Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Lokalne novice

Gorenjska Pri Medvodah "v enem kosu" premaknili 61 ton težko kolesarsko brv čez Savo

Z zahtevnim premikom 83 metrov dolge in 61 ton težke kolesarske brvi čez Savo je medvoška občina vse bližje končanju kolesarske steze med Medvodami in Vikrčami. Naložba, ki jo sofinancira Evropska unija, je vredna dobra dva milijona evrov.

6

Goriško Domačini nezadovoljni z načrti za sanacijo pogorišča na Krasu

Po lanskem poletnem katastrofalnem požaru, v katerem je zgorelo skoraj 3000 hektarjev gozdov, so na kmetijskem ministrstvu pripravili načrt obnove. Ta bo stala skoraj 25 milijonov evrov. Na predlog sanacije je prispelo kar 145 pripomb in predlogov.

9

Novice V Divači odprli dve stanovanjski skupini Doma na Krasu

V Divačo, v dve stanovanjski skupini, se bo v prihodnjih dneh preselilo 12 stanovalcev Doma na Krasu, odraslih oseb s posebnimi potrebami. Dom je pred dvema letoma začel preobrazbo zavoda, kar v praksi pomeni vzpostavljanje manjših stanovanjskih skupin.

Zdravje Ali podeljevanje koncesij spodbuja beg družinskih zdravnikov iz Zdravstvenega doma Ljubljana?

Med letoma 2019 in 2022 je v ZD-ju Ljubljana prenehalo delati 59 družinskih zdravnikov. Na ZZZS-ju menijo, da podeljevanje koncesij, tako v Ljubljani kot v okoliških občinah, lahko sproži še dodaten beg zdravnikov iz ZD-ja Ljubljana.

114

Ljubljana Odločitev glede sodelovanja AAG-ja pri kanalu C0 bo ministrstvo sprejelo do konca marca

Ponovni postopek o priznanju statusa stranskega udeleženca društvu Alpe Adria Green v postopku izdaje okoljevarstvenega soglasja za del kanala C0 bo končan najpozneje do konca marca, so sporočili z ministrstva za naravne vire in prostor.

2

Kupi sadre še po letu dni ostajajo na Koroškem

Kmalu bo minilo leto od izbruha afere sadra na Koroškem, ko so kmetje v prepričanju, da gre za apno, raztrosili industrijsko sadro, nekateri pa so jo še hranili na kupih. Zaradi pritožb so ti kupi še vedno na območju slovenjgraške občine.

2

Incident na gradbišču kanala C0; Mestni varnostniki odgnali varnostno službo lastnikov zemljišč

Na gradbišču kanala C0 na ljubljanski Ježici je ponovno posredovala policija. Lastniki zemljišč, ki gradnji nasprotujejo, so namreč najeli svojo varnostno službo, ki jo je odgnala ljubljanska občinska varnostna služba.

93

Dražja voda v slovenski Istri

V občinah Koper, Izola, Piran in Ankaran velja nova cena pitne vode. Za gospodinjstva je 15,6 odstotka višja kot doslej, za gospodarstvo pa 25,7 odstotka. Po pojasnilih družbe Rižanski vodovod je to posledica podražitve energentov.

Županja Lukovice je ministrici Asti Vrečko odpovedala govor ob prazniku

V Lukovici je bila prireditev ob prihajajočem kulturnem prazniku. Predvideno je bilo, da bo kot slavnostna govornica nastopila ministrica za kulturo Asta Vrečko. Županja Olga Vrankar je tik pred zdajci odpovedala povabilo ministrici.

79
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov