Najbolj brane novice zadnjih dveh dni

Šport

Video: Gisinova dobila kombinacijo, Ferkovi se slalom ni posrečil
Švicarka Michelle Gisin je dobila olimpijsko alpsko kombinacijo. Druga je bila Američanka Mikaela Shiffrin, tretja rojakinja Gisinove Wendy Holdener.
146

Šport

Čudež na ledu: Nemci izločili Kanadčane
Vsi so pričakovali klasični hokejski finale med Rusijo in Kanado, a je bil to račun brez Nemčije.
188

Šport

Mateja Svet: Želijo si, naj pojasnim, a to težko dam. Ker tega ni več.
Zakaj si nehala, Mateja? Ali obstaja en jasen stavek?
117

Šport

Video: Myhrer naslednik Stenmarka - Hirscher in Kristoffersen odstopila
Andre Myhrer je malce presenetljivo osvojil zlato medaljo na olimpijskem slalomu.
69

Šport

Razočarana bo, ko bo dojela, kakšno priložnost je zamudila
"Medalja je bila dosegljiva, lahko odstopiš, lahko pa si nekje med petim in desetim mestom, kar pa ni to to, saj na olimpijskih igrah štejejo le medalje," je po kombinacijski tekmi povedala Maruša ...
166

Novice

Največ snega je zapadlo na jugovzhodu Slovenije, ponoči nova pošiljka
Sneženje se bo ponoči povsod okrepilo in zajelo vso Slovenijo. Dopoldne je največ snega, 12 cm, zapadlo v okolici Brežic.
44

Novice

Vremenoslovci: Pričakujemo mraz, kot ga to zimo še ni bilo
Sneženje je že drugi dan povzročalo težave po večjem delu države, zgodilo se je več nesreč, promet pa je bil na številnih odsekih oviran, zaradi česar so nastajali zastoji.
88

Zabava

Poljub smrti za dizelska vozila
Nemško sodišče je odložilo odločitev o tem, ali bodo večja nemška mesta lahko prepovedala promet z dizelskimi avtomobili, ki močno onesnažujejo ozračje.
102

Novice

Premier omenja "namerno ponižanje SV", na vrhu Ostermana zamenjal Geder
Vlada je razrešila dozdajšnjega načelnika generalštaba Slovenske vojske Andreja Ostermana in na njegovo mesto imenovala Alana Gederja.
239

Šport

Fak z odpovedjo štafetne preizkušnje razočaral Bauerja
Slovenska biatlonska štafeta je po sicer zelo solidnem 10. mestu izrazila razočaranje, ker Jakov Fak ni želel nastopiti. Sodelovanje je odpovedal tri ure pred tekmo.
203

Šport

Švedi strli Norvežane; slovenska štafeta (brez Faka) deseta
Švedski biatlonci so v štafeti 4 x 7,5 kilometrov osvojili olimpijsko zlato. Srebro so osvojili Norvežani, bron Nemci. Slovenci so brez utrujenega Jakova Faka osvojili deseto mesto.
237

Zabava

Peter Prevc bo postal očka
Štorklja bo letos obdarila še enega slovenskega športnika. Skakalni šampion Peter Prevc in njegova izbranka Mina Lavtižar namreč pričakujeta prvega otroka.
63

Šport

Napaka na olimpijskem slalomu dobra šola za Hadalina
Po dveh solidnih nastopih v kombinaciji in veleslalomu si je od olimpijskega slaloma Štefan Hadalin obetal dober nastop, a je na prvi progi napravil napako in odstopil.
53

Šport

Massi: Treba je biti realen. Ne moremo zahtevati, da se bo Tina Maze rodila vsako leto.
"Slovenija ima dva milijona prebivalcev. Ne moremo zahtevati, da se bo Tina Maze rodila vsako leto," je ob nastopih slovenskih smučarjev na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu dejal Andrea Massi, ...
64

Novice

Oboroženi policist na srednji šoli na Floridi med pokolom ni ukrepal
54-letni oboroženi policist s srednje šole v Parklandu, ki prejšnji teden ni ukrepal proti Nikolasu Cruzu, najstniku, ki je priznal, da je ubil 17 ljudi, je v preiskavi. Policist je že dal odpoved.
235

Novice

Orožarski lobi podpira Trumpov predlog o oboroževanju učiteljev
Preživeli dijaki po strelskem napadu na floridsko šolo so na srečanju z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom pozvali k strožjemu nadzoru nad prodajo orožja, predsednik pa za reševanje težave ...
259

Novice

Podgorica: Potrjena identiteta napadalca na veleposlaništvo ZDA
Napad na ameriško veleposlaništvo v Podgorici je izvedel 42-letni črnogorski državljan, ki je, potem ko je na dvorišče veleposlaništva vrgel ročno granato, naredil samomor, je sporočila črnogorska ...
61

Zabava

Zakonca Knavs imata dovoljenje za stalno bivanje v ZDA
V sklopu zaostrovanja odnosa do priseljencev v ZDA se je v zadnjem času pojavilo kar nekaj vprašanj o statusu Viktorja in Amalije Knavs v ZDA.
35

Šport

Oblak, Kampl in Mevlja naprej, spodletelo le Iličiću
Slovenski nogometni reprezentanti Jan Oblak, Kevin Kampl in Miha Mevlja se z Atleticom, Leipzigom in Zenitom veselijo uvrstitve v osmino finala Evropske lige, medtem ko Josipu Iličiću z Atalanto to ...
21

Novice

Alan Geder: veteran vojne za Slovenijo, ki je javno opozarjal na pomanjkanje v Slovenski vojski
Novi načelnik generalštaba Slovenske vojske je postal Pomurec, ki je svojo pestro vojaško kariero začel leta 1988 in je tudi veteran vojne za Slovenijo. Je prejemnik številnih odlikovanj.
82
Izjava dneva
link
Stanislav Pejovnik
23. februar 2018 ob 14:13
Več novic ...
Kazalo