Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Ture avanture

Dunaj bodo kmalu preplavili živahni velikonočni sejmi

Na Dunaju bo za veliko noč znova pestro – prihajajo velikonočni sejmi. Večina se jih bo odprla 24. ali 25. marca in bodo ljudi razveseljevali vse do 10. aprila. Letos bo na petih prizoriščih več kot 200 stojnic, polnih pisanih okraskov in dobrot.

3

Ture avanture

Več

Po Sloveniji

V Selih na Krasu nov kamp za obiskovalce z avtodomi in šotori

V Selah na Krasu bodo še pred poletno sezono odprli nov kamp za avtodome in šotore. Na pobudo krajevne skupnosti ga je uredila občina Miren - Kostanjevica, niso pa še izbrali upravljavlca. Od kampa si v tem delu Krasa obetajo več turistov.

2

Krajani odločno proti pokriti dvorani s smučiščem pod Svetim Joštom

Prebivalci Besnice pri Kranju so na nogah zaradi načrtov za postavitev snežne dvorane in zaprtega smučišča v gozdu pod Svetim Joštom nad Kranjem. Pobudnika projekta, za katerega naj bi posekali 20 hektarjev gozda, sta zasebnika, vlagatelj še ni znan.

54

"Če želimo ponuditi doživetje narave, moramo promet od jezera umakniti"

V Bohinju so se z novim Akcijskim načrtom za urejanje prometa do leta 2030 med drugim podali tudi na zahtevno pot umikanja parkirišč od jezera ter povečevanja površin, namenjenih pešcem in kolesarjem.

167

Na Bledu razmišljajo o varuhu parkov. Brez gneče v prometu ne bo šlo.

"Poletja se na Bledu zares veselimo, saj napovedi turističnega gospodarstva pravijo, da lahko pričakujemo zelo velik obisk," so sporočili iz Turizma Bled. Ob tem so dodali, da bodo naredili vse, da bo obisk znamenitosti spoštljiv in okolju primeren.

13
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov