Hrana in pijača
(4)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.5 od 2 glasov Ocenite to novico!
Dan prej file lososa pripravimo in ga mariniramo 24 ur. Foto: Dobro jutro

Dodaj v

Mariniran file lososa na avokadovi solati

Lahko spomladansko kosilo
20. april 2017 ob 12:32
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: 200 g lososa, 1 limona, 1 pomaranča, ščepec suhega kopra, sol, poper, 0,5 dl repičnega olja, 1 avokado, 2 dag sladkorja.

File lososa očistimo, posolimo in popopramo. Posujemo ga s suhim koprom ter z žlico sladkorja in ga pustimo stati približno 24 ur, da se dejansko marinira.

Več receptov na dobrojutro.rtvslo.si

Avokado olupimo, ga narežemo na rezine, začinimo in ga pokapamo z limoninim in pomarančnim sokom.

File lososa na tanko narežemo in ga postavimo na marinirano avokadovo solato. Pokapamo ga z repičnim oljem.

A. K., Recept Matjaža Cotiča (Dobro jutro)
Prijavi napako
Komentarji
visoki
# 20.04.2017 ob 13:35
bio losos ali umeten
tulumba
# 20.04.2017 ob 13:27
Riba s sladkorjem....
Uau!
elektrupunk
# 20.04.2017 ob 12:51
zeh... :/
zamudnik
# 20.04.2017 ob 13:38
Pol pa en pirček pa jegerčka čez, pa bo.
Kuharski recepti - Seznam rib ...
link
Preprosti ocvrti lignji
18. november 2017 ob 10:58 Sestavine: 80 dag očiščenih lignjev, moka, olje za cvrtje, sol, limona. Lignje narežemo na en centimeter široke kolobarje, lovke pustimo cele in jih osušimo na krpi.
Več novic ...
Kazalo