Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMCteden: Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki

Lokalne novice

Štajerska Posvetovalni referendum o Titovi cesti v Radencih bo

Ustavno sodišče je zavrglo pobudo za oceno ustavnosti posvetovalnega referenduma o preimenovanju Titove ceste v Radencih. Sodišče ugotavlja, da pobudnik, župan, ki je pobudo vložil kot občan, nima pravnega interesa za začetek postopka, zato referendum bo.

15

Slovenija LPP s ponedeljkom prehaja na poletni vozni red in ukinja nočne linije

Avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa s ponedeljkom prehajajo na počitniški vozni red, nočnih linij pa do preklica ne bo. Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa se je število potovanj bistveno zmanjšalo.

13

Plečnikov stadion Zaradi mnenja ministrstva za kulturo znova zapleti pri projektu Bežigrajski športni park

Projekt Bežigrajski športni park (BŠP) je v postopku pridobivanja gradbenega dovoljenja po integralnem postopku. Vendar se, kot kaže, pri ureditvi propadajočega Plečnikovega stadiona znova zapleta.

37

Gorenjska Direktor preddvorskega doma po "medijskem linču" odstopil

Odstopil je direktor preddvorskega doma za ostarele. Matej Križanič je v torek podal odstopno izjavo. Kot razlog za odstop je navedel medijski linč in nezmožnost zagotavljanja kakovostnih storitev zaradi nezadovoljstva dela zaposlenih.

1

Center Rotovž Vizija rešitve za Mariborsko knjižnico in nov razstavni prostor UGM-a

Dolgoletne težave osrednje Mariborske knjižnice bo morda rešil projekt vzpostavitve inovativnega Centra Rotovž, ki bo usmerjen k promociji knjige, izobraževanja, kulture in digitalizacije.

3
Več novic

Prekmurje

Štiri desetletja in več kot 400 razstav: Galerija Murska Sobota praznuje

Štirideset let mineva, odkar je dejavnost Galerije Murska Sobota odprla prvo razstavo. Odprtje razstavišča so proslavili s predstavitvijo del prekmurskih umetnikov, odtlej pa se je tam zvrstilo več kot 400 postavitev.

1

Kovšca: Rojakom v Porabju treba zagotoviti pogoje, da se ne bodo odseljevali

Predsednik državnega sveta Alojz Kovšca je med delovnim obiskom Porabja poudaril, da bi lahko območje razvijali s pomočjo turizma. Ob tem je povabil Slovence iz matične domovine, naj dopustujejo pri svojih rojakih na Madžarskem.

4

Pri Murski Soboti nastaja nov logistični center Pošte Slovenije

Pošta Slovenije v Murski Soboti gradi nov logistični center, saj se sedanji v središču mesta že nekaj časa spopada s prostorsko stisko.

5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov