Kim Kardashian. Foto: Reuters
Kim Kardashian. Foto: Reuters

Zadnji del serije, ki sta jo zasnovala Ryan Murphy in Brad Falchuk, bo scenaristično ustvarila Halley Feiffer.

Nova sezona antologijske serije bo temeljila na romanu Danielle Valentine Delicate Condition, na ogled pa bo avgusta, piše spletni portal Deadline. Kot pišejo, zgodba sledi ženski, ki je prepričana, da se določena zlovešča oseba zelo trudi preprečiti njeno nosečnost. Delicate Condition opisujejo kot feministično posodobitev kultnega Rosemaryjinega otroka (Rosemary's Baby) v režiji Romana Polanskega z Mio Farrow v glavni vlogi.

Delevingne je v zadnjem času sodelovala pri več serijah, pred kratkim je bila del igralske zasedbe v seriji Only Murders in the Building, nazadnje jo je bilo mogoče videti v seriji Carnival Row, pri kateri je bila tudi izvršna producentka. Pred kratkim je soustvarila dokumentarno serijo Planet Sex za Hulu, pri kateri je bila prav tako izvršna producentka.

Delikatni Kim in Emma v napovedniku
Kardashian je že na začetku aprila na družbenih medijih najavila, da bosta z igralko Emmo Roberts sodelovali v naslednji sezoni FX-jeve Ameriške grozljivke. Objavila je kratek napovednik, ki je vseboval srhljivo različico pesmi Rock-a-bye, Baby, ki se predvaja ob napisu imen obeh zvezdnic, z besedilom, ki navaja, da sta "delikatni". Slišati je tudi glas, ki šepeta "Emma in Kim sta delikatni".

Emma Roberts. Foto: Reuters
Emma Roberts. Foto: Reuters

"Kim je med največjimi in najsvetlejšimi televizijskimi zvezdami na svetu in veseli smo, da jo lahko pozdravimo v družini AHS," je dejal Murphy v izjavi za The Hollywood Reporter. "Z Emmo sva navdušena nad sodelovanjem s to neverjetno silo v kulturi. Halley Feiffer je posebej za Kim napisala zabavno, elegantno in navsezadnje grozljivo vlogo, ta sezona pa je ambiciozna in ni podobna vsemu, kar smo do zdaj naredili."

Lani je Kardashian za revijo Interview spregovorila o igri, potem ko je vodila priljubljeno oddajo Saturday Night Live in "posodila" glas liku v animiranem filmu Tačke na patrulji. "Sprejela bi filmsko vlogo, če bi bilo kaj zabavnega," je dejala. "Mogoče Marvelov film, to bi bilo tako zabavno narediti. Ne iščem vlog aktivno, ampak mislim, da stvari pridejo, ko jim je namenjeno."