Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.5 od 11 glasov Ocenite to novico!
Tunin namaz
Tunin namaz postrežemo s svežim črnim kruhom.

Dodaj v

Tunin namaz z zelišči in čebulico

Začinjeno z drobnjakom in kaprami
20. september 2017 ob 09:38
Ljubljana - MMC RTV SLO

Sestavine: 3 male pločevinke tunine, limona, 2 mladi čebulici, pol šopka peteršilja, pol šopka drobnjaka, 15 dag zeliščnega sirnega namaza, 2 žlici kaper, sol, poper.

Limono operemo in ožamemo. Tunino dobro odcedimo, pretlačimo z vilicami in zmešamo z limoninim sokom. Čebulici očistimo in narežemo na tanka kolesca.

Peteršilj in drobnjak oplaknemo, osušimo in skupaj s kaprami drobno nasekljamo. Tunino, čebulico, peteršilj, drobnjak, sirni namaz in kapre zmešamo. Po okusu začinimo s soljo in poprom. Po želji v namaz dodamo še pretlačeno trdo kuhano jajce. Postrežemo z opečenimi kruhki, kuhanim krompirjem ...

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam nama ...
link
Sončni džem z melono
25. september 2017 ob 10:57 Sestavine: 3 srednje velike očiščene in na kocke narezane melone, 0,5 kg očiščene in na kocke narezane muškatne buče, 3 velike naribane korenčke, 2 pomaranči (lahko 1 pomaranča in ena grenivka), ...
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Narastek z mešanimi gobami
22. januar 2018 ob 08:54 Sestavine: 30 dag gob, 4 jajca, mlada čebula, malo narezanega peteršilja, 10 dag masla, 3 žlice moke, 3 dl mleka. Gobe očistimo in narežemo na tanke rezine.
Več novic ...
Kazalo