Lokalne novice
slice
Boris Popovič želi ponovno štetje glasovnic v Kopru
Pritožba na prvi seji novega koprskega občinskega sveta, 12. december 2018 ob 14:10 Boris Popovič je napovedal, da se bo na konstitutivni seji koprskega občinskega sveta, ki bo 21. decembra, pritožil na odločbo občinske volilne komisije, ki je za zmagovalca volitev razglasila Aleša ...
1
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Brezplačni brezžični internet bo s sredstvi EU-ja vzpostavilo 89 občin
13
12. december 2018 ob 09:31 Evropska komisija je objavila izid prvega poziva pobude WiFi4EU za brezplačni dostop do brezžičnega medmrežja na javnih mestih.
Poslovanje UKC Maribor, kljub visoki izgubi, boljše od načrtovanega
5
11. december 2018 ob 20:31 Poslovanje UKC Maribor v devetih mesecih letošnjega leta izkazuje 2,7 milijona evrov izgube, kar je bolje od načrtovanega.
Mariborski družinski zdravniki: Trudimo se delati dobro, a stanje postaja nevzdržno
28
10. december 2018 ob 12:44 Zdravniki družinske medicine Zdravstvenega doma Maribor opozarjajo na preobremenjenost.
Drugi tir: začetek arheoloških izkopavanj med čakanjem na investicijski program
29
10. december 2018 ob 11:09 Na trasi drugega tira začenjajo arheološka izkopavanja. Potekala bodo na sedmih lokacijah, končana pa naj bi bila spomladi.
Soboška komunala terja 200 tisoč evrov posojila nogometašem Na sodiščih še vedno potekajo postopki, povezani z delovanjem predhodnikov nogometnega kluba Mura v letih 2010–2013.
13
Trboveljski zdravstveni dom bogatejši za zobotehnični laboratorij Zdravstveni dom Trbovlje je odprl nov zobotehnični laboratorij, ki bo po oceni direktorja doma Denisa Tomšeta prinesel izboljšanje predvsem za zaposlene, saj delovni pogoji prej niso bili najboljši.
5
Znamenita Ranzingerjeva vila za zdaj ostaja v javni rabi Ranzingerjeva vila v Begunjah na Gorenjskem je sicer šla letošnjega marca na javno dražbo, na kateri jo je radovljiška občina skušala prodati najmanj za izklicno ceno v višini 299 tisoč evrov, ...
3
Poklon ruskim vojnim ujetnikom V okviru mednarodne Poti miru, ki se vije od Alp do Jadrana, so odprli obnovljeno Rusko jamo, ki je v bližini Kostanjevice na Krasu.
20
Iz gramozne jame podjetja Albin Promotion odstranili 38 tisoč ton gum Inšpektorat za okolje in prostor je prek izbranih izvajalcev do zdaj iz gramozne jame v Lovrencu na Dravskem polju odstranil že dobrih 38.000 ton odpadnih gum, ki jih je tam skladiščilo podjetje ...
32
Urbana klop za učilnico na prostem prinesla priznanje MOM V Innsbrucku je nedavno potekal drugi letni forum Evropske unije za alpsko regijo, na katerem je 15 občin in organizacij z območja Alp prejelo priznanja za "Stavbe & urbano pohištvo, narejeno iz ...
Avstralija Romanu Leljaku prepovedala vstop v državo Novoizvoljenemu županu občine Radenci Romanu Leljaku so na letališču v Sydneyju prepovedali vstop v Avstralijo, kjer je hotel predstaviti svojo knjigo Mit o Jasenovcu.
177
Koper: Popovič se bo pritožil še na občinski svet Boris Popovič še ni prejel obrazložitvenega sklepa občinske volilne komisije (OVK), ki je zavrnila njegov ugovor glede županskih volitev, a se bo v vsakem primeru pritožil na občinski svet.
72
V Ljubljani bo dežurni zdravnik za odrasle ob sobotah deloval le še v UKC-ju Z decembrom sobotne dežurne službe za odrasle v ZD-ju Ljubljana ne izvajajo več v enoti Metelkova, temveč le še v enoti splošne nujne medicinske pomoči na Bohoričevi ulici v prostorih ...
12
Vladna služba prikimala sofinanciranju ptujske tržnice Vladna služba za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je pritrdila, da bo projekt ptujske mestne tržnice dobil finančno podporo.
6

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

14:20 Tech princess TV - a cura di Fjona Cakalli
14:25 Meridiani

TV Maribor

12:50 Dobro jutro
15:05 Prodajna okna

Radio Koper

13:00 Popoldne na Radiu Koper
14:30 Poročila

Radio Maribor

12:30 Brezplačni mali oglasi
14:30 Do popoldneva,obvestila
Kazalo