Lokalne novice
slice
Zaradi uhajanja plina evakuirali 20 ljudi
Zaradi prenapolnjenosti popustili ventili, 25. marec 2017 ob 10:20 Ob industrijskem objektu v naselju Spodnja Rečica v občini Laško je v petek popoldne uhajal plin, zaradi česar so evakuirali 20 ljudi iz bližnjih stavb.
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Tovornjaki ponoči ne bodo smeli več voziti po severni ljubljanski obvoznici
28
24. marec 2017 ob 22:17 Prebivalci ob severni ljubljanski obvoznici bodo od 2. aprila mirneje spali, saj bo začel veljati nov prometni režim, ki bo v nočnem času težkim tovornim vozilom prepovedoval vožnjo.
Zaradi neizpolnjevanja zakonskih pogojev zavrgli vlogo novogoriške pro bono ambulante
9
24. marec 2017 ob 15:33 Komisija pri ministrstvih za zdravje in za delo je zavrgla vlogo pro bono ambulante v Novi Gorici, ki deluje v okviru Čezvesoljske Zombi Cerkve blaženega zvonjenja oz. Hiše dobrot.
Video: Prvi digitalni nagrobnik na svetu stoji v Mariboru
69
23. marec 2017 ob 20:05 Sodobna tehnologija prestavlja mejnike tudi na področju pokopališke dejavnosti: za slabih 3.000 evrov si lahko odslej omislite digitalni nagrobnik.
Barvna stran teme: Kobalove podobe potovanja, ki se nikoli ne konča
1
24. marec 2017 ob 16:54 Aleksij Kobal se tudi v novem slikarskem ciklu s svojo prepoznavno metaforično govorico odziva na trenutno stanje duha.
Zgorel cestni vlakec Urban. Letos zgoreli že dve LPP-jevi električni vozili. Zjutraj je pri delavnici ljubljanskega LPP-ja zgorel električni cestni vlakec Urban. Policija ni našla znakov kaznivega dejanja. Nanj so posumili, ker je v dveh mesecih na LPP-ju zagorelo že dvakrat.
39
CSD: Odvzem novorojenca Alibabićevi nujen Jeseniški center za socialno delo zagotavlja, da je bil odvzem novorojenega otroka Sandi Alibabić skrbno pretehtan in nujen.
Kontič: Rotnika smo razrešili zaradi nepojasnjenega premoženja Na velenjski občini so pojasnili, zakaj so Uroša Rotnika nekrivdno razrešili s položaja direktorja Komunalnega podjetja.
38
MJU kostanjeviškemu občinskemu svetu predlaga razpust Občina Kostanjevica na Krki je nedavno prejela dopis ministrstva za javno upravo, ki županu Ladku Petretiču in svetnikom zaradi medsebojnega spora predlaga predčasno razpustitev. Petretič je v ...
1
Nekdanji direktor bi Radeče papir novo poslal v prisilno poravnavo Finančni upniki družbe Radeče papir nova so vložili predlog za prisilno poravnavo. Vodstvo družbe pa je prepričano, da je predlog neutemeljen, saj sproti poplačujejo vse nesporne zapadle obveznosti.
11
V velenjski komunali razrešili direktorja Uroša Rotnika Svet ustanoviteljev Komunalnega podjetja Velenje je iz nekrivdnih razlogov razrešil direktorja Komunalnega podjetja Velenje Uroša Rotnika.
41
Koliko časa bomo še jedli plave ribe iz Jadrana? Če ne bo odločnega ukrepanja, bo stalež plavih rib, kot so priljubljene sardele in sardoni, zaradi prelova kritičen že med letoma 2022 in 2024, kažejo podatki Evropske komisije. Zaradi perečega ...
54
Svet zavoda vodstvu UKC-ja Maribor naložil, naj odpravi 2,4 milijona evrov izgube Univerzitetni klinični center Maribor je lansko poslovno leto končal z 2,4 milijona evrov izgube, zato je svet UKC-ja Maribor vodstvu bolnišnice naložil, naj to čim prej popravi.
30
Rudi Škof: »Bosa noga je bil čevelj, ki se je obnavljal« Kamniti kiparski izdelki po novomeških ulicah in vsakoletna snežena skulptura Primicove Julije ter pesnika Franceta Prešerna nas privedejo do hiše Rudija Škofa.
Ptujska bolnišnica razpravo o izgubi preselila za zaprta vrata Člani sveta ptujske bolnišnice so se odločili, da razpravo o skoraj 1,2 milijona evrov izgube v lanskem letu zaprejo za javnost.
12

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
učna pomoč deklici 3 triade OŠ
Potrebujemo prosotovoljko za nudenje učne pomoči in družabništvo za deklico zadnje triade OŠ. Deklica, ki je pred kratkim prišla v Slovenijo in je že vključena v OŠ Miklavž, ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

20:30 70 anni? Mica è un Dramma!
21:10 El dia que me quieras - spettacolo/concerto di e sul tango con il Dramma Italiano, 9/10

TV Maribor

20:30 Preglednik TV Maribor, aktualno informativna oddaja, ponovitev
21:00 Mariborski oktet, 2013, jubilejni koncert ob 40-letnici

Radio Koper

20:00 Od glave do repa
21:00 Jamcoast radio

Radio Maribor

19:30 Šport v soboto...
22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
Kazalo