Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo
Stanje na cestah in mejnih prehodih

Lokalne novice

Gospodarstvo Večina dobička Elektra Maribor za dividende. Dva nova nadzornika.

Delničarji Elektra Maribor so na predlog SDH-ja odločili, da se od skoraj 3,7 milijona evrov bilančnega dobička za dividende nameni dva milijona evrov. Imenovali so tudi dva nova nadzornika, Marijo Šeme in Sama Logarja.

7

Festival delavskega filma Kamerat Drugo leto zapored projekcije filmov v nekdanjem rudniku Trbovlje-Hrastnik

V okviru druge izvedbe festivala delavskega filma Kamerat si bo v nekdanjem rudniku Trbovlje-Hrastnik mogoče ogledati 16 domačih in tujih filmov. Letos je v fokusu festivala Češka, predvajali bodo tri češke filme z delavsko tematiko.

Metelkova 6 Nevladne organizacije ne bodo izseljene, prizadevanje za končanje sodnih postopkov proti njim

Na ministrstvu za kulturo nameravajo končati sodne postopke, ki potekajo proti nevladnim organizacijam s prostori na Metelkovi 6 v Ljubljani, prav tako nobena ne bo izseljena od tam.

42

Zdravje Voda v. d. direktorja ptujske bolnišnice, a zaradi ugotovitev KPK-ja ga ministrstvo ne podpira

Svet ptujske bolnišnice je Aleksandra Vodo, ki so mu maja podelili mandat za vodenje bolnišnice, a še vedno ni prejel soglasja ustanovitelja, s 1. julijem imenoval za vršilca dolžnosti direktorja. Kot kaže, soglasja vlade Voda ne bo dobil.

3

Ljubljana Janković: Plin za Ljubljančane bo, neznanka cena

Plin za Ljubljančane bo tudi v jesensko-zimski sezoni zagotovljen, neznanka ostaja cena, sporoča ljubljanski župan Zoran Janković. Dodaja, da so prodajne cene v Ljubljani ves čas med najnižjimi.

10

Zakaj je redar zbil kolesarja na tla? Sindikat: "Pogrom" nad redarjem je neupravičen.

Vodja ljubljanskega mestnega redarstva Roman Fortuna je predstavil okoliščine nedavnega incidenta med redarjem in kolesarjem v Šiški, ki ga je redar zbil na tla in vklenil. "Pogrom" nad redarjem je neupravičen in pretiran, opozarjajo sindikalisti.

193

Prvikrat bo zazvenel Jazz festival Piran/Portorož, tudi v duhu več obletnic

"Ljudem, ki delajo v turizmu, je k sreči jasno, da če želiš privabiti višjo raven gostov, zgolj morje, brancin in dalmatinska klapa ne zadostujejo," pravi Brane Rončel, umetniški vodja Jazz festivala Piran/Portorož.

3

Zelena nabavna veriga - poskus organiziranja borze ponudbe in povpraševanja po lokalni hrani

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani skupaj s partnerji vodi projekt Zelenih nabavnih verig. S tem povezujejo lokalne pridelovalce hrane z restavracijami in hoteli, s skrajševanjem oskrbovalnih verig pa spodbujajo trajnostni razvoj.

25

Pljusk na Velenjski plaži - od atraktivnih akrobacij do "ploha" leta

Pljusk na Velenjski plaži nikoli ne razočara, letošnja peta izvedba enega od vrhuncev poletne sezone v Šaleški dolini, ki je sovpadel s koncem šolskega leta, dnevom državnosti in začetkom počitnic, pa bo šla naravnost v anale.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov