Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Lokalne novice

Koroška Mulj iz Koroške bodo v Avstrijo začeli prevažati v ponedeljek

V ponedeljek bodo začeli v Avstrijo odvažati nevarni mulj iz Koroške, potem ko so začetek prevoza večkrat preložili zaradi dodatnega utrjevanja dovoznih poti. Prevažanje naj bi trajalo mesec dni, je pojasnila Tanja Bolte z okoljskega ministrstva.

Zdravje Vodenje jeseniške bolnišnice prevzema dozdajšnja vršilka dolžnosti Petra Rupar

Svet zavoda jeseniške bolnišnice je v torek za direktorico imenoval Petro Rupar. K njenemu imenovanju mora soglasje dati še vlada.

Štajerska Boscarol napovedal dodatna vlaganja v širšo mariborsko regijo

Družba Boscarol je poleti lastniško prevzela nakupovalno središče Mercator hipermarket Tabor II v Mariboru, prav tako je postala lastnica poslovnih prostorov v centru City v središču mesta. Boscarol je napovedal dodatna vlaganja.

16

Štajerska Narasli vodotoki v soboto povzročali težave v porečju Savinje, v Lokah poplavilo dve hiši

Cesta Poljana–Mežica, ki je bila včeraj zaradi plazu zaprta, je znova prevozna. Promet tam poteka izmenično enosmerno s fizičnim usmerjanjem prometa. Plaz so si že ogledali tudi geologi in drugi strokovnjaki.

1

Po Sloveniji Gostilna Pri treh ribnikih v mariborskem mestnem parku znova zaprta

Mariborska gostilna Pri treh ribnikih v mestnem parku je ponovno zaprta, potem ko se je iztekla kratkotrajna najemna pogodba znanemu vinskemu poznavalcu Dušanu Kelbiču.

12

V Mariboru o izzivih v kulturi: od neizplačila sredstev do KC-ja Pekarna in Centra Rotovž

V Mariboru so na pogovoru o izzivih v kulturi razpravljali tudi o nacionalni strategiji za muzeje, centru Pekarna, o naložbi v Center Rotovž in drugih naložbah. Pogovora se je udeležila tudi ministrica za kulturo Asta Vrečko.

6

Hčerinsko podjetje Salonita Anhovo Inde zaustavilo lesnopredelovalni obrat

Inde, hčerinsko podjetje cementarne Salonit Anhovo je zaradi odločbe inšpektorja ustavilo lesnopredelovalni obrat v Anhovem. Iz podjetja sporočajo, da so vlogo za pridobitev uporabnega dovoljenja že vložili na upravno enoto.

5

Sodišče EU-ja: Sistem zbiranja komunalne vode v Ljubljani ni ustrezen

Sodišče Evropske unije je presodilo, da je odvajanje in čiščenje odpadne vode v Ljubljani v nasprotju z evropsko zakonodajo in da sistem zbiranja odpadne vode ni ustrezen. Tožbo je leta 2017 vložila Evropska komisija.

14

Objestneži povsem uničili nogometno igrišče v Šentjurju

V Šentjurju pri Celju so pretekli konec tedna objestneži poškodovali eno izmed nogometnih igrišč, na katerem trenirajo predvsem mladi. Zaradi uničene zelenice so v tamkajšnjem nogometnem klubu v zagati, kje bodo otroci naslednje mesece trenirali.

14
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov