Hrana in pijača
()
Juho postrežemo hladno. Foto: flickr

Dodaj v

Hladna pesina juha z jogurtom

Peso narežemo na kocke
13. januar 2018 ob 11:29
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: 50 dag mlade rdeče pese, 1 šalotka, 1 strok česna, 5 dl navadnega jogurta, 1 žlica kisle smetane, mleta kumina, nekaj vejic kopra, sol, poper.

Peso operemo in skuhamo. Ohlajeno peso olupimo in narežemo na kocke. Šalotko in česen olupimo.

V mešalniku zmeljemo polovico narezane pese, jogurt, šalotko in česen. Začinimo s kumino, koprom, soljo in poprom.

Vmešamo preostalo peso in kislo smetano ter vsaj za dve uri postavimo v hladilnik.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam juh
link
Česnova juha s peteršiljem
1. oktober 2018 ob 09:22 Sestavine: 1 liter čiste goveje juhe, 4 rezine kruha, 8 strokov česna, 4 jajca, 0,5 dl olivnega olja, 1 žlica mlete sladke paprike, peteršilj, sol, poper.
Več novic ...
Kazalo