Rokomet
slice
Celjani so se pogodili z Gorazdom Škofom in zaključili "sanacijo" kluba
Sanacija trajala štiri leta, 8. avgust 2018 ob 22:01 Pri Celju Pivovarni Laško so se z nekdanjim vratarjem kluba Gorazdom Škofom dogovorili za poravnavo spora, katerega zametki so iz časa, ko je Škof prestopil v Zagreb.
4
Celjani, Velenjčani in krimovke že "grizejo" parket
31. julij 2018 ob 17:00 Za rokometaše Celja Pivovarne Laško in Gorenja Velenja ter rokometašice Krima Mercatorja je konec počitnic, saj so sredi preteklega tedna začeli priprave na novo sezono.
Verdinek ostaja v Gorenju Velenju vsaj do 2021
2
31. julij 2018 ob 09:49 Slovenski reprezentant Matic Verdinek je z rokometnim klubom Gorenje Velenje podaljšal sodelovanje.
Rokomet ima v Sloveniji domovinsko pravico
63
31. julij 2018 ob 08:58 Pred ljubljansko mestno hišo smo pozdravili mlado slovensko rokometno reprezentanco, ki je minuli teden osvojila doma pripravljeno evropsko prvenstvo do 20 let.
Foto: "Mesec in pol smo živeli in sanjali za to kolajno"
63
30. julij 2018 ob 20:01 Potem ko so slovenski rokometaši v Celju postali mladinski evropski prvaki, so se z oboževalci po velikem uspehu poveselili tudi v prestolnici, kjer so pripravili sprejem za zlate rokometne mladince.
Slovenci mladinski evropski prvaki v rokometu! Slovenski rokometni mladinci so v polni dvorani Zlatorog v Celju z 31:30 premagali favorizirano Francijo. Slovenija je na domačih tleh prvič osvojila zlato na EP-ju do 20 let v rokometu!
150
Slovenci v finalu! Za zlato s Francozi Slovenska rokometna reprezentanca do 20 let se je na evropskem prvenstvu v Celju prebila v finale, potem ko je v polfinalu premagala Portugalsko s 27:25.
43
Mladi Slovenci v polfinalu evropskega prvenstva Slovenska rokometna reprezentanca do 20 let je na evropskem prvenstvu v Celju s 25:21 premagala Islandijo in se uvrstila v polfinale, kjer se bo v petek pomerila s Portugalsko.
28
Vratarka Vojnovičeva okrepila zasedbo Krimovk Vrste ŽRK Krim Mercator je okrepila mlada slovenska vratarka Maja Vojnovič, ki je bila zadnjih devet sezon članica novomeške Krke, so sporočili iz kluba.
2
Nemci Slovencem prizadejali prvi poraz Slovenska rokometna reprezentanca do 20 let je na evropskem prvenstvu v Celju doživela prvi poraz, potem ko je morala v Zlatorogu priznati premoč Nemcem s 26:22.
11
Grega Ocvirk z 12 zadetki potopil Srbijo Slovenska rokometna reprezentanca do 20 let je z odliko opravila prvi del evropskega prvenstva v Celju, saj je dobila vse tri tekme, nazadnje je Srbijo premagala s 27:23.
20
Prvič bo vijoličasti dres oblekel Madžar Rokometaši mariborskega Branika so v svoje vrste zvabili Juliana Jerebia. Krožni napadalec je prestopil iz vrst madžarskega Csurga.
2
Slovenci na krilih Ocvirka strli Izrael Slovenska rokometna reprezentanca do 20 let je na evropskem prvenstvu v Celju še drugič zmagala, potem ko je z 28:24 ugnala Izrael.
10
Mladeniči uspešno začeli domače evropsko prvenstvo Mladinska reprezentanca je evropsko prvenstvo v Celju začela odlično. S 27:19 je premagala Norveško in se lahko mirno pripravlja na drugo tekmo proti Izraelu.
4
Gorenje vrzel po odhodu Grebenca zapolnilo s Špelićem Rokometaši velenjskega Gorenja so se okrepili s Hrvatom Nikolo Špelićem, ki je s črno-rumenimi sklenil enoletno sodelovanje.

Izbor
Citat za prebrat
link
Martin Keown
13
15. avgust 2018 ob 10:14 Res ne vem, kaj je delal zadnjih šest tednov! Ves čas je rotiral igralce, vsi so igrali, dosegli nekaj dobrih rezultatov, a to le med pripravami.
Več novic ...
Anketa: 10. avgust 2018 ob 11:33

Bo nogometašem Maribora na tekmi z Rangersi v Ljudskem vrtu uspelo izničiti zaostanek 3:1 in se uvrstiti v zadnji predkrog kvalifikacij Evropske lige?

da
ne
Arhiv
Kazalo