V svetu, kjer je naš dom postal svetišče zasebnosti in počitka, je izbira pravega sesalnika postala veliko več kot le odločitev za gospodinjski aparat. Je odločitev za zdravje, svežino in dobro počutje. Predstavljajte si napravo, ki ne le odstranjuje umazanijo, ampak čisti vaš življenjski prostor tako, da ustvarja idealno okolje za vas in vašo družino.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Napredna tehnologija za globinsko čiščenje

Novi brezžični pokončni sesalnik Samsung Bespoke Jet AI ni le zmogljiv. Zahvaljujoč tehnologiji Optimum Tech AI in integraciji umetne inteligence, naprava ne samo čisti, ampak tudi analizira in se prilagaja različnim okoljem. Samodejno zaznavanje vrste tal in prilagoditev moči sesanja zagotavljata optimalno čiščenje na vseh površinah – od preprog do parketa. To je ključnega pomena za domove, kjer so alergije na prah in drugi delci resnična skrb.

Zdravje in higiena na prvem mestu

Z izboljšanim večplastnim filtrirnim sistemom, ki zagotavlja 99,999 % učinkovitost zajema prašnih delcev, sesalnik postavlja nove standarde v filtraciji zraka. Učinkovito odstranjevanje mikrodelcev iz zraka močno zmanjša možnosti za zdravstvene težave, povezane z vdihavanjem onesnaženega zraka. To je še posebej pomembno za tiste, ki trpijo za respiratornimi stanji, kot so astma in alergije.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Dolgotrajnost in udobnost

Dolga življenjska doba baterije in do 100 minut neprekinjenega čiščenja omogočata, da se čiščenje opravi brez pogostih prekinitev za polnjenje. Poleg tega, napredne funkcije, kot so Air Pulse in Air Spin Edge, dodatno poenostavijo proces čiščenja s samodejnim praznjenjem posode za prah in odstranjevanjem las brez zapletanja.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Pametna tehnologija za vsakdanjo uporabo

Integracija umetne inteligence ne pomeni samo učinkovitejšega čiščenja, temveč tudi enostavnejšo uporabo. Z nadgrajeno čistilno postajo vse-v-enem in priročnim shranjevanjem naprave, ki je ob enem še zelo lepa, je Samsung sesalnik oblikovan tako, da olajša vsakodnevne opravke, omogoča hitrejšo organizacijo in zmanjšuje kopičenje nereda.

Poleg moči in inteligence pa sesalnik prinaša raznoliko dodatno opremo, kot sta aktivna dvojna krtača z vgrajenimi LED lučmi in tanka LED krtača+ za težko dostopne kotičke, kar omogoča globinsko čiščenje brez napora.

Izbira pravega sesalca, kot je najmočnejši brezžični pokončni sesalnik Samsung Bespoket Jet AI, lahko resnično izboljša vaše domače okolje in s tem vaše zdravje ter počutje. Z napredno tehnologijo, ki se osredotoča na higieno, udobje in prilagodljivost, ta sesalec ne samo da čisti vaš dom, temveč skrbi za čist zrak in podpira zdrav življenjski slog.

Preizkusite ga!

Verjamemo v pomembnost dobre izbire za urejen dom, zato vam Samsung s posebno ponudbo želi olajšati odločitev. Ob nakupu določenih modelov Samsung Jet sesalnikov vam nudi možnost vračila naprave v 100 dneh, če z njo niste popolnoma zadovoljni.

Promocijsko obdobje traja od 1. aprila do 31. maja 2024 ali dokler ne poidejo zaloge. Podrobnosti in pogoji promocije so na voljo tukaj.

Foto: Samsung
Foto: Samsung