu 5. junija, je varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev spregovorila o aktualnih odzivih, nalogah javnega medija ter vlogi varuha v prihodnosti.

V družbi programov RTV Slovenija

V medijih V družbi programov RTV Slovenija

O pomembni vlogi RTV Slovenija, ki je v času epidemije beležila izjemno gledanost, poslušanost in branost svojih vsebin, se je varuhinja Ilinka Todorovski v oddaji Dobro jutro pogovarjala z Ano Tavčar.

Izzivi TV-novinarstva med epidemijo

V medijih Izzivi TV-novinarstva med epidemijo

Od začetka razglasitve epidemije se je povprečna gledanost dnevnoinformativnih oddaj TV Slovenija bistveno povečala. Rekordno je bilo tudi število odzivov gledalcev, ki jih je prejela varuhinja.

Medij v službi javnosti

V medijih Medij v službi javnosti

Kako so programske prilagoditve sprejeli bralci, gledalci in poslušalci RTV Slovenija? Na vprašanja o tem je varuhinja Ilinka Todorovski odgovarjala v oddaji Dobro jutro.

Sestavine kakovostnega novinarstva

V medijih Sestavine kakovostnega novinarstva

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija Ilinka Todorovski je letno poročilo predstavila tudi gledalcem TV-programa v italijanščini.

Most med javnostjo in RTV

V medijih Most med javnostjo in RTV

Varuhinjino letno poročilo je obsežen dokument z vrsto zanimivih in koristnih statističnih podatkov, povzetkov in priporočil, je v uvodu v pogovor z Ilinko Todorovski dejal voditelj Drago Balažič.

Zaupanje v medij ni samoumevno

V medijih Zaupanje v medij ni samoumevno

Zakaj je odzivov vse več, je eno od vprašanj, na katere je v kratkem gostovanju v oddaji Odmevi odgovorila varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski.

Varuhinja v oddajah Izluščeno in Tele M

V medijih Varuhinja v oddajah Izluščeno in Tele M

Kateri so ključni izzivi, ki jih pred RTV Slovenija postavljajo gledalci in poslušalci? Kako deluje varuh, kakšna je vloga tega samoregulativnega organa javnega medijskega servisa?

Gostovanje v Svetovalnem servisu

V medijih Gostovanje v Svetovalnem servisu

Ali je kaj pritožb v zvezi z radijsko svetovalno oddajo in kako se pravilno poda odziv na vsebine in storitve RTV Slovenija, sta bili uvodni vprašanji voditelja Bojana Leskovca, s katerima je napovedal gostovanje varuhinje Ilinke Todorovski.

O izzivih vodenja oddaj v živo

V medijih O izzivih vodenja oddaj v živo

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski je v oddaji Dobro jutro podrobneje pojasnila pravila, ki veljajo v javnem mediju pri spremljanju javnozdravstvenih tematik in povzela odzive in ukrepe glede razumljivosti nadaljevanke Jezero.

Zakaj je potrebno občinstvu prisluhniti?

V medijih Zakaj je potrebno občinstvu prisluhniti?

Iz pritožb, odgovorov, pojasnil in nasploh izmenjave mnenj se lahko vsak česa nauči.

Ima občinstvo vedno prav?

V medijih Ima občinstvo vedno prav?

Varuhinja Ilinka Todorovski se je na TV SLO 3 pogovarjala z voditeljico Vido Petrovčič. Poglobljeno sta govorili o aktualnih in tudi pogostih etičnih dilemah.

Stran 1 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov