Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Lokalne novice

Lokalne novice Na Bovškem prebili predzadnji plaz, cesta odprta le za intervencije

Na Bovškem so ves dan nadaljevali čiščenje ceste od Bovca proti Trenti, potem ko so jo na več odsekih v petek in soboto zasuli snežni plazovi. Popoldan je cestni službi uspelo prebiti še predzadnji plaz od skupno šestih, in sicer pri Mlinarici.

Snežni plazovi Cesta do Loga pod Mangartom znova prevozna; intervencijska pot tudi do Trente

Na Bovškem noč ni prinesla novih plazov, nižje temperature pa so omogočile lažjo sanacijo. Do Trente jim je tako že uspelo vzpostaviti zasilno intervencijsko pot. Odprli pa so tudi cesto med Bovcem in Logom pod Mangartom.

5

Snežni plazovi Plazovi, kakršnih ne pomnijo že 70 let: vas Soča dostopna, Trenta še ne; na Kaninu 6 metrov snega

V bovški občini se je v preteklih dneh sprožilo več snežnih plazov, kakršnih domačini po besedah župana Valterja Mlekuža ne pomnijo od petdesetih let prejšnjega stoletja. Zaprti sta cesta proti Trenti in cesta med Klužami in vasjo Log pod Mangartom.

25

Štajerska V Radence se po slabem mesecu vrača Titova cesta

Ustavno sodišče je do svoje končne odločitve zadržalo odlok občine Radenci, s katerim je občinski svet 29. decembra Titovo ulico preimenoval v Cesto osamosvojitve Slovenije. Tako se je Titova cesta po slabem mesecu vrnila v Radence.

31

Lokalne novice Po izključitvi župana Rojca iz stranke SD izstopila celotna svetniška skupina v občinskem svetu

Po izključitvi ilirskobistriškega župana Emila Rojca iz SD-ja zaradi nespoštljive in žaljive komunikacije z novinarko je iz stranke izstopila tudi celotna svetniška skupina v tamkajšnjem občinskem svetu. Ti bodo svojo politično pot nadaljevali z županom.

28
Več novic

Prekmurje

Digitalizacija vsebin Splošne knjižnice Ljutomer, ki je precej več kot zgolj knjižnica

"Pripravljamo novosti s področja kulturne dediščine, bralce seznanjamo z uporabno novih medijev, predstavili bi radi kulinariko, seveda na nov način, predstavljamo obrti, naše običaje, praznike ..." pravi direktorica Splošne knjižnice Ljutomer.

2

Obnova murskosoboškega gradu, v katerega se zadnja desetletja vlaga zgolj "po kapljicah"

Na Gradu Murska Sobota, ki je najpomembnejši spomenik v tem mestu poleg katoliške cerkve, v zadnjem času potekajo različne prenove, s katerimi bodo prostori postali varnejši, uporabnejši in tudi privlačnejši za obiskovalce.

8

V murskosoboški bolnišnici od začetka oktobra umrlo že 132 ljudi s covidom-19

"Razmere se še ne izboljšujejo. Kolikor pacientov odpustimo ali žal umrejo, toliko novih dnevno potrebuje zdravljenje v bolnišnici," trenutni položaj opiše strokovni direktor Splošne bolnišnice Murska Sobota Daniel Grabar.

6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov