Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Ture avanture

Po skoraj dveh letih se nesrečni boeingi vračajo tudi na evropsko nebo

Po Severni Ameriki in Braziliji je zdaj tudi Evropska agencije za varnost v letalstvu (EASA) prižgala zeleno luč za vrnitev boeingov 737 max v evropski zračni prostor. Prizemljili so jih po dveh nesrečah, v katerih je umrlo 346 ljudi.

3
Arhiv novic

Po Sloveniji

Podobe zimske idile od Gorjancev do Tamarja

Obilne padavine so v zadnjih dneh oz. tednih prinesle največ radosti tistim, ki živijo na Gorenjskem in v sosednjih regijah, kjer je snežna odeja debela, kot ni bila že desetletja. A tudi na drugem koncu države Gorjanci občasno skrbijo za snežne radosti.

25

"Gas na Gače", ki vabijo na obisk tudi v drugih letnih časih, ne le pozimi

"Daj, pridi na Gače, se bomo šle s kolesom vozit," me je že celo poletje vabila prijateljica. Konec avgusta je misija le uspela, lepi razgledi na Belo krajino in Dolenjsko pa bi človeka res težko pustili ravnodušnega.

15

Najboljši slovenski cvetličarji so zavihali rokave – in pripravili največjo razstavo

V Arboretum Volčji Potok se te dni predstavljajo najboljši slovenski cvetličarji. Razstavo so želeli pripraviti šele prihodnje leto, ob 30. obletnici prve cvetlične razstave v arboretumu, a so zaradi negotovih razmer v času pandemije pohiteli.

1

Nekateri gostinci v slovenski Istri imajo celo več dela kot lani, drugje so manj zadovoljni

Število prenočitev v Istri je primerljivo z lanskim v tem času, nekateri gostinci imajo celo več dela. Pozna se drugačna struktura gostov in način porabe dopustu namenjenega denarja. Na severnem Primorskem pa je, razen v Posočju, obisk občutno manjši.

44
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov