Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Ture avanture

Je dopust res dopust, če ne smeš niti iz hotela na plažo?

187 nizozemskih turistov je zamenjalo zaprtje države oz. lockdown na Nizozemskem za osem dni dopusta v Grčiji. A teh osem dni preživljajo izključno v izbranem hotelu, brez možnosti izhoda – celo na plažo ne smejo.

13
Arhiv novic

Po Sloveniji

Po odprtju občinskih mej novinarska ekipa šla z Goričkega v Piran. Ker zdaj lahko.

Novinar TV Slovenija Boštjan Rous je izkoristil možnost gibanja po državi in se z ekipo odpravil iz domačega Prekmurja na Primorsko. Katero pot boste ob odpravi prepovedi prehajanja občinskih mej ubrali vi?

8

Peričnik v objemu ledenega kraljestva je prava paša za oči

Slap Peričnik je v zadnjih tednih dih jemajoča podoba: z ledeno odejo, ki objema slap, je narava tudi letos pokazala, da ima najveličastnejšo čarobno paličico.

28

Podobe zimske idile od Gorjancev do Tamarja

Obilne padavine so v zadnjih dneh oz. tednih prinesle največ radosti tistim, ki živijo na Gorenjskem in v sosednjih regijah, kjer je snežna odeja debela, kot ni bila že desetletja. A tudi na drugem koncu države Gorjanci občasno skrbijo za snežne radosti.

25

"Gas na Gače", ki vabijo na obisk tudi v drugih letnih časih, ne le pozimi

"Daj, pridi na Gače, se bomo šle s kolesom vozit," me je že celo poletje vabila prijateljica. Konec avgusta je misija le uspela, lepi razgledi na Belo krajino in Dolenjsko pa bi človeka res težko pustili ravnodušnega.

15
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov