Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Lokalne novice

"Nič čevapčičev, nič pice" Zeleni gaj - v čem je čar retrogostilne, ki mami v Prekmurje?

Še kar dlje od Murske Sobote bo treba, mimo Nemčavcev, Martjancev, Sebeborcev, Andrejcev in vseh ostalih "-cev", skoraj do madžarske meje, nedaleč od Moravskih Toplic. Tam pri Fokovcih, med gozdom in polji, ga boste ugledali, Zeleni gaj.

15

30 let V Ljubljani odkrili spomenik braniteljem mesta Ljubljana 1991

Ljubljanski župan Zoran Janković je na Trgu mladinskih delovnih brigad odprl spomenik braniteljem mesta Ljubljana 1991. Slavnostni govornik je bil nekdanji predsednik države Milan Kučan.

20

Univerza Strokovna dela mariborskega rektorja plagiati? Senat univerze se ne strinja.

Vsaj dve strokovni deli mariborskega rektorja Zdravka Kačiča naj bi bili plagiat. Tako trdi mariborski predavatelj na ekonomski fakulteti Igor Đukanović. "Zadeve so prevedene iz ameriških knjig," pa je komentiral nekdanji rektor Alojz Križman.

38

Družabno V ospredju 57. Jurjevanja slovenska etnoglasba

Z odprtjem razstave Domovina je kultura se v Kulturnem domu Črnomelj začenja 57. Jurjevanje v Beli krajini, ki bo z različnimi prireditvami potekalo do vključno nedelje.

Več novic

V Tolmin se vrača glasba – a v manjšem obsegu kot pretekla leta

Ker je vlada napovedala, da bo s 1. avgustom uvedla poroštveno shemo, po kateri bo organizatorjem dogodkov v primeru odpovedi povrnila del stroškov, so se v Tolminu hitro lotili priprave Punk Rock Campa, manjše različice Punk Rock Holidaya.

14

V Ljubljani stanovanja za mlajše od 30 let, ki želijo zapustiti "hotel mama"

Skupnost za mlade Gerbičeva v Ljubljani bo stanovanja ponudil vsem mladim med 18. in 29. letom, ki se želijo "osamosvojiti od hotela mama in se pripraviti na poslovno in družinsko življenje", je dejal direktor Stanovanjskega sklada RS Črtomir Remec.

62

Parkirnina v Idrijski Beli tri evre na uro. Priporočajo brezplačni avtobus.

Občina Idrija je na naravnem kopališču Lajšt v Idrijski Beli pripravila nekaj novosti. Obiskovalci, ki se bodo ob koncih tedna tja pripeljali z avtomobili, bodo morali plačati parkirnino, zato občina priporoča uporabo brezplačnega avtobusa.

66

Razpis za upravnika celjskega gledališča bodo znova izvedli jeseni

Pristojna komisija celjskega mestnega sveta je s seje umaknila točko o imenovanju upravnika Slovenskega ljudskega gledališča Celje. Komisija ni dala soglasja k vnovičnemu imenovanju Tine Kosi, ki je na funkciji od leta 2007. Razpis bodo ponovili jeseni.

2
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov