Lokalne novice
slice
Postojnski župan bo zaprosil za odložitev odvzema vozniškega dovoljenja
Igor Marentič je dogodek obžaloval, a ni razmišljal o odstopu, 19. februar 2018 ob 14:52 Potem ko je župan Postojne Igor Marentič v petek prejel sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, bo zdaj zaprosil za odložitev njegovega odvzema.
53
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Občina Kranjska Gora želi urediti promet v Vratih, morda tudi z elektromagnetno železnico
43
18. februar 2018 ob 11:53 Dolina Vrata je v zadnjih letih vse bolj obiskana in zato prometno obremenjena, zato si v Kranjski Gori prizadevajo, da bi v Vratih trajnostno uredili promet in zmanjšali negativne učinke povečanega ...
"Nihče nam ni povedal, da je naša krajevna skupnost po arbitraži dobila nove meje."
12
18. februar 2018 ob 11:18 V zaledju koprske občine so krajani izvedeli, da se spreminjajo meje krajevne skupnosti Brezovica pri Gradinu. Krajanov ne občina ne država nista obvestili o tem, kaj to pomeni v praksi.
Ali bo na Rakovi Jelši zaživela prva stanovanjska zadruga?
22
17. februar 2018 ob 17:56 Pilotni projekt stanovanjske zadruge, ki bi omogočila cenejšo rešitev stanovanjskega vprašanja, bi lahko zaživel leta 2020 na Rakovi Jelši v Ljubljani.
Vipavski konjeniki bodo lahko uporabljali vojaški travnik
7
17. februar 2018 ob 14:01 Ministrstvo za obrambo in Občina Vipava sta razrešila nekatera odprta vprašanja glede nepremičnin v lasti obrambnega ministrstva.
Bohinjski župan: "Hotel Jezero je svetla točka bohinjskega turizma" Obnovljeni Hotel Jezero ob Bohinjskem jezeru, ki ga je 5. januarja lani močno poškodoval požar, je po mnenju bohinjskega župana Franca Kramarja primer dobre prakse v širšem slovenskem prostoru, kako ...
14
Začasni poslovni načrt Luke Koper: veliko o dobičku, nič o delavcih "luških gazd" Nadzorniki Luke Koper so po šestih urah seje sprejeli začasni poslovni načrt za letošnje leto, ta predvideva zaposlitev 203 delavcev.
29
Prometni nered na Bledu bodo reševali (tudi) s pajkom Blejski občinski svet je podprl predlog za občasno uvedbo pajka predvsem v poletnih mesecih, bohinjski svetniki pa so medtem umaknili predlog dviga kazni za napačno parkiranje.
24
Postojnski župan je zaradi vožnje v vinjenem stanju izgubil vozniški izpit Postojnski župan Igor Marentič, ki so ga policisti zalotili pri vožnji pod vplivom alkohola, bo vendarle ostal brez vozniškega dovoljenja.
102
Gašpar Gašpar Mišič ni več direktor komunalnega podjetja Marjetica Župan Boris Popovič je z mesta v. d. direktorja koprskega komunalnega podjetja Marjetica odstavil dolgoletnega zaupnika Gašparja Gašparja Mišiča.
39
Hišne preiskave zaradi suma proizvodnje in prometa z orožjem Murskosoboški kriminalisti so opravljali hišne preiskave v Beltincih in Dokležovju.
11
Posekali eno najznamenitejših lip v Ljubljani Pred cerkvijo svetega Jerneja v spodnji Šiški so pred dnevi posekali eno najbolj znamenitih lip v Ljubljani.
68
Po treh dneh prva odpoved na redni liniji Maribor-Antwerpen Belgijska letalska družba VLM Airlines je četrti dan od vzpostavitve redne letalske povezave med Antwerpnom, Münchnom in Mariborom prvič odpovedala polet. Zanj namreč ni bilo prijavljenih potnikov.
27
30 let, 20 traktorjev: Polzelan starodobnike spremenil v sijoče lepotce Ernest Obermayer s Polzele ima doma kar 20 traktorjev. Pa ne takšnih, s katerimi bi še obdeloval zemljo, temveč takih, ki jih je več let zbiral in obnavljal.
9
Ruski muzej bo odprl svoja vrata predvidoma prihodnje leto " Naša želja je, da ohranimo spomin in spoštovanje preteklosti za blaginjo prihodnosti, " je med drugim dejal direktor nedavno ustanovljenega Mednarodnega raziskovalnega centra druge svetovne vojne ...
6

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Vodenje vadbe
Vabimo prostovoljca ali prostovoljko, ki bi 1-krat na teden lahko vodil/-a razgibavanje ali plesne delavnice za posameznike z multiplo sklerozo.
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

13:40 Pyeongchang 2018 - Hockey su ghiaccio: Slovenia - Norvegia
15:30 Tv Transfrontaliera-TG regionale FVG

TV Maribor

12:50 Dobro jutro
14:15 Dobro jutro, oddaja TV Koper-Capodistria

Radio Koper

13:30 Eppur si muove
14:30 Poročila

Radio Maribor

13:10 Nagradne igre, povabila
14:30 Do popoldneva
Kazalo