Nicole Kidman. Foto: Reuters
Nicole Kidman. Foto: Reuters

Miniserija s šestimi epizodami bo priredba najuspešnejšega romana Elin Hilderbrand iz leta 2018, ki je tudi ena od knjig s seznama uspešnic časopisa New York Times. Serijo bo režirala in izvršno producirala Susanne Bier, ki je s Kidman že sodelovala pri uspešnici Zlom (The Undoing).

Sorodna novica Zlom (The Undoing): Po Malih lažeh še en umor v svetu lepih in premožnih

K sodelovanju z Bier se vrača tudi Fanning, ki je nazadnje imela vlogo v The First Lady (Prva dama), za emmyja nominirani seriji, v kateri igrajo tudi Viola Davis, Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson.

"Popoln par se osredotoča na družabno priložnost leta na Nantucketu – četrtojulijsko poroko lokalnega dekleta Celeste Otis s potomcem najbogatejše družine na otoku Tony. Vendar je veselja konec, ko se v pristanišču pojavi truplo, ki lebdi na vodi. Nenadoma so vsi osumljenci," so zapisali pri spletnem portalu Deadline.

Miniserija je bila prvotno produkcijsko vezana na Fox, vendar se je produkcija lani avgusta preselila na Netflix. Natančen seznam igralcev za Popolni par še ni znan, zgoraj našteti zvezdniki so v različnih fazah pogajanj za vloge.

Danska režiserka Susanne Bier. Foto: AP
Danska režiserka Susanne Bier. Foto: AP

Danka je sicer prva režiserka v zgodovini, ki je prejela tako oskarja kot tudi zlati globus, emmyja in nagrado EFA.

Za film Boljši svet z Mikaelom Persbrandtom, Trine Dyrholm in Ulrichom Thomsenom je Susanne Bier prejela nagrado za režijo na podelitvi nagrada EFA leta 2011, film je poleg številnih drugih nagrad prejel tudi oskarja za najboljši tujejezični film. Romantična komedija Ljubezen je vse, kar potrebuješ s Trine Dyrholm in Pierceom Brosnanom je bila premierno prikazana v Benetkah leta 2012, leta 2013 pa je prejela nagrado za evropsko komedijo na podelitvi nagrad EFA.

Dakota Fanning. Foto: Reuters
Dakota Fanning. Foto: Reuters

Zavladala v svetu serij in pretočnih vsebin
Leta 2016 je režirala svojo prvo televizijsko serijo Nočni receptor (The Night Manager) s Tomom Hiddlestonom, Hughom Lauriejem in Olivio Colman, zanjo je prejela nagrado emmy za najboljšo režijo.

Sledila je Netflixova grozljivka Bird Box s Sandro Bullock v glavni vlogi, ki je drugi najbolj gledan Netflixov izvirni film vseh časov.