Hrana in pijača
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.8 od 11 glasov Ocenite to novico!
Opečeni kruhki po toskansko
Prerezani ciabatti obložimo z gobami, s suhimi paradižniki in z mocarelo.

Dodaj v

Opečeni kruhki po toskansko

Zamisel za prigrizek
9. september 2018 ob 08:54
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: 2 večji čabati, 2 stroka česna, 40 dag ostrigarjev, olivno olje, 5 dag v olju vloženih paradižnikov, 4 žlice paste iz črnih oliv, 15 dag mocarele, peteršilj, sol, poper.

Gobe očistimo in narežemo na večje koščke. Popražimo jih na olju ter začinimo s soljo, poprom in z nasekljanim česnom. Suhe paradižnike odcedimo.

Obe čabati prerežemo na pol in vsako polovico namažemo z olivno pasto. Obložimo jih z ostrigarji in s suhimi paradižniki ter z mocarelo. Postavimo v pečico, ki smo jo ogreli na 200 stopinj Celzija, in pečemo dobrih pet minut. Potresemo s peteršiljem in postrežemo.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam gobj ...
link
Gobe s trdo kuhanimi jajci
2
15. september 2018 ob 09:23 Sestavine: 500 g različnih gob, 4 trdo kuhana jajca, pol čebule, 200 g naribanega sira, 2 dl kisle smetane, maslo, sol, rumenjak. Gobe očistimo in narežemo na majhne koščke.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Zelenjava z maslom in mandlji
25. september 2018 ob 10:09 Sestavine: mala cvetača, zelena koleraba, 30 dag zamrznjenega graha, 30 dag korenja, pol šopka peteršilja, 7 dag masla, 3 dag mandljevih lističev, sol. Cvetačo razdelimo na cvetove.
Več novic ...
Kazalo