Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Odmevi

Ture avanture

Po suhem Cerkniškem jezeru

V današnjih Razglednicah preteklosti si bomo ogledali opis Cerkniškega jezera poleti 1931 ter nekaj ne najbolj posrečenih poizkusov upravljanja z vodami ter poplavami na tem območju pred devetdesetimi leti.

Arhiv novic

Po Sloveniji

Odprta pragozdna pot Krokar; za "spoštljivo občudovanje" mogočnih bukev

Predstavniki gozdarskih in okoljskih institucij so na območju kočevskih gozdov uradno odprli pragozdno pot Krokar. Krožno speljana pragozdna pot je dolga približno dva kilometra in s 150 višinskimi metri razmeroma strma.

4

Po odprtju občinskih mej novinarska ekipa šla z Goričkega v Piran. Ker zdaj lahko.

Novinar TV Slovenija Boštjan Rous je izkoristil možnost gibanja po državi in se z ekipo odpravil iz domačega Prekmurja na Primorsko. Katero pot boste ob odpravi prepovedi prehajanja občinskih mej ubrali vi?

8

Peričnik v objemu ledenega kraljestva je prava paša za oči

Slap Peričnik je v zadnjih tednih dih jemajoča podoba: z ledeno odejo, ki objema slap, je narava tudi letos pokazala, da ima najveličastnejšo čarobno paličico.

28

Podobe zimske idile od Gorjancev do Tamarja

Obilne padavine so v zadnjih dneh oz. tednih prinesle največ radosti tistim, ki živijo na Gorenjskem in v sosednjih regijah, kjer je snežna odeja debela, kot ni bila že desetletja. A tudi na drugem koncu države Gorjanci občasno skrbijo za snežne radosti.

25
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov