Sestavine: 3 male pločevinke tunine, limona, 2 mladi čebulici, pol šopka peteršilja, pol šopka drobnjaka, 15 dag zeliščnega sirnega namaza, 2 žlici kaper, sol, poper.
Limono operemo in ožamemo. Tunino dobro odcedimo, pretlačimo z vilicami in zmešamo z limoninim sokom. Čebulici očistimo in narežemo na tanka kolesca.
Peteršilj in drobnjak oplaknemo, osušimo in skupaj s kaprami drobno nasekljamo. Tunino, čebulico, peteršilj, drobnjak, sirni namaz in kapre zmešamo. Po okusu začinimo s soljo in poprom. Po želji v namaz dodamo še pretlačeno trdo kuhano jajce. Postrežemo z opečenimi kruhki, kuhanim krompirjem ...
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila. Komentiranje in objava vsebin - POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.