Par je skupaj šest let, v tem času sta se jima rodila dva otroka, tri pa je Ronaldu rodila nadomestna mati. Foto: Instagram
Par je skupaj šest let, v tem času sta se jima rodila dva otroka, tri pa je Ronaldu rodila nadomestna mati. Foto: Instagram

"Z največjo žalostjo sporočava, da je najin fantek umrl. To je najhujša bolečina, ki jo lahko občuti starš. Rojstvo najine hčere nama daje moč, da lahko preživiva z nekaj upanja in sreče.

Rada bi se zahvalila zdravnikom in sestram za izjemno skrb in podporo. Vsi smo obupani in vas ob tej izgubi prosimo za spoštovanje najine zasebnosti. Najin fantek, ti si najin angel. Vedno te bova imela rada," sta zapisala v objavi na Instagramu vrhunski nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo in njegova partnerica Georgina Rodriguez.

Par, ki ima skupaj triletno hčer Alano, je veselo novico o pričakovanju novih družinskih članov sporočil 28. oktobra lani. "Najini srci sta polni ljubezni – komaj čakava, da vaju spoznava," sta zapisala takrat.

Ronaldo ima sicer še tri otroke, ki jih je rodila nadomestna mati, Cristiana jr., ki je star 11 let, ter dvojčka Evo in Matea, stara štiri leta.

Cristiano in Georgina sta se spoznala leta 2016, ko je Georgina delala v trgovini Gucci v Madridu. Delček svoje zasebnosti je ta zvezdniški par – Cristiano ima na Instagramu kar 428 milijonov sledilcev – svetovni javnosti razkril v Netflixovi seriji Jaz sem Georgina (2022).

28-letna Georgina vse od takrat spremlja petkratnega dobitnika zlate žoge za najboljšega nogometaša sveta, vse od Madrida do Torina in zdaj v Manchestru v Združenem kraljestvu, kjer trenutno igra ta najboljši strelec v zgodovini portugalske reprezentance.