EP v košarki 2017 - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
EP v košarki 2017 - Arhiv
Slovenija na EuroBasket odšla z zanesljivo zmago Slovenska košarkarska reprezentanca je pred odhodom na evropsko prvenstvo v Stožicah suvereno premagala Hrvaško z 88:72.
Obradović: Slovenija je igrala izvrstno in zasluženo osvojila zlato Veliki Željko Obradović pravi, da se je na EuroBasketu igrala odlična košarka. Ob tem je Sloveniji čestital za naslov, dotaknil pa se je tudi spora med Evroligo in Fibo, do katere je zelo kritičen.
Goran Dragić Vsi igralci so prišli na klop in prva reakcija je bila, da so sklonili glave in gledali v tla ...
Zakaj je Goranu Dragiću uspelo? Goran Dragić je na začetku igranja v Ligi NBA le redko začenjal tekme v prvi postavi, redko je premagal mejo desetih točk in le malokdo je verjel, da bo postal eden najopaznejših igralcev lige.
Đorđević leta 1995 blestel v finalu, tokrat ga je nemo opazoval Predstava Gorana Dragića v finalu EuroBasketa bo šla brez dvoma v zgodovino kot ena najboljših, v boju za zlato so bili strelsko uspešnejši le trije košarkarji.
Gogi v solzah: Tudi če bom osvojil NBA-prstan, ne bo šlo čez to kolajno Goran Dragić se ni šalil, ko je napovedal, da se bo iz Carigrada vrnil z zlatom. Bil je selektorjeva desna roka, prvi med 12 zlatimi košarkarji, kapetan in najboljši posameznik tega EP-ja.
Zlato upanje za vzpon in rešitev slovenske košarke Slovenija je evropski prvak. Smo že dojeli? Slovenija je evropski prvak.
Bo Dragić končal reprezentančno pot? "Po mojem, da." "To, kar sem si želel, sem dosegel, zlato kolajno, in mislim, da je prav, da na tej stopnički nekako končam," je na novinarski konferenci v Ljubljani dejal Goran Dragić.
"Na koncu je cela Slovenija verjela in skupaj smo osvojili to zlato medaljo" "Bilo je noro," je strnila 19-dnevno pravljico, ki jo je spisala slovenska košarkarska reprezentanca, babica enega izmed osrednjih junakov evropskega prvenstva v Carigradu Luke Dončića.
Po carigrajskem zlatu: solze, preznojene majice, predvsem pa ponos "Košarkarji so dali navdih vsej državi, ki je morda bolj kot uspeha lačna pristnih odnosov ," zlato pravljico podoživlja Marko Milić, ki je bil med finalom tako nervozen, da je moral zamenjati ...
Reportaža iz Carigrada: Skok na letalo, do Turčije po zlato in domov Pogosto pravimo, da dan nima dovolj ur, da bi postorili vse, kar želimo. Toda ta nedelja je Slovencem pokazala, koliko vsega - dogajanja in čustev - se lahko stlači v borih 24 ur.
20 tisoč navdušencev na zlati zabavi Dragiću vpilo: Moj kapetan! Zlati košarkarji so na sprejemu v Ljubljani znova navdušili izjemno množico navijačev, Goran Dragić pa je Luko Dončića določil za nosilca naslednjih uspehov.
Luka Dončić zlato medaljo posveča celi Sloveniji Kljub številnim težavam v zadnjih letih se kar naenkrat košarkarska prihodnost Slovenije zdi svetla. Reprezentanca je evropski prvak (!), ključen mož pa 18-letni Luka Dončić.
Dončić v družbi Sabonisa, Petrovića, Ćosića ... Eden od največjih junakov evropskega prvenstva v košarki je bil Luka Dončić, ki je postal drugi najmlajši igralec, ki je bil izbran v idealno peterko na turnirjih stare celine.
V Srbiji žalost in ogorčenje nad sojenjem Solze veselja na eni in razočaranja na drugi strani. Srbi so bili po tretji zaporedni srebrni medalji na velikih tekmovanjih neutolažljivi.
MMCživo: Vrnitev zlatih fantov v sliki in besedi Slovenski košarkarji so se po veličastnem naslovu evropskega prvaka vrnili v domovino. Spremljali smo vsak njihov korak. Zgodovinski dan smo na MMC-ju pospremili v obliki MMCživo
Prepelič: Če je Slovenija kaj, je košarkarska država Goran Dragić, Anthony Randolph, Matic Rebec, Aleksej Nikolić, Klemen Prepelič, Edo Murić, Jaka Blažič, Gašper Vidmar, Saša Zagorac, Žiga Dimec, Vlatko Čančar in Luka Dončić – to je 12 slovenskih ...
Dragić: Slovenija, domov prihajamo kot evropski prvaki "Ena trofeja, večna slava!" je geslo EuroBasketa 2017.
Dončić: Kot kaže, me soigralci sploh niso več potrebovali "V zadnjih petih minutah nisem mogel več teči, a se je videlo, da naše ekipe ne sestavljata samo igralec ali dva. Najpomembneje je, da smo osvojili zlato. To je nekaj, česar se ne pozabi," so bile ...
Foto: "Z našimi košarkarji je dihala čisto cela Slovenija!" 6.000 navijačev je za košarkarje stiskalo pesti v Carigradu, pestro navijaško dogajanje pa je bilo tudi po celotni Ljubljani - največji prenos je bil na Kongresnem trgu, evforiji pa so se pridružili ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!