Brad Pitt na premieri filma Bullet Train v Berlinu. Foto: AP
Brad Pitt na premieri filma Bullet Train v Berlinu. Foto: AP

58-letni Pitt ima kar precej tetovaž, a jih redko razgali, še posebej na rdečih preprogah ne. Ena od tetovaž je glava nosoroga, druga pa človeška lobanja, kakšen pomen imata, pa ni znano.

Na rokah ima medtem Pitt vtetoviran stavek absurdities de l’ existence (francosko za "absurdnosti obstoja"), pa začetnice svojih otrok, skico tirolskega ledenega moža Ötzija in citat perzijskega pesnika Rumija (“Obstaja polje, onkraj vseh konceptov dobrega in slabega, tam te bom srečal.”).

Foto: AP
Foto: AP

Igralec ima tudi kar nekaj tetovaž, posvečenih zdaj že nekdanji soprogi Angelini Jolie, vključno z ujemajočim se zapisom v sanskrtu kot poklon njunemu posvojenemu sinu Maddoxu, čačko na hrbtu, ki jo je ustvarila Joliejeva in njen rojstni datum v kamboškem jeziku Kmerov na trebuhu.

Čeprav sta se Pitt in Joliejeva oba velikokrat dala tetovirati, pa je igralec pred časom dejal, da si ne želi, da bi šli njegovi otroci po njegovi poti.

“Me že sprašujejo o tetovažah," je povedala Joliejeva v intervjuju že leta 2014, ko naj bi jo Maddox prvič vprašal za tetoviranje, Zahara pa je tudi že kazala zanimanje. “Kako naj rečem "ne"? Še posebej težko pa je za očete in hčerke. Iz nekega razloga so moški malce bolj občutljivi, ko se njihova hčerka tetovira.”

Pitt, ki je za svojo vlogo v Tarantinovem filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu leta 2019 prejel oskarja, trenutno v Evropi promovira svoj najnovejši film, Bullet Train, ki sledi petim morilcem (eden od njih je Pitt) na vlaku, pri čemer ima vsak od njih drugačno nalogo, ki pa so vse povezane. V filmu igrajo še Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor Johnson, Michael Shannon in Bad Bunny.