Cameron Diaz. Foto: Reuters
Cameron Diaz. Foto: Reuters

Igralka je na Instagramu zapisala: "(Jamie Foxx) samo ti bi me lahko vrnil v akcijo. Komaj čakam, super bo!" Netflix sicer še ni določil datuma premiere, a je Foxx na Twitterju zapisal, da naj bi se produkcija začela še v tem letu. Prav tako je pozdravil igralkino vrnitev in objavil posnetek, v katerem klepetata o njeni vrnitvi. "Sem navdušena, toda ne vem, kako izvesti to, veš?" izjavi Diaz na posnetku.

Kako se vrniti iz upokojitve
Foxx nato v klic vključi še igralca ameriškega nogometa Toma Bradyja, ki se je upokojil na začetku tega leta, a se je iz upokojitve vrnil le nekaj tednov pozneje. "Pogovarjal sem se z Jamiejem in je dejal, da potrebuješ nekaj nasvetov, kako se vrniti iz upokojitve. Relativno uspešen sem pri vrnitvi iz upokojitve," se je pošalil Brady.

Čeprav 49-letna igralka v zadnjih letih ni bila tako dejavna v filmski industriji, je bila precej zaposlena z lansiranjem znamke ekoloških vin. Še lani pa je izjavila, da si kot mati ne more več predstavljati, da bi bila na filmskem snemanju po 16 ur na dan. "Ali bom še kdaj posnela kakšen film? Ne nameravam, a vendarle bom? Ne vem. Pojma nimam. Mogoče. Nikoli ne reci nikoli," je po pisanju CNN-a dejala takrat.

Začetek igralske kariere ob Jimu Carreyju
Cameron Diaz je kariero začela kot manekenka, širša javnost jo je spoznala leta 1994 v filmu Maska (The Mask), v katerem je zaigrala ob Jimu Carreyju. Kmalu se je uveljavila kot ena najbolj priljubljenih hollywoodskih igralk, med drugim je zaigrala v komedijah, kot sta Nori na Mary (There's Something About Mary) in Čarlijevi angelčki (Charlie's Angels).

Igralka se je leta 2015 poročila s sedem let mlajšim Benjijem Maddenom, pevcem skupine Good Charlotte, leta 2020 je na svet prišel njuna hči Raddix.