Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Popkultura

Vin Diesel je pojasnil, zakaj se Hitri in drzni bližajo koncu

Da bosta po devetem filmu serije Hitri in drzni sledila le še dva, je znano že nekaj časa. Zdaj pa je glavni zvezdnik serije Vin Diesel v pogovoru pojasnil, zakaj so se odločili za konec te uspešne filmske zgodbe.

16
Arhiv novic

Film in TV

Življenje najhitrejše Zemljanke Flo-Jo na malih zaslonih

Kmalu boste lahko pobliže spoznali življenje legendarne atletinje Florence Griffith Joyner, najhitrejše Zemljanke, ki je umrla pri 38 letih.

4

Uspešnice Britney Spears bodo odmevale na Broadwayu: "To ni džuboks muzikal"

Čeprav na glasbenem prizorišču že dolgo ni prisotna, popfenomen Britney Spears še naprej navdihuje. Nastal je muzikal Once Upon a One More Time, pri katerem sodeluje tudi legendarni Broadway.

Po "filmu, ki ga ljudje ne morejo nehati gledati", še muzikal

Roman, film in zdaj še muzikal. Hudičevko v Pradi (The Devil Wears Prada) bodo prikazali tudi na odrskih deskah, premierno pa jo bodo prikazali julija 2022 v Chicagu.

3

Amazon je za studie MGM in njihovo knjižnico filmov odštel 8,45 milijarde evrov

Spletni velikan Amazon bo za nakup filmskih in televizijskih studiev Metro-Goldwyn-Meyer in njihove obširne zbirke filmov, serij in oddaj odštel osem milijard evrov in pol.

6
Več

Družabno

Upanja, da se bo elektronska glasbena scena ohranila, ni več

Na poslopju Ambasade Gavioli v Izoli so začeli prve posege, za zdaj samo na zunanjem delu. Ljubitelji kultne diskoteke so upali, da se bo elektronska glasbena scena ohranila in tako tudi prostor za zabavo in druženje, a novi lastnik ima drugačne načrte.

45

Slovenski reprezentanti so žogo brcali v vinski kleti

Še preden stečejo na nogometno zelenico na Bonifiki in se zoperstavijo Gibraltarju na prijateljski tekmi, so slovenski nogometni reprezentanti trenirali tam, kjer ni še nihče – v vinski kleti.

5

Preženite okus epidemije s kavo in recite živjo

V Sloveniji ta teden poteka globalna pobuda "Recite živjo", katere cilj je z majhnim dejanjem omiliti posledice pandemije. Ima dobrodelno noto, pomagamo pa lahko tako, da spijemo dobro kavo. V akciji sodeluje več kot 60 kavarn.

4

Kek, Oblak in Iličić več kot 200 otrokom omogočili ogled izločilnih bojev

Selektor nogometne reprezentance Matjaž Kek in nogometaša Jan Oblak in Josip Iličić bodo več kot dvesto otrokom omogočili ogled zaključka evropskega prvenstva do 21 let.

4
Več

Retro

100 let stara čevljarska delavnica v Slovenj Gradcu postala muzej

Slovenjgraško čevljarsko delavnico Jožefa Levovnika so ta teden uradno spremenili v muzej. Tako bodo ohranili spomin na mojstra čevljarske obrti in izjemnega športnika Jožefa Levovnika mlajšega, ki je umrl leta 2014.

Znamenito postojnsko brivnico preurejajo v živi muzej

Občina Postojna je znamenito brivnico Ozbič – odprli so jo pred skoraj sto leti – uredila v živi muzej. Danes se je končalo zbiranje ponudb za novega najemnika, ki bi v muzejskem prostoru še naprej izvajal frizerske storitve.

2

V Zreče znova prisopihala parna lokomotiva

Skoraj 100 let staro lokomotivo so pripeljali iz ljubljanskega železniškega muzeja in bo predvidoma še letos poganjala turistični vlak. Vožnja z njim bo v kraju, ki je znan po smučišču Rogla in termah, še dodatno obogatila turistično ponudbo.

4

Fičo! Zakaj je boljši od BMW-ja?

Zastava 750 LE je uradno ime majhnega avtomobila, ki je v nekdanji Jugoslaviji bolj znan pod vzdevkom fičo. Fičo je bil veliko več kot avtomobil, predstavljal je eno družbo, eno državo in sistem vrednot, ki so jih prebivalci te države skrbno negovali.

14
Več

Moda

Vzpenjajoča se manekenska kariera Leni Klum zanetila "vojno" med njeno mamo in dedkom

Nekdanja supermanekenka Heidi Klum se je znašla v sodnem sporu s svojim očetom Güntherjem. Ta je namreč samovoljno registriral ime njene hčerke Leni kot blagovno znamko.

1

Alex Rodriguez znova zanetil razpravo o moškem make-upu

Nekdanji igralec bejzbola Alex Rodriguez je sprožil veliko komentarjev s skokom v lepotno industrijo. Tudi moški potrebujejo ličila, zatrjuje.

12

Mehičanka okronana za mis vesolja, Mjanmarka opozorila na nasilje vojaške hunte

Po lanski prestavitvi dogodka so v ZDA vendarle podelili lento "najlepše v vesolju" ‒ lepotno tekmovanje, ki je potekalo v precej bolj okrnjeni zasedbi in z veliko manj pompa kot pred leti, je na koncu osvojila predstavnica Mehike.

9

Največja proizvajalka diamantov gre mladim naproti: kmalu le še laboratorijski diamanti

Danska družba Pandora, največja svetovna proizvajalka diamantov, je naredila velik korak k trajnostni proizvodnji: počasi bo začela uporabljati le še diamante iz laboratorija.

8
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov