Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Popkultura

Revija Vogue lastnikoma gostišča v vasici Vogue grozila s tožbo

Izdajatelj modne biblije Vogue, Conde Nast, je s sodno zahtevo po spremembi imena nekega britanskega gostišča močno razburil njegovega lastnika. Gostišče je namreč poimenovano po kraju, v katerem stoji že okoli 200 let: Vogue.

2
Več

Film in TV

Netflix preklical animirano serijo pod taktirko Meghan Markle

Netflix je sporočil, da animirana pustolovska serija Pearl, ki jo je producirala žena britanskega princa Meghan, ne bo ugledala luči sveta.

3

Netflix prvič po desetletju s četrtletnim padcem števila naročnikov

Ameriški ponudnik pretočnih vsebin Netflix je v prvem četrtletju naštel 200.000 manj naročnikov kot v enakem lanskem obdobju. Gre za prvi padec naročnikov po desetletju.

14

Billie Eilish bo moči združila s Simpsonovimi

Vsestranska popzvezdnica Billie Eilish se bo skupaj z bratom Finneasom O'Connllom pojavila v posebni kratki epizodi Simpsonovih.

5

Hiša zmaja, predzgodba Igre prestolov, prihaja v avgustu

Rodbina Targaryen se vrača na male zaslone. 21. avgusta namreč HBO začne predvajati Hišo zmaja, prvo spin-off serijo iz sveta njihove največje uspešnice, fantazijskega spektakla Igra prestolov.

19
Več

Družabno

Igre, kulinarika, druženje, koncerti - znova je zaživela Škisova tržnica

Po dveh letih premora na Kardeljevi ploščadi poteka že 25. Škisova tržnica, največja enodnevna prireditev za mlade, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza Škis).

9

Maturanti bodo 20. maja v 20 slovenskih krajih znova zaplesali četvorko

Maturanti bodo po dveh letih premora 20. maja po Sloveniji znova zaplesali ulično četvorko, potekala bo v okviru projekta plesne zveze. V Ljubljani bo maturantsko parado organizirala Dijaška skupnost Ljubljana ob podpori ljubljanske mestne občine.

1

Po poteh okupirane Ljubljane - začel se je že 64. pohod Pot ob žici

V Ljubljani po dveletnem premoru zaradi epidemije covida-19 znova poteka tradicionalna prireditev Pot ob žici, ki je ena največjih športno-rekreativnih prireditev pri nas. Prvi so se na pot podali otroci iz ljubljanskih vrtcev, vrhunec pa bo v soboto.

2

Ameriški predsednik se je končno udeležil večerje dopisnikov, Kim in Pete debitirala kot par

Pozornost pred večerjo dopisnikov iz Bele hiše, med katero se tradicionalno norčujejo iz predsednika, sta pritegnila Kim Kardashian in Pete Davidson, ki sta na rdeči preprogi debitirala kot par. Po šestih letih se je dogodka udeležil tudi predsednik ZDA.

5
Več

Retro

V Kopru na ceste vračajo francoske lepotce

V Kopru na ceste vračajo legendarne francoske jeklene lepotce DS-e, bolje poznane kot "žabe", ki so jih pred dobrimi 50 leti izdelovali tudi v Cimosu - eni od le šestih tovarn na svetu.

19

Življenje v Novi Gorici pred dobrega pol stoletja: vstop v dnevne sobe 60 let in druženje v frnaži

Marsikateri obiskovalec nove razstave na gradu Kromberk bo na razstavljenih podobah začutil nekaj domačega, nekaj dobro poznanega. Na ogled so fotografije, ki predstavljajo Novo Gorico in njene prebivalce v 50. in 60. letih 20. stoletja.

19

Na Grajskem trgu v Mariboru zaživela tržnica rokodelcev in starinarjev

Če boste konec tedna v Mariboru, si velja ogledati tržnico rokodelcev in starinarjev. Med ponudniki na Grajskem trgu bodo tudi nagrajeni s certifikatom Naše najboljše.

1

Ne (samo) šunka, potica in jajca, tradicionalna velikonočna jed je tudi aleluja

Šunka, jajca, hren in potica prihajajoči konec tedna verjetno ne bodo manjkali na nobeni dobro obloženi velikonočni mizi. Kaj pa aleluja? Jo poznate in pripravljate?

5
Več

Moda

Quannah Lovi konja - staroselka, ki podira mejnike v modi

Ena od tistih, ki je blestela na sinočnji prireditvi Met Gala, je bila Quannah Chasinghorse (Quannah Lovi konja), ki se v zadnjem času vse bolj uveljavlja tako v svetu mode kot tudi kot aktivistka za pravice ameriških staroselcev, ki jim pripada.

5

Trgovine Gucci v ZDA bodo sprejemale tudi kriptovalute

Italijansko modno podjetje Gucci se je odločilo, da bo svoje proizvode v ZDA prodajalo tudi v kriptovalutah. Kot je znano, so se v času sankcij ruski oligarhi zatekli v kriptovalute, da lahko nemoteno poslujejo (in živijo).

2

Rdeča preproga Met Gale polna ekstravagance, a vsi pogledi uprti le v Kim v obleki Marilyn Monroe

Oči številnih radovednežev, fotografov in modnih poznavalcev so bile na tokratni Met Gali uperjene v Kim Kardashian, ki je v preteklih letih že poskrbela za nekaj nepozabnih oprav, letos pa izbrala kar (izvirno!) legendarno obleko Marilyn Monroe.

17

Vstopnice za teden mode šle za med, za konec nagrade najboljšim

Ljubljanski teden mode se je končal s podelitvijo nagrad LJFW WOW. Glavno nagrado je strokovna komisija podelila Janu Brovču.

5
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov