Julia Fox. Foto: AP
Julia Fox. Foto: AP

Madonna je na svojem Instagramovem računu namignila na možnost, da bi v svojem filmu dala eno od vlog Julii Fox, ki je zaslovela po upodobitvi Julie De Fiore v filmu Uncut Gems. Za to vlogo je bila nominirana za najobetavnejšo igralko na podelitvi nagrad gotham, obenem pa deluje tudi kot modna oblikovalka in slikarka ter fotografinja.

K fotografiji, na kateri skupaj sedita na kavču, je Madonna zapisala: "Šla sem na večerjo z Julio, da bi se pogovarjala o mojem filmu in pojavili so se še nekateri drugi ..."

Na preostalih fotografijah, s katerimi so dokumentirali večer, so še raper Kanye West, sicer aktualni partner igralke, Antonio Brown in Floyd Mayweather.

Madonna je pred kratkim spregovorila o prevzemu ustvarjalnega nadzora nad filmom o svojem življenju in karieri. "Ljudje so poskušali pisati filme o meni, vendar so bili vedno moški ... uf," je povedala TV-voditelju Jimmyju Fallonu oktobra lani.

"Iz produkcijske hiše Universal so mi poslali scenarij in želeli so moj blagoslov, jaz pa sem ga prebrala – to je bilo eno najgnusnejših, površnih pisanj, kar sem jih kdaj prebrala. In potem sem se vprašala: 'Zakaj bi ti ljudje posneli film o mojem življenju?'"

Debi Mazar. Foto: AP
Debi Mazar. Foto: AP

Novico, da naj bi jo zaigrala v filmu, je tudi že komentirala Debi Mazar. "Vse skupaj se mi zdi zelo zabavno, a najbolj zanimivo se mi zdi, da bo nekdo igral prav mene," je napisala Mazar na Instagramu v objavi, s katero je delila več starih fotografij sebe, Madonne in prijateljev. "Nadrealno je! Pojma nimam, kakšen je scenarij ali koga ima Madonna v mislih. Prijateljici sva že tako dolgo, radovedna sem! Vsekakor je za nama dolgo popotovanje."

Debi Mazar je oboževalcem tudi zagotovila, da ima njena "vizionarska" prijateljica Madonna "gotovo za povedati epsko zgodbo" in da "komaj čaka", da vidi, kaj se bo zgodilo s filmom.