Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Popkultura

Ponovna uporaba, recikliranje, popravilo – EU sprejel prepoved uničenja neprodanih oblačil

Evropska unija je sprejela uredbo o prepovedi uničenja neprodanih oblačil, s čimer želijo zagotoviti, da bodo izdelki do okolja prijaznejši, po drugi strani pa tudi spodbuditi popravila in recikliranje.

34
Več

Film in TV

Bradley Cooper je takoj za nadaljevanje filma Prekrokana noč

Tako kot oboževalci tudi zvezdniki filma Prekrokana noč (Hangover) sanjajo o nadaljevanju komedije, med njimi tudi Bradley Cooper.

4

Dobrodelni koncert Klic dobrote za pomoč družinam v stiski: zbrali 241.093 evrov

Slovenska karitas je v sodelovanju z RTV Slovenija pripravila 33. dobrodelni koncert za pomoč družinam v stiski Klic dobrote, na katerem je bilo zbranih 241.093 evrov. Zbiranje se bo nadaljevalo do konca leta.

8

Po koncu stavke svetovna premiera najnovejšega dela Iger lakote

Oboževalci Iger lakote so po osmih letih premora znova prišli na svoj račun. V Londonu je predzgodba z naslovom Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah doživela svetovno premiero. 

5

Ena najbolj priljubljenih igric vseh časov bo postala igrani film

Priljubljena videoigra The Legend of Zelda bo oživela na velikih filmskih platnih. Misijo mladega Linka, da reši princeso Zeldo, ki jo je uročil Ganondorf, si bodo oboževalci lahko ogledali v igranem filmu. 

12
Več

Družabno

Dobrodelni teden Eno srce za lepše praznike otrok in družin, ki so se znašle v stiski

Od 11. do 17. decembra bo na TV Slovenija potekal dobrodelni teden Eno srce, v katerem bo sodelovalo kar devet oddaj. Zbrana sredstva bodo namenjena otrokom, mladostnikom in družinam v stiski.

Na 70. rojstnodnevni zabavi Vlada Kreslina veliko glasbe

V klubu Cankarjevega doma je včeraj praznoval sedemdeseti rojstni dan Vlado Kreslin, poet prekmurskih ravnic, ki je s svojim bogatim ustvarjalnim opusom močno zaznamoval slovenski prostor in generacije poslušalcev.

4

Mozirski gaj po poplavah znova sije, praznično okrašen odpira vrata v soboto

Mozirski gaj, ki je bil zaprt od avgustovskih poplav, bo od sobote naprej znova sprejemal obiskovalce. Zanje so pripravili praznično Božično bajko z 1,8 milijona lučkami, ki bodo sijale do 7. januarja.

Božiček se bo ta december začasno preselil v Črno na Koroškem

Domovanje Božička se letošnji december začasno seli tudi v Slovenijo, natančneje v Črno na Koroškem, ki bo med 8. in 23. decembrom postala prizorišče čisto prave božične pravljice, obljubljajo organizatorji – tamkajšnja občina.

1
Več

Retro

Slamnata streha je pot nazaj k naravi

Nekoč so bile v pokrajini ob Muri preproste, cimprane hiše, pokrite s slamo. Danes mojstrov, ki bi obvladali slamokrovstvo, skoraj ni več.

6

Neusahljiva ljubezen do starodobnikov: "Vožnja je užitek!"

Starodobnik je vozilo, starejše od 30 let. A ta osnovna opredelitev še zdaleč ne opiše dela, denarja in ljubezni, vložene vanj – pa naj bo to avto, motor ali celo traktor.

4

"Gronska strejla pa ta brzina"

V središču Murske Sobote so odprli ulično razstavo, ki spominja na zlato dobo motociklizma v pomurskem središču. Od konca 40. let do leta 1971 so namreč tam potekale cestnohitrostne ulične dirke, ki so navduševale staro in mlado.

3

Na Dolenjskem zaznamujejo 50. obletnico začetka proizvodnje legendarne katrce v Novem mestu

Mineva 50 let, odkar je prvi renault 4 zapeljal iz proizvodne linije novomeškega IMV, kjer so v skoraj 20 letih proizvodnje izdelali skupno 575.824 jeklenih konjičkov. Obsežna razstava opozarja na bogato tehnično dediščino dolenjske prestolnice.

25
Več

Moda

Gucci želi delavce iz Rima premestiti v Milano: "Gre za prikrito kolektivno odpuščanje"

Nekaj deset zaposlenih v italijanskem modnem velikanu Gucci protestira zaradi, kot pravijo, kolektivnega odpuščanja: uprava je namreč približno 150 zaposlenim v Rimu odredila premestitev – v Milano.

2

McDonald's tudi na vaših nogah kot posebna izdaja linije Crocs

Svetovno znana ameriška veriga s hitro prehrano McDonald's se je odločila vstopiti v svet obutve. Veliki prodor so si zamislili v sodelovanju s podjetjem Crocs, motivika – njihove maskote.

5

M.Fiction, Matic Veler, JKH Identity in Draž nagrajenci 14. ljubljanskega tedna mode

Zastor nad 14. ljubljanskim tednom mode je spuščen. Po oktobrskih modnih revijah so novembra podelili modne nagrade LJFW WOW.

1

Naj bodo oblačila udobna kot trenirke in lepa kot večerne obleke

Studio Draž, pletenine z najbolj prepoznavnim slogom pri nas, ustvarja unikatna in brezčasna oblačila že več kot 30 let. Sestra in brat, Urška in Tomaž Draž, se vse od začetka držita filozofije, naj bodo ta udobna kot trenirke in lepa kot večerne obleke.

18
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov