Rokomet
slice
Blagotinšek: S Španci bomo lažje igrali kot z Danci
Teoretične možnosti za polfinale ostajajo, 21. januar 2018 ob 11:51 Blaž Blagotinšek je po poškodbi Mateja Gabra nosilec slovenske igre tako v obrambi kot tudi v napadu na položaju krožnega napadalca.
22
Olimpijski prvaki za gol boljši od evropskih, Španci razbili Makedonce
132
21. januar 2018 ob 22:01 Medtem ko slovenski rokometaši počivajo, pa so njihovi nasprotniki v skupini II nadaljevali tekmovanje.
Pungartnik: Naj gredo fantje v bazen in se sprostijo
19
21. januar 2018 ob 12:56 "So blizu toplic, naj gredo fantje v bazen, se sprostijo, naj dajo en dan rokomet na stran," slovenskim rokometašem, ki v Varaždinu "čakajo" torkov obračun s Španci, svetuje Roman Pungartnik.
Hrvati z najboljšo tekmo na EP-ju odpravili svetovne podprvake
143
20. januar 2018 ob 23:12 Zagrebška Arena je doživela enega izmed vrhuncev na EP-ju v rokometu. Gostitelji Hrvati so na krilih domačih navijačev odpravili svetovne podprvake Norvežane (32:28).
Upanje umira zadnje: slovenske možnosti za polfinale največ 4,7-odstotne
64
20. januar 2018 ob 15:25 Dobrih 12 ur po porazu z Dansko so slovenski rokometaši že trenirali v idiličnem okolju toplic Svetega Martina na Muri.
Marguč in Lesjak: Ostajata še dve tekmi. Gremo na zmago. "Nismo slabo začeli tekme. Mogoče so nam preveč golov zabili s kril. Že v prvem polčasu desno krilo sedem, poleg tega je še dvakrat zgrešil," je analizo poraza z Danci začel slovenski rokometni ...
54
Po porazu z olimpijskimi prvaki skorajda konec sanj o polfinalu Slovenski rokometaši so drugi del evropskega prvenstva začeli s porazom, v Varaždinu so bili olimpijski prvaki Danci boljši z 28:31. Polfinale je tako praktično izgubljen.
720
Vujović ni razočaran, a daleč od tega, da bi bil zadovoljen "Zdelo se je, da smo vso tekmo kuhali jed, a je nismo začinili in zasolili. Skratka, nekaj je manjkalo," je po porazu z Danci, ki je tako rekoč zaprl pot v polfinale, dejal selektor slovenskih ...
64
Vrnitev odpisanih Po enem tednu, treh tekmah in številnih komentarjih sodniških odločitev je prvi del evropskega prvenstva v rokometu za nami.
14
Pungartnik: Slovenski adut proti Danski je kolektiv "Danska je favorit, a tudi mi vidimo in imamo svoje priložnosti," pred večerno tekmo sloveskih rokometašev z Dansko na evropskem prvenstvu v Varaždinu pravi strokovni komentator Roman Pungartnik.
49
Zarabec: Nič nam ne bo porušilo vrhunskega vzdušja Miha Zarabec je na evropskem prvenstvu na Hrvaškem doslej dobro vihtel dirigentsko palico v napadu slovenske rokometne reprezentance. Odločen je tudi pred petkovo tekmo z Dansko.
45
Marko Šibila Veselina Vujovića kot trenerja cenim, a takšne izpade mu zelo zamerim. Za slovenski rokomet je izredno slabo, če od njega prihajajo na dan krilatice, kot so: mi smo majhni, vsi so proti nam.
114
Obračun z Danci že odločilen za polfinalne ambicije Slovencev Slovenskim rokometašem v Varaždinu bi se po turbulentnem tednu v Zagrebu še kako prilegel kakšen dan počitka več, a ritem evropskega prvenstva je neizprosen.
60
Belorusija v Zagrebu zapravila napad za remi proti Hrvaški Na prvi tekmi drugega dela evropskega prvenstva so norveški rokometaši z 32:27 v Zagrebu odpravili Srbijo, Belorusija pa je v večerni tekmi namučila Hrvaško (25:23).
77
Slovenci polnijo baterije, Vujović zahteva "mobilizacijo" Slovenski rokometaši na evropskem prvenstvu v nedeljo niso počivali, ampak dvakrat trenirali. "Malo smo dvignili vzdušje, naš cilj je, da dobimo obe tekmi," je napovedal selektor Veselin Vujović.
28

Izbor
Citat za prebrat
link
Slavko Brezovnik
4
21. januar 2018 ob 20:05 Pridejo v našo ordinacijo dejansko takšni kot kup nesreče. In potem jih moraš sestaviti, malo motivirati, kakšno očetovsko tudi reči včasih ...
Več novic ...
Anketa: 18. januar 2018 ob 10:13

Ali se bo slovenski rokometni reprezentanci uspelo prebiti v polfinale evropskega prvenstva?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo