Foto: Discogs
Foto: Discogs

Glasbenica iz Nashvilla je umrla en mesec po debiju na velikih platnih.

Našli so jo v stanovanju v Nashvillu, kjer je živela s svojima dvema majhnima otrokoma, je v izjavi zapisala policijska uprava Metro Nashville.

Policija je sporočila, da jo je nekaj pred 9.30 zjutraj v spalnici našel neodzivno eden od njenih otrok. Otrok je po pomoč stekel v sosedovo stanovanje, so sporočili s policije. Ni suma kaznivega dejanja, čeprav bodo šele z obdukcijo ugotovili natančen vzrok smrti.

Sorodna novica Elvis

Rodila se je 3. septembra 1977, njen rojstni kraj pa je Charlotte v zvezni državi Severna Karolina. Dukureh je upodobila bluzovsko pevko Big Mamo Thornton v biografskem filmu o Elvisu Presleyju, ki je junija obšel kine po vsem svetu. Njena izvedba pesmi Hound Dog, ki jo je Big Mama Thornton posnela leta 1952, štiri leta pred Presleyjem, je po izidu filma postala viralna na spletu, poroča Guardian.

Igralka in pevka, ki si je letos na Coachelli delila oder z izvajalko Dojo Cat, je diplomirala iz gledališke igre na Univerzi Fisk in imela tudi izobrazbo s Trevecca Nazarene, poroča radijska postaja WPLN-FM.

V intervjuju za to postajo prejšnji mesec je povedala, da je pred tem delala kot učiteljica v drugem razredu ter z mladino iz mestnega središča v pošolskih in poletnih programih.